If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Холдинг Пътища показва 13 милиона загуба в заверения си консолидиран баланс. Още с обявяването на баланса моменталически Холдинг Пътища Ад е хванат в подаване на лъжливи данни за платените лихви през годината ако може изобщо да се смята, че на този заверен баланс се вярва. Както и да е това изобщо не е най-интересното.
Най забавното е Финансовите разходи. Холдинга показва: Разходи за лихви + Отрицателни разлики от операции с финансови активи и инструменти + Отрицателни разлики от промяна на валутни курсове. Или общо 22 милиона всички финансови разходи.
Както Холдинга има и Финансови приходи 1. Приходи от лихви + 2. Приходи от дивиденти + 3. Положителни разлики от операции с финансови активи и инструменти + 4. Положителни разлики от промяна на валутни курсове
Или общо Финансови приходи в размер на 18 милиона.
Извода: 22 милиона минус 18 милиона е равно на 4 милиона.
А загубата на Холдинга е 13 милиона.
Излиза, че от Холдинга ни показват, че въпреки тлъстите договори дружеството работи на загуба от основната си дейност. Дори показват печалбата на 3-те дружества с намалените дялове, че е само 1 милион.
Ох колко лесно мога да обясня дали това е така но за сега просто не се налага.
Направо съм възхитен от управлението на НОВЕ ХОЛДИНГ.
Въпреки смешното балансче аз нямам никакво намерение да се помръдна от холдинг пътища Ад. Ще продължа да си чакам цена около 1.50лв а ако продам преди тази цена ще го напиша в тази тема.
Изобщо не им вервам на повечето дето разправят, че са купили на дъното и са продали на върха. Казваш купих на толкова и после продадох на толкова когато цената е там.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Виж ко Борисов страхливеца на манго Захариев лесно ще се изрепчи щото реално манго е затънал до ушите в простотиите си и кредиторите го гонят от всякъде.
Борисов никога няма да посмее да се изрепчи на Лепа Брена щото ще му станат налъмите сираци.
Тръгна да се репчи на Дамбовците и веднага после им оправи нещата щото си виде, че е напълно улетел простиьо ни управник.
Успокой нервата Симов ! През лятото май ще има още като зхбг които с бодра крачка идват, да ви правят компания в зоната на здрача (на чистите хартии) Няма да си сам в мъката.
Не е препоръка
добре де штом са приатели зашто не мозяха да спецелят повеце апетитни проекти,и си загубиха полвината договори за цистене,а ги вземат тези треис на дампингови цени,за борисов приатели нямя веце симов вазен му е електората идват избори мисля це церепа беше с гоце.
Виж ко Борисов страхливеца на манго Захариев лесно ще се изрепчи щото реално манго е затънал до ушите в простотиите си и кредиторите го гонят от всякъде.
Борисов никога няма да посмее да се изрепчи на Лепа Брена щото ще му станат налъмите сираци.
Тръгна да се репчи на Дамбовците и веднага после им оправи нещата щото си виде, че е напълно улетел простиьо ни управник.
симов напълно те подкрепям коментара ти е обективен,единствения шанс на всицки прецакани на бфб миноритари е да вдигнем шум,да си на правим групи във фаисебук и да организираме протести десетки хиляди хора са прецакани от нелоялни мазоритари,само сас здрави протести има шанс симов,протести пред министерския съвет това ни е шанса симов, боико вторник направи инспекция на лот 4 работата вървяля по график имало повеце работници от протеста на бсп,всицко било тип топ,всицко е ала бала,симов докато детето не запоцне да плаце никои нямя да му обарне внимание,масирани протести симов поне един това ни е шанса.
Това, че Борисов подгони Захариев е само, защото е маша на Костов и така той вреди сериозно на СДС.
За съжаление аз смятам, че Борисов и най-вероятния ни мажоритар тук Лепа Брена са приятерли тъй, че не става.
симов напълно те подкрепям коментара ти е обективен,единствения шанс на всицки прецакани на бфб миноритари е да вдигнем шум,да си на правим групи във фаисебук и да организираме протести десетки хиляди хора са прецакани от нелоялни мазоритари,само сас здрави протести има шанс симов,протести пред министерския съвет това ни е шанса симов, боико вторник направи инспекция на лот 4 работата вървяля по график имало повеце работници от протеста на бсп,всицко било тип топ,всицко е ала бала,симов докато детето не запоцне да плаце никои нямя да му обарне внимание,масирани протести симов поне един това ни е шанса.
С Холдинг пътища Ад се показа колко много закони не са качествени или изобщо ги няма.
За мен първо е недопустимо публична компания и дъщерните и дружества да може да става гарант по заем на когото и да било. С две думи нужен е закон.
Недопустимо е публична компания да може да прави увеличения на капитала на дъщерните си и тя да може до не участва в увеличението. Отново за да го прави пак явно няма закон.
Недопустимо е да се раздават големи премии на управата в милиони без това да е регламентирано при какви условия може да се извърши. Отново няма закон.
За мен е напълно недопустимо дъщерни дружества на публична компания да се продават по усмотрение на управата. Всичко трябва да е чрез търг. Отново няма закон.
По никакъв начин е недопустимо отписването на активи от публична компания било те дълготрайни или недълготрайни. Ако са финансови вземания се търсят до дупка само при ликвидация на ответника се отписват. Ако са земя, сгради или машини продажбата им чрез търг. Отново ще ви кажа, че няма закон.
Това са само част от недопустимите неща. Но тези са разрешени по закон.
Недопустимо е Холдинга да се бави и да укрива важна информация за акционерите. Както виждате хем е в нарушение на закона хем санкциите едни такива 1000 лева. Начи дори когато ги има законите ни те са боклук в защита на мажоритарите.
Разбира се това всичкото е едно нищо в сравнение с това което показа тук консолидирания баланс и как разходите се увеличават на едно място в други с едно 21 милиона без това да се е случвало предишни години. Ето това вече е истинския проблем.
Лошото е, че такива мажоритари като най-вероятно Лепа Брена са твърде богати и твърдо са над закона. Та ни проверки ги ловят ни нищо.
Извода е, че и борсата и държавата ни си е напълно прогнила и ще си ни помпат и мажоритари и управници. Като поне в скоро време аз оправия не виждам.
симов хеитарката факушка ако холдинга стане на маитап 50ст направо ште прекара инфаркт,и ште спре сеха,тя се е набутала някаде 100-200 лева и сега се кефи на хорските проблеми.
Специално се тормозих пак да чета документите на Мостстрой да видя точно в какъв срок трябва да се произнесе съда по корегирания внесен оздравителен пран.
Съгласно разпоредбата на чл. 701 ТЗ, в 7-дневен срок от представянето на плана съдът по несъстоятелността следва да се произнесе с Определение по допустимостта на плана.
Ако ще да се броят тея 7 дни и като работни то считано от 18 април съда се е произнесъл. Да не говорим, че на 21 април се отработваше и беше работен ден.
До момента не съм написал нито един коментар с който да излъжа с цел моя угода. Може да съм подвел някой с това, че очаквам нещата да се развия положително но в позициите които съм бил не само тук всички акционери са знаели, че риска е голям.
Плюс това аз се появих да пиша тук положителни коментари на цени от около 50-60ст. Към този момент то който е останал акционер много добре е знаел какво се случва и какъв риск поема като остава акционер.
Все още оставам голям оптимист за цената на Холдинга Което ме прави по-голям оптимист и от Пепи който ни изостави.
Капиталът на „Холдинг пътища” АД е в размер на 30*672*000 лева или 30*672*000 броя акции, разпределени както следва:
-********* Мак Кап ЕАД – 10,00%
-********* АБВ инженеринг ООД – 37,96%
-********* Евробилдинг 2000 ООД – 18,05%
-********* Други юридически лица – 13,90%
-********* Физически лица – 20,09%
Коментар