IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• симов

симов в този момент проблема е це на борсата са останали само такива като нас които стискат такива като факушка с по 200лв портфели и оште няколко които тарсят по 5лв пецялба,ако има някои които сега да купи примерно от холдинга 25000броики,цената скация до 30ст минимум,без знацение какво ште казе или направи факушка,макушка и неините производни,един пример химимпор холдинг с нат 100 милиона декларирана пециалба се таргува на 1,10,а холдинг патишта със запорирани сметки на 17ст,не е кои знае каква разлика предвид фактите.

Коментар

• Само да не се мисли някой, че няма да се разбере от коя дата е решението на съда без значение каквото и да било е то за Мостстрой Ад и, че няма да се разбере, че не е било вписано дали е обжалвано в обявения консолидирания на Мостстрой Ад от 11 май.

В момента съм достатъчно отвратен от консолидирания баланс на Холдинг пътища Ад и простотиите там, че да напиша какви сериозни неточности си е позволил някой да пише в консолидирания баланс на Мостстрой Ад.

Жалко за хората, че им се налага да се занимават с дружество управлявано от Нове Холдинг.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
        аз цякам 40ст и ако ги доцакам вдигам един банкет,и дишам с пални гарди,дори схте ти пратя със спееди една бутилка да се поцерпиш,и аз се изморих ама ми е интересно бе приет не приет зашто тези не публикуват информация,не ни смятат за хора хвашта ме яд.
        Ако наистина стане така и имаш намерение да ми пратиш бутилка аз я преотстъпвам на БОЖКОВ който не е собственик на Холдинг Пътища Ад а само притежава Нове Холдинг Ад което го управлява.

И специално на бутилката да пише с поздрави от акционерите на Холдинг Пътища Ад.

Коментар

• симов

аз цякам 40ст и ако ги доцакам вдигам един банкет,и дишам с пални гарди,дори схте ти пратя със спееди една бутилка да се поцерпиш,и аз се изморих ама ми е интересно бе приет не приет зашто тези не публикуват информация,не ни смятат за хора хвашта ме яд.

Коментар

симов според теб кои има интерес да се бави информацията за моста,понезе не виздам кои мозе да извлеце дивиденти от непубликуването на тази информация те картите са хварлени на масата от октомври 2010,два варианта или плана е удобрен от съда или не, голям цирк симов.симов даи някава информация за фирмата на която холдинга е порацител,и как се развиват там нештата,банката съди ли ия какво е полозението куха фирма ли е има ли шанс холдинга да си търси парите от там,мозе пък да извадим късмет и да си платят парите.
            Изобщо не ме интересува. Вече ми омръзна да се занимавам с 1000-дите простотии около Холдинга.

Седя си тук чакам си около 1.5лв което може и да не дочакам но не продавам и толкоз.

Коментар

• симов въпрос

симов според теб кои има интерес да се бави информацията за моста,понезе не виздам кои мозе да извлеце дивиденти от непубликуването на тази информация те картите са хварлени на масата от октомври 2010,два варианта или плана е удобрен от съда или не, голям цирк симов.симов даи някава информация за фирмата на която холдинга е порацител,и как се развиват там нештата,банката съди ли ия какво е полозението куха фирма ли е има ли шанс холдинга да си търси парите от там,мозе пък да извадим късмет и да си платят парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                утре 20 ст.
                Утре 20ст, други ден 30ст а по-други ден спокойно и на 10ст. Тук стабилността уви я няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                  утре 20 ст.
                  À дано, ама нàдали...
                  По-скоро пътя накъм пет стинки е открит.

Коментар

• утре 20 ст.

Коментар

• Уж пада, уж се разпродава, а не мога да си купя евтинко някакви си мижави 10 000 бройчици за има-няма 5 лева.

Коментар

• симов

проблема е це ништо не са обявили,днеска голяма търговия 185 броики цената на горе 38 процента,еи това е търговия симов,

Коментар

симов да се обадия ли в пресцентара да разпитам там и на онези шматки ако не ми отговорят да им теглия една маина.
                          Обади се къдете щеш, но сам си знаеш, че отговор повече от това което са обявили няма да получиш.

Коментар

• симов въпрос

симов да се обадия ли в пресцентара да разпитам там и на онези шматки ако не ми отговорят да им теглия една маина.

Коментар

симов каква е тази подигравка,нали са публицни компании,нали трябва да подават информация на акционерите,тези от холдинга от 7-8 месеца не могат да решат вапроса със запорираните сметки но дори не смятат за нузно поне ведназ на три месеца да усведомяват акционерите как се развиват нештата,от мострои пак така,няма я дързявата симов,публицна компания да пуснат информация допуснат ли е плана не е ли допуснат пълна мъгла пълна липса на дарзявност,ако станат 40 ст някога разпродавам,и банкет ште вдигна ти си главния гост.
                              Май най-после започваш да разбираш в каква държава живеем.

Коментар

• симов въпрос

симов каква е тази подигравка,нали са публицни компании,нали трябва да подават информация на акционерите,тези от холдинга от 7-8 месеца не могат да решат вапроса със запорираните сметки но дори не смятат за нузно поне ведназ на три месеца да усведомяват акционерите как се развиват нештата,от мострои пак така,няма я дързявата симов,публицна компания да пуснат информация допуснат ли е плана не е ли допуснат пълна мъгла пълна липса на дарзявност,ако станат 40 ст някога разпродавам,и банкет ште вдигна ти си главния гост.

Коментар

Working...
                                X