IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чудо това нащо се качи с 10%. Ох трагедио Българска.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
      симов днес има някои интересни събития,отварят се офертите за окрепване на виядуктите за 43милиона,и има събрание на кредиторите по оздравителния план на моста,осветлияваи ни с информация дъштерните или холдинга подавали ли са оферти и какво става с моста.
      Никой не може да знае подавали ли са оферта ако не работи в Холдинга. Аз не работя в Холдинга за да знам. И плюс това дори и да ги вземеме тея 43 милиона всичките голем праз.

Общото събрание е от 13:30 часа и вече ти е ясно какво очаквам аз да се гласува там и не съм си променил мнението.

Коментар

• симов

симов днес има някои интересни събития,отварят се офертите за окрепване на виядуктите за 43милиона,и има събрание на кредиторите по оздравителния план на моста,осветлияваи ни с информация дъштерните или холдинга подавали ли са оферти и какво става с моста.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
          За предприятието, нали в него инвестирате. Борсовата цена е следствие...
          ААА за предприятието. Ми начи там се очаква дружествата с намалените му дялове да продължат да сключват нови големи договори. Печалба или загуба тук зависи само от това да не се появяват нови разходи в други на баланса, да не се отписват ДМА и вземания на холдинга, да няма нови места на които Холдинга е станал гарант и ще му плаща заемите на дружество недъщерно на Холдинга и такива работи.

Друго нещо интересува ли те.

Коментар

• За предприятието, нали в него инвестирате. Борсовата цена е следствие...
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Тук какви перспективи виждате
              За предприятието перспективи или за борсовата цена.

Коментар

• Тук какви перспективи виждате

Коментар

страшна работа наистина штях да си посегна,имало доста смели хора,880лв за броика никога нямаше да си купиа,ако ште да е на маикрософт,добре че влезнах на тзи шибана борса 2009 средата а не преди това сега да си чукам главата,

Коментар

• до факушка

страшна работа наистина штях да си посегна,имало доста смели хора,880лв за броика никога нямаше да си купиа,ако ште да е на маикрософт,добре че влезнах на тзи шибана борса 2009 средата а не преди това сега да си чукам главата,

Коментар

симов верно българите са наи простия народ само че тъпото е че аз и ти сме в челната класация,аиде аз се вързах на един приятел да влезна тука,тои пак на един негов познат ама като пирамида е тази борса бе симов съштинска пирамида хем ме предупрездаваха и вътрешниа ми глас и разни здравомислешти приятели ама аз не та не,където са приателите там съм и аз,добре че поне не сам от така наречените стари акционери които са копували от три лева нагоре че штиях да се гръмна,иначе йкакво ни топли нас златен лев,те си набиват парите на хорицата лапат си после заплатките и премииките,а ние духаме супата,стискаме зъби и мълчим,ако някои ми беше казал преди една година че ште се молия тук тази позиция да се върне поне на 40-50ст штиях да му се изсмеия,но уви кои сам си го направи никои не мозе да му го направи. ама ти умно момче ми звучиш ти какво правиш тука и то от старите акционери.
                      Лалугер, само ако знаеш какви ги има тук, може и наистина да си посегнеш.
                      виж по-доле:

Първоначално изпратено от Shemata на 15.04.2008, 12:50
                      880 лв добра цена ли е за тази акция?

Първоначално изпратено от Shemata на 21.11.2008, 13:35
                      Аз си купих ...

а пък който както си иска...

Първоначално изпратено от Shemata на 03.12.2008, 18:42
                      HDPAT си остава една от най-добрите акции на БФБ!!!

и това го запомнете!!!

Първоначално изпратено от Shemata на 05.12.2008, 21:34
                      ПРОСТО НЯМА КАК ЩЕ ИМА МНОГО РАБОТА ЗА ИНФРАСТУКТУРНИТЕ КОМПАНИИ ДОГОДИНА....!!!

Абе ХДПАТ май ще се окаже една от най-правилните ми инвестиции ....

Така че може и да не си толкова зле. Има къде-къде по-затънали в тинята.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Иначе какво ти е развитието - седиш, гледаш хартия в нейната белоснежна чистота, депресията те обзема постепенно но сигурно, започваш да чувстваш удоволствието да пускаш негативните коментари по бфб и всичко останало, малко по малко се самонатикваш на дъното ....
                        Моля моля отдавна преминах стадия на депресията. В момента съм в апатия.

И пак ти казвам благодаря за загрижеността на това тук не го пускам, че умрем с него ако требе.

Коментар

• Е що пък Божков да не си даде премия? НЕ хваля дружеството, ама той е доказал, че знае как се правят парички. Искаш заплатка от 2-3 хилки ли да си назначи? . Че така не може да си покрие питиетата за месеца...

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение

Хети Грийн (1834-1916) Вещицата на Уолстрийт.

Хети Грийн най-богатата жена на времето си е дала основно само един борсов съвет.

Гледайте разходите. Ако видите разточителство в разходите бягайте. Дола е доста подробно но в общи линии за нея при един подробен анализ на разходите на дружеството е можело да се познае дали се управлява добре.

Тя щеше да избяга от Холдинга още когато Божков си даде 4 милиона премия.
                            Благодаря за комплимента, и аз тогава доизкеших последните 30% от великия холдинг ...
                            Ама верно прилича на вещица тази дама, откъде ли си я изкопал... Сигурно от любимия гугъл

Тъй, че чадо ако мислиш, че ще си губя времето да ти правя разяснения лъжеш се. На всички им е ясно на 99% цялата картинка с Холдинга само на тея дето не са у ред с главата не им е ясно.
                            Точно за това, ако приемем, че си наред с главата, продължавам да се чудя, какъв го търсиш тук. Някога беше единственото инфраструктурно, беше купено от някакъв квази милиардер по време на балона и все още не беше ясно що за мениджър е, народа се нареждаше да купува, но откакто многократно се видя, що за птица е, и търпение и доверие и т.н, преспективи що касае хартията се е изпарило и каквото и да покаже холдинга, (дори и малко разходи и без значение приходи ) това вече почти никак няма да добави цена към хартията.
                            Причина - няма кой да купува, още повече че всички се стискаме да не ходим по нужда едва ли не, за да кътаме кеша
                            Точно затова хипотезата на д-р Каро се оказаха работеща - хартията се е отделила от фундамента-дружество и има собствен живот. А ти не си в дружеството, стискаш само хартията, която по определението на д-р Каро наричаме "чиста"
                            Разбира се, че не е препоръка!
                            И все пак, вземи пиши едно лично на Пепи, за да си спестиш времето.
                            Иначе какво ти е развитието - седиш, гледаш хартия в нейната белоснежна чистота, депресията те обзема постепенно но сигурно, започваш да чувстваш удоволствието да пускаш негативните коментари по бфб и всичко останало, малко по малко се самонатикваш на дъното ....
                            Хубаво гледаш разходите, ама само с разходи не се живее... Поздрави на милата дама, цяло щастие е, че вече няма нужда от никакви хартии и борсови съвети. Възможно е, дори това да й харесва повече на оня свят.
                            Last edited by precakanoto; 26.06.2012, 13:41.
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Какви разходи си загледал, като не си гледал приходите !??? Симов,, не ме разочаровай !!! Докога ще се кара на разходи !!

Хети Грийн (1834-1916) Вещицата на Уолстрийт.

Хети Грийн най-богатата жена на времето си е дала основно само един борсов съвет.

Гледайте разходите. Ако видите разточителство в разходите бягайте. Дола е доста подробно но в общи линии за нея при един подробен анализ на разходите на дружеството е можело да се познае дали се управлява добре.

Тя щеше да избяга от Холдинга още когато Божков си даде 4 милиона премия.

Тъй, че чадо ако мислиш, че ще си губя времето да ти правя разяснения лъжеш се. На всички им е ясно на 99% цялата картинка с Холдинга само на тея дето не са у ред с главата не им е ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                                Ти за мен не се притеснявай. Очаквам само печеливша инвестиция рано или късно и вече давам такова крайно мнение само, защото видях какво си позволиха да направят от Холдинга през 2011-та по отношение на разходите.

.
                                Какви разходи си загледал, като не си гледал приходите !??? Симов,, не ме разочаровай !!! Докога ще се кара на разходи !!
                                Справка - Пепи !!!!
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X