IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
    Мили ми наивни народе, никой не му пука за теб, не се заблуждавай.
    Парите дето требеше се изпраха и са вече узаконени.

    Каквото е речено да стане ще стане.
    Народа обаче не направи това дето требеше а то е да счупи поне една депутатска тиква.

    Навремето Костов се усети и качи на гребена на вълната и стана милиардер в двуцифрени числа.
    Бай "Онзи", преди три дни точно Ти определи дните за получаване на парите. А сега ни говориш за парите които са се изпарили.
    Имам питане.За едни и същи пари ли става дума?
    И ако да,знаеш ли какво пишеш? Ако знаеш, прочиташ ли го?
    Благодаря!

    Коментар


    • Мили ми наивни народе, никой не му пука за теб, не се заблуждавай.
      Парите дето требеше се изпраха и са вече узаконени.

      Каквото е речено да стане ще стане.
      Народа обаче не направи това дето требеше а то е да счупи поне една депутатска тиква.

      Навремето Костов се усети и качи на гребена на вълната и стана милиардер в двуцифрени числа.
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

      Коментар


      • Enter, ли си или там Ретърн(мрън, мрън) ходи да пасеш овцете на село тука само съдаваш смут ако си толкова голям умник ходи на червените павета и давай акъл на умниците в парламента а можеш да се цаниш като лична врачка ама тука не се ебавай с народа(и без това изстрадал) айде беш беш беш
        Has Been Ignored!!!

        Коментар


        • НАП не е ли българска институция.Предлагам да съберем по 50 лева от всички работници и да ги дадем на нап за да се спукат и да спрат с обжалванията.
          jesik

          Коментар


          • НАП обжалва , има и още няколко възражения 5 или 6 , но то и едно стига , за да се продължи протакането и чакането , за което вече нееднократно предупреждавах !
            Така че засега приберете тиганите ! [/QUOTE]

            А дано се махнеш накрая > нали знаеш на кучето каде да отидеш! Глупав си иначе откаде това самучвствие? Накрая кои те пита тебе с какво помагаш?Кефиш се на муката хорска,ако беше дишал Кремиковски ваздух щтеше да знаеш какво е на хората! Тиганите няма да ги прибираме ще ни трябват навярно за следващите митинги,ако такива като теб се ебават с нас! Не пиши повече от теб полза няма! Горко им на децата ти с толкова умен баща!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Return
              Нека съм Ви полезен с още малко информация относно делото за парите Ви !

              НАП обжалва , има и още няколко възражения 5 или 6 , но то и едно стига , за да се продължи протакането и чакането , за което вече нееднократно предупреждавах !
              Така че засега приберете тиганите !
              НАП обжалва, пардон Държавата иска становище от Европейската комисия и юридическата логика налага определени неща но не искам да ги излагам тук.
              Само ще вметна, че обикновенния човек ако не си погасява задълженията има лошо кредитно досие, но ако това го правят "БИЗНЕСМЕНИ", то с тях няма проблем.
              Дано но Еврокомисията и съда им просветне за доста неща в тази псевдо Държава окопирана от структурите създадени с определена цел.



              Освен това в търговския регистър няма обявление за нови обжалвания, стига тормози бедните хора.
              Last edited by badboy333; 02.09.2011, 20:59.
              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Return
                Вие верно сте с промити мозъци ? гарги ...комунисти ....не знам какво ви се привижда , а не зачитате хората , които се опитват да ви светнат , как ще ви преметнат с парите ! Не ми е толкова далечно Кремиковци , защото познавам хора , които са работели там и помня когато 2007-2008 ходеха по митинги в София ! Аз тогава има казвах - "Пичове нищо не правите ще ви закрият и ще остане без работа и пари !Тия синдикати само ви лъжат и си правят пиар на ваш гръб !" Обаче те не ми вярваха - Нямало как да остане България без металургия , Тренчев това обещал , министъра онова обещал , Сашо Томов също ! И кво стана ? За съжаление се оказах прав ! Сега пак ви предупреждавам и след време като ви просветне влезте пак в тази тема.... не че очаквам някой да ми се извини тогава .............
                Само един пример - преди две години се натискахме да приемем еврото и аз пуснах тема , е това ще е лошо за България и ме заляха с подигравки и пумия ... Е какво стана ? Сега Бат Бойко и Дянков май са на моето мнение и това се приема за разумен ход ..... Добре запомнете - има хора , които мислят логично , имат отлична интуиция и предугаждат как ще се случат нещата ! Нали всичко , което става на този свят го правят разни хора ? Аз имам доказаното самочувствие , че не съм по-глупав от тях !
                Ти незнам,за какъв се имаш,но нещо не си на център.От къде на къде,ти ще ни определяш,нашите съдби с някакви си твои измислици.Като толкова знаеш стани врачка на Берлуското.

                Коментар


                • [QUOTE=GOOD;1059140330]Това е така,защото на финалната права,кацнаха ято новодолетели гарги,които не спират да грачат,

                  .................................................. ...........

                  А,и не знаят как да се върнат

                  Коментар


                  • [QUOTE=Return;1059140279] Taka Return e като гаргите,уж се загрижил а се кефи и налива масло в оганя! Ако бе работил в Кремиковци нямаше да е такав,мястото му не е в тоя форум! По скоро е на кучето в мишата дупка!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнение
                      Процента на достоверните коментари във форума е по малък от процента на реалните сделки на борсите но си пишете не влияете на резултата

                      Това е така,защото на финалната права,кацнаха ято новодолетели гарги,които не спират да грачат,колко е мрачно,студено и мизерно,как денят няма да настъпи и слънцето няма да изгрее.
                      Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...

                      Коментар


                      • Бла бла бла

                        Процента на достоверните коментари във форума е по малък от процента на реалните сделки на борсите но си пишете не влияете на резултата

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Return
                          Пич ти даваш ли си сметка какво даваш за пример ? Съдбата ли предизвикваш? Това ли искаш да се случи с Кремиковци ? Знаеш ли колко продължи там процедурата по несъстоятелност и колко време си чакаха парите ? И защо не провериш дали не се водиха едни дела в Страсбург срещу държавата , за да се задвижи процедурата ?! Вие в Кремиковци верно все едно сте били в друга държава или сте расли в саксии ! Ето ти едно цитатче :

                          "+ Подобряването на процедурите по несъстоятелност. Изключително важно е в една икономика капиталът и работниците да могат бързо да излязат от загиващи фирми и отрасли и да отидат в растящи. Примерът с “Плама” - Плевен, която 12 г. престоя във фалит преди да завърши процедурата е показателен. Дано с “Кремиковци” нещата да свършат по-бързо."
                          Горното го постнах,за да се убедиш,че говориш глупости и наливаш масло в огъня!За да знаят хората,че не са загубили парите си,и в скоро време ще ги видят.Днес изтича седемдневният срок за обжалване и на 7 най-късно ще се знае със сигурност времето за разплащане.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Return
                            Ето че дойде на моя акъл ! Тогава защо спускаш разни дати за плащане и подвеждаш хората ? Четох че ти сам споменаваш че май парите ги няма в сметката и т.н. .... ! Нима мислиш че някой му пука за някакви бивши работници и ще се забърза да им плаща ! Няма случай в България работници от фалирало предприятие да са си взели парите ... сам провери ! Да не мислиш че съм някакво гадно копеле , което се кефи че ще са прецакани хората ? Напротив - адски ме е яд , че става така ! И мене са ме цакали яко , но по други параграфи , и съм бил сам ! Вие поне сте много и може да вдигнете джабала ! Но те са адски хитри и ще премислят добре нещата , за да ги замажат ! Може и да греша , но е възможен следния вариант - НАП или някой друг обжалва пред Апелативния ! Насрочват дело след 45 дни и съда казва неочаквано че обжалването има право ! Връщат на синдика да прави нова сметка ! Той се мота месец и идва 2012 г. Внася новата сметка , но следват нови обжалвания и нещата зациклят ! Към края на 2012 синдика се отегля по здравoсловни причини ( много пушел ) . Половин година не могат да намерят нов . В това време България и ЕС се гърчат от криза и Дянков взима парите , за да плаща пенсии ... Можеш да продължиш , нали знаеш много !
                            А за Лъчко май е добре да се правим че не знаем нищо , за да не му правим компания ! ?
                            Написано от Момчил ЦВЕТКОВ
                            Понеделник, 16 Ноември 2009 10:41
                            Само 32 от около 2 200 човека не са си взели дължимите суми от продажбата на фалиралата рафинерия “Нова Плама”. Освен активите на предприятието беше продадена и вилата в Кайлъка. Последните разпределени парите бяха получени именно от продажбата на вилата. Кредиторите, които сега получиха парите си, са Агенцията по държавни вземания (АДВ), НАП, както и бяха изплатени възнаграждения на работниците от предприятието, които са работили в производството по несъстоятелността. Последните не са си получавали заплатите. Парите за НАП представляват данъците, които трябва да се изплатят върху дължимите суми, които получиха работниците на предприятието вследствие на продажбата му. Изплащането на сумите към АДВ и НАП се извърши по банков път. Само един работник не е получил дължимото си от продажбата на вилата, а от продажбата на рафинерията парите си не са взели 31 човека. Тези общо 32 души не са се явили, за да си вземат сумите. “Рафинерията вече няма друго имущество освен магазина в Кнежа, който обаче е възбранен от АДВ и следва да бъде продаден от публичния изпълнител. В момента се работи по ведомостите, които трябва да се предадат на НОИ”, коментира съдия докладчикът Силвия Кръстева.

                            Коментар


                            • Отново поздрав за badboy333

                              http://www.youtube.com/watch?v=EAbse9QC16w

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Return
                                Badboy333 ти живееш ли в България ? Чел ли си тукашните закони ? Какво ти е мнението за политиците , които се изредиха последните 20 години ! Ами олигарсите , монополите ! Сам не виждаш ли по-какъв начин се печели и успява в бизнеса в България ? Сега пак ще изскочи някоя черна станция да каже , че съм комунист или гей ! В тази държава , който се опита да каже нещо против статуквото винаги го изкарват или луд , или гей , или комунист , или престъпник , или ако преценят , че може да привлече последователи му спретват някакво мероприятие !
                                Та Лошо момче много си наивно инфатилен с тези писания , че видиш ли някой щял да пусне Кремиковци , за да има икономика за обикновенните хора ! Дреме им на хурките на тези , от които зависи това , те гледат да си трупкат милионите ! Нали знаеш как се трупат милиони в България ? Труп,труп,труп,труп .....труп !
                                Вместо да мислиш за пускане сега седни на първия ред и гледай как Лъчко скоро ще гризне дръвцето !
                                Последните над 20 години ДС управлява и ще управлява още толкова, глупаци като българския народ!
                                Лъчко не ме вълнува щото знам повече отколкото си мислиш и очакваш!
                                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

                                Коментар

                                Working...
                                X