Първоначално изпратено от 4ori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM)
Collapse
X
-
krem...........
Здравейте колеги, ето че изтече итози срок за обжалване, сега нищо не ни остава освен чакане , дано имаме това търпение малко остана и ще се види края на този проблем, кото много ни засяга, дадохме си здравето и младините в Кремиковци. Този там дето пише някакви трънски поговорки да ги пише правилно( сигурни не е трънчанин) Колеги не се връзвайте на разни глупости където пишат в форума, някои ги е много яд че ще си вземем изработените пари, голяма злоба в българина край няма, имайте търпение ше има радост и за нас!!Last edited by mibova; 08.09.2011, 15:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнениеМалко числа за осмисляне
13 07 2011 Оповестяване в търговския регистър на сметката за разпределение
ЕДНОМЕСЕЧЕН срок за обжалване
25 08 2011 Решение на съда за одобряване на разпределението
ЕДНОСЕДМИЧЕН срок за обжалване
около 20 09 2011 решение на съда
около 27 09 2011 оповествяване на решението в търговския регистър
СЛЕДВА ИЗПЛАЩАНЕ
Октомври."Пожарникарчето трябва да отреже лентата".Тоя па не мога да го гледам.Толкова е прост.
Коментар
-
Пораснаше пилце .........
Първоначално изпратено от ruash Разгледай мнениеСпоко! Процедурата е ясна! От октомври до края на годината, ще си вземем само добавките(тези които сме работили и сме си взимали само щата през последната година), останалите пари-от февруари 2012! Вервайте ми, Банков е мой човек!
Ако някой не е разбрал-списъците публикувани в сайта на кремиковци са с два реда суми за получаване, е ....до края на годината тези които имат да взимат и от единия и от другия списък, ще вземат по-малката сума. Тези които ги има само с една сума, ще чакат февруари.
13 07 2011 Оповестяване в търговския регистър на сметката за разпределение
ЕДНОМЕСЕЧЕН срок за обжалване
25 08 2011 Решение на съда за одобряване на разпределението
ЕДНОСЕДМИЧЕН срок за обжалване
около 20 09 2011 решение на съда
около 27 09 2011 оповествяване на решението в търговския регистър
СЛЕДВА ИЗПЛАЩАНЕ
Коментар
-
Браво бе1?!
Първоначално изпратено от ruash Разгледай мнениеСпоко! Процедурата е ясна! От октомври до края на годината, ще си вземем само добавките(тези които сме работили и сме си взимали само щата през последната година), останалите пари-от февруари 2012! Вервайте ми, Банков е мой човек!
Ако някой не е разбрал-списъците публикувани в сайта на кремиковци са с два реда суми за получаване, е ....до края на годината тези които имат да взимат и от единия и от другия списък, ще вземат по-малката сума. Тези които ги има само с една сума, ще чакат февруари.Last edited by vista8399; 08.09.2011, 12:30.
Коментар
-
Това не е много справедливо, защото вие сте били на работа, взимали сте заплата, сега сте на бюрото по труда и все пак имате доход, а ние нямаме доход от 2010г. и вече имаме задължения към банки и други! Дано да има скоро информация от г-н Банков-моите уважения към другите знаещи, но само той знае процедурите!
Коментар
-
Споко! Процедурата е ясна! От октомври до края на годината, ще си вземем само добавките(тези които сме работили и сме си взимали само щата през последната година), останалите пари-от февруари 2012! Вервайте ми, Банков е мой човек!
Ако някой не е разбрал-списъците публикувани в сайта на кремиковци са с два реда суми за получаване, е ....до края на годината тези които имат да взимат и от единия и от другия списък, ще вземат по-малката сума. Тези които ги има само с една сума, ще чакат февруари.Last edited by ruash; 08.09.2011, 09:58.
Коментар
-
Отчаянието не е наш приятел
Колеги,толкова сме чакали,че някакъв си 1 месец ли ще ни отчае.Споко!Обжалват си хората,няма лошо,така е направен закона,че им дава възможност.И ние ако имахме възможност да се възползваме от закон,който да е в наша полза,щяхме нали.
Малко остана.
Може да се обжалва и на по-горна инстанция,ако не се лъжа.Да обжалват бе.И без обиди един към друг,сега това не ни е нужно.
Ще си ги вземем тези гадни пари,ами след това,какво?
Коментар
-
Започвам да си мисля, че всичко така се върти, че да не си вземем парите!
Срока за обжалване е 1 седмица от датата на публикуване / предполагам 07 .09/, но после какво следва? Много се протакаха нещата, защо ли? Какво толкова се обжалва, като едната фирма е изпуснала срока, а другата не е обжалвала на II инстанция! Поне аз това видях в Търговския регистър! И защо ли никой от ръководството на Комбината не взима никакво отношение да ни информира? Питаме се в този форум един друг и си гадаеме! Това е! Късмет!Last edited by maci2410; 08.09.2011, 09:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеЕВРИКА, жалко за децата ни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от viviana Разгледай мнениеТук няма правила, няма нищо, единствено мутри и овце!Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
[QUOTE=badboy333;1059141902]Влизате в ТР и ЕИК:831642523 е на Кремиковци АД
Кликвате на юридическо лице и пишете Кремиковци АД и сте вътре, отивате на досие и там четете:
Чета....и все повече ми намирисва цялата работа, отдавна си имам мнение....може би ноември??? а може и никога....скапана държава...и единствения изход който виждам е вън от България.Тук няма правила, няма нищо, единствено мутри и овце!
Коментар
Коментар