IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ruash Разгледай мнение
    Първо се научи да пишеш грамотно,после казвай, кой е нов и кой е по-нов!
    Хората, които са останали на работа след 15.04.2009 и са получавали като възнаграждение само щата или процент от него, ще си вземат доплащанията към заплатата (класове, нощен труд и другите добавки) в началото на октомври! Останалите пари след Нова година! Тази информация е от "извора"!
    Ако има друго развитие на нещата, пак ще пиша!
    Това е! Сега може да си бръщолевите, колкото си искате!
    Сложи си памперс на извора!

Плащанията по несъстоятелност не могат да се делят, справка Търговския закон!

Иде ред на втората дата 27.09.2011 до която трябва да се произнесе Апелативния съд!
    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от vista8399 Разгледай мнение
      Построен комунизъм?! Такова животно нема,нема /няма/ и да има!Колеги аз обещавам да не пиша повече на гк,съжалявам тук пишем за парите и Кремиковци!Отивам да руша и да давам акъл!Моля се никога повече комунисти да не строят и създават, че ще си останат и децата ни на това дереже!
      Кажи ти какъв си,чия идея изповядваш,че не става ясно ?Защо бягаш от въпроса?Не е нужно да пишеш,че няма да ми отговориш.Просто не знаеш какво.
      А,това че тук пишем "за парите и Кремиковци",както ти се изразяваш,дай акъл как да си ги вземем.!?
      Не ми отговори на въпроса,защо,когато бяха митингите,ти лично не предприе нещо,а стоя отстрани и само викаше?
      Лесно е човек само да се моли,да не знае за какво и само да дава акъл.
      Не отивай да рушиш и да даваш акъл,че тези ти действия се отразяват зле на децата ти,а не комунистите,както ги наричаш.
      Просто всичко ти пречи.

Коментар

• gk 1991

Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
        Сега пък комунистите ни пречат.Винаги си измисляме причина.Извинявай ама уточни ти какъв си,за да стане по- ясно на всички тук.
        Пак да те питам,дали знаеш какво значи "построен комунизъм.?Много е далечен от този,който ти познаваш,ако изобщо нещо подобно знаеш.

И аз бях на митингите.Ти защо само си викал?Защо не направи друго?
        Нямам спомен някой да се е хвърлял само заради идеята.

И,да ти припомня,че комунисти са строили и създавали,а такива като теб рушат и дават само акъл.
        Построен комунизъм?! Такова животно нема,нема /няма/ и да има!Колеги аз обещавам да не пиша повече на гк,съжалявам тук пишем за парите и Кремиковци!Отивам да руша и да давам акъл!Моля се никога повече комунисти да не строят и създават, че ще си останат и децата ни на това дереже!

Коментар

• Извора на белоногата

Дайте проба от извора за анализ.

Коментар

Е не съм велик и няма да строя комунизъм!Писах " да се организираме" аз бях на митингите също и си спомням как викахме пред вратите на тия дето строяха/кой знае може и сега да строят/ комунизма!Аман от комунисти!
            Сега пък комунистите ни пречат.Винаги си измисляме причина.Извинявай ама уточни ти какъв си,за да стане по- ясно на всички тук.
            Пак да те питам,дали знаеш какво значи "построен комунизъм.?Много е далечен от този,който ти познаваш,ако изобщо нещо подобно знаеш.

И аз бях на митингите.Ти защо само си викал?Защо не направи друго?
            Нямам спомен някой да се е хвърлял само заради идеята.

И,да ти припомня,че комунисти са строили и създавали,а такива като теб рушат и дават само акъл.

Коментар

• гк 1991

E,хайде действай да те видя,какво ще организираш.При присъствието ми на кремиковските митинги си направих изводи,за това какви сме и на къде отиваме.Аман от такива като теб,който са велики само пред клавиатурата и на маса.

П,П, И да те питам:Знаеш ли какво значи построен комунизъм?Е,аз искам да го построя.
              А пожарникарчето си е тъпо парче.
              Е не съм велик и няма да строя комунизъм!Писах " да се организираме" , аз бях на митингите също и си спомням как викахме пред вратите на тия дето строяха/кой знае може и сега да строят/ комунизма!Аман от комунисти!
              Last edited by vista8399; 09.09.2011, 10:34.

Коментар

• ок

Класове, нощен труд и другите добавки ? Има списъци ,там няма добавки,нощен труд! Освен това имаше 3 месеца без заплати, извора нещо не ти е обяснил или си измисляш?За грамотността си прав важно е,още по-важно е съдържанието!Ти поне не миришеш на комунизъм.

Коментар

Кат погледнеш в огледало ако не видиш станишев значи си го закасал /гк1991/.Еман от комунисти! Не знам дали сам прав, ама си мисля такива като теб ни разказват играта! Колеги нека почакаме ,7 дни после пак 7 дни ... мисля си 20 септември и ако не се наиграят да се организираме да направим нешто заедно? Синдикатите ги няма /вероятно няма кои с више да им каже?!/ Сами сме ама сме много и ако не сме овце да се организираме!
                  E,хайде действай да те видя,какво ще организираш.При присъствието ми на кремиковските митинги си направих изводи,за това какви сме и на къде отиваме.Аман от такива като теб,който са велики само пред клавиатурата и на маса.

П,П, И да те питам:Знаеш ли какво значи построен комунизъм?Е,аз искам да го построя.
                  А пожарникарчето си е тъпо парче.

Коментар

• Бла бла бла

Първоначално изпратено от ruash Разгледай мнение
                    Хората, които са останали на работа след 15.04.2009 и са получавали като възнаграждение само щата или процент от него, ще си вземат доплащанията към заплатата (класове, нощен труд и другите добавки) в началото на октомври! Останалите пари след Нова година! Тази информация е от "извора"!
                    Г-н компетентни по коя сметка за разпределение ще плащат???

Коментар

Нов си маи тука и почна да раздаваш на едни на други не!Добавките за какво? Има списаци знаеш ли? И така Банков посмуртно няма да пише тук! Каназирева/и сина и които познаите все ощте е на работа? / те няма да пишат! Аз ще почакам още малко,сега не мога да си кажа мнението какво наи-добре е да се прави!
                      Last edited by ruash; 09.09.2011, 07:40.

Коментар

• xa xa

Първоначално изпратено от GOOD Разгледай мнение
                        Хора,знаете ли,къде ги записват тези с платените по 1.50 лв. глупави коментари,за да изкарам и аз някоя стотинка?И дали се изисква драскачите да са грамотни?
                        Пиши не се притеснявай ,не само ти си неграмотен!!А къде се записват, питай някоя червена бабичка/те и гласуват за пари/!!!
                        Last edited by vista8399; 09.09.2011, 10:36.

Коментар

Сами сме ама сме много и ако не сме овце да се организираме!
                          Овце сме

Коментар

Кат погледнеш в огледало ако не видиш станишев значи си го закасал /гк1991/.Еман от комунисти! Не знам дали сам прав, ама си мисля такива като теб ни разказват играта! Колеги нека почакаме ,7 дни после пак 7 дни ... мисля си 20 септември и ако не се наиграят да се организираме да направим нешто заедно? Синдикатите ги няма /вероятно няма кои с више да им каже?!/ Сами сме ама сме много и ако не сме овце да се организираме!
                            Хора,знаете ли,къде ги записват тези с платените по 1.50 лв. глупави коментари,за да изкарам и аз някоя стотинка?И дали се изисква драскачите да са грамотни?
                            Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...

Коментар

• леле и ти се описа гк1991

Пропускаш още една инстанция за обжалване......................................... .................................................. ....................................
                              Октомври."Пожарникарчето трябва да отреже лентата".Тоя па не мога да го гледам.Толкова е прост.

Коментар

• Първоначално изпратено от toni621222 Разгледай мнение
                                Това в търговския регистър не се отваря , някой който го е чел да напише аджеба за какво става на въпрос
                                Влизате в ТР и ЕИК:831642523 е на Кремиковци АД
                                Кликвате на юридическо лице и пишете Кремиковци АД и сте вътре, отивате на досие и там четете:

https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...2fb8134ec78c7b

https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...97c303f596d8b8

https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...583dfc50502566
                                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Working...
                                X