IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ретърне, кажи сега какво работиш или учиш, или и двете, да ни се изясни картинката окончателно.
    Last edited by JoroCherniq; 17.10.2011, 20:40.

Коментар

• Return ---- хлапе , незнам в каква форма се намираш но се дръж възпитано , никой не е длъжен да ти чете простотии те

Коментар

• Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнение
        Искам да ви кажа, че на този Return всички вътрешно искаме да му изтръгнеме гръклянчето, но той има много вярна информация. Не можахме един път да се събереме и да ни видят тези от които ни зависят парите и по всяка вероятност вече сме изиграни. Само че Return нека да каже със сигурност дали сме преебани и ако сме, не е лошо в седмицата преди изборите да им покажем, че не сме си прежалили паричките!
        Хахаха. Ретърн е един прос... Хейтър ли се викаше на таквия. Нема информация по въпроса. Това не означава, че не може да излезе прав де
        Обикновено да си скептик е най-лесно. Ако познаеш си велик, ако не... значи нещата са се развили добре.

Сега ще ти покажа как се прави:
        Нема да се съберете и 20 души и никой нема да ви обърне внимание. Или най много да ви успат с некоя "сигурна" дата. Ама пари тая година нема да видите

След нова година и мене може да ме провъзгласите за гуру на форума, след като ви размахам горните редове пред лицето

Коментар

• някой беше ли днес на протеста ?

Коментар

• Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнение
            Искам да ви кажа, че на този Return всички вътрешно искаме да му изтръгнеме гръклянчето, но той има много вярна информация. Не можахме един път да се събереме и да ни видят тези от които ни зависят парите и по всяка вероятност вече сме изиграни. Само че Return нека да каже със сигурност дали сме преебани и ако сме, не е лошо в седмицата преди изборите да им покажем, че не сме си прежалили паричките!
            "обратния завой" няма никаква информация,не го ли усети!?
            Кефи се да се ебава по темата/ прави си душевна ч....я/.Не му се вързвайте.
            На няколко пъти опитват да се организират протести,но нищо не става.
            Дори за днес от 10.00 пред НС имаше покана във фейсбук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
              И тия дати се оказаха кьорфишек , но иначе Badboy333 продължава да се ползва с висок рейтинг на човек даващ ...........
              Аз едно нещо не разбирам, какво Ви дразни рейтинга на Badboy333. Каквато информация има такава дава.Това , че Вие сте познали/налучкали за някои неща няма нужда да ни натяквате колко сте прав.Нито паметник ще Ви издигнем или канонизираме за светец.

П.П. Badboy333 я кажи какво стана с баса(едни агнета,кашони с уиски)

Коментар

• Искам да ви кажа, че на този Return всички вътрешно искаме да му изтръгнеме гръклянчето, но той има много вярна информация. Не можахме един път да се събереме и да ни видят тези от които ни зависят парите и по всяка вероятност вече сме изиграни. Само че Return нека да каже със сигурност дали сме преебани и ако сме, не е лошо в седмицата преди изборите да им покажем, че не сме си прежалили паричките!
                БИГ

Коментар

• Първоначално изпратено от Мария Попова Разгледай мнение
                  щеше ми се да прочета тук нещо смислено и реално но и тук само се караме това което знам аз като информация е следното делото е на последна истанция решението на апелативния съд трябва да излезе пети или седми октомври 2011 година всички работници имат вече готови карти към Кооперативна Търговска Банка но те не са активни защото трябва да излезе решението от съда тези карти няма да се раздават в комбината ние там работа нямаме те ще се раздават във съответния клон на банката по азбучен ред в зависимост от това кой къде живее освен това всеки ще получи покана от банката по пощата и там ще бъде посочено в кой ден да се отиде поне моята информация е такава освен това подразбрах че няма да се изплаща цялата сума говори се първо да се изплатят заплатите а след това останалите суми тоест на два транша понеже моята информация спира до тук нека някой който знае повече да напише и моля ви не давайте примери с това или онова предприятие наистина положението не е добро и е жалко че не можем поне изработените пари да си вземем и то почти три години срамна и жалка история
                  Ба...хти и дългото изречение

Коментар

Докато "мъдрите" се намъдруват , то "лудите" си лудуват !
                    Нека им.

Аз пък съм доволен, че не съм от тея, дето могат да се самоопределят само чрез пари (нарекъл си ги "лудите").
                    Аз и без пари съм си аз.
                    А че не мога да си взема дължимото, за това са виновни сънуващите просо кокошчици тука.

Но и това много не ме вълнува, Return.
                    Майната му.

Коментар

• Само дйет мий интирйесну: тйези дйет ни успукуяват - защо го правят?

И койнги плаща за услугата?

----------
                      Прочее, приятно сънуване на кокошките.

Коментар

И тия дати се оказаха кьорфишек , но иначе Badboy333 продължава да се ползва с висок рейтинг на човек даващ винаги вярна информация ! Защо ли ? В държавата на абсурдите или така неречената Абсурдистан , всяка лъжа се приема за истина , а неизпълнените обещания заместват реалните действия !
                        Дам......... следващите дати ще са също толкова измислени. Аз лично бих ги отписал тия пари, ако бях на мястото на тези дето имат да взимат.........
                        Last edited by Xman1; 17.10.2011, 17:23.

Коментар

• Абе,що не си е..ш майката?
                          Ти малоумен ли си,що си?
                          Никой не ти иска мнението,бе кретен,не разбираш ли?

Колеги,извинявайте за езика,ама се налага!

Коментар

• Абе най-добре си беше при Митал и Сашо Томов, там немаше далавери...

Коментар

• Защо не пишете нещо конкретно , нещо което е вярно , аман от лъжи

Коментар

• Протест

http://www.facebook.com/?ref=home#!/...21500484580984

Коментар

Working...
                                X