If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предполагам тези, които според теб имат здрав разум...
Ами в ден като днешния, а и не само, да продадеш син чип - зад който стои нещо реално - бизнес, работни места, печалби, перспективи, развитие и т.н. и да купуваш голд на 1700, зад което стои само малоумен страх, някаква безумна мания и фетишизъм - е пълна изродщина...после какви биле числата с безработицата
та затова казвам здрав разум..
в БГ в момента тази изродщина е под формата на депозитите които хората трупат - пък после реват защо биле бедни - ще сте бедни като не инвестирате...
Мнението ти е направо заръка за продажба на акции - в което разбира се няма нищо лошо и аз отдавна го споделям ...
ПС : Абе тая глупост " Не е препоръка ...за блъ-блъъъъ-ъ ..." що след всеки пост я пишете ...Тук е свободен форум за всякакви мнения ( безплатни при това ) , анализи и стратегии ...Като взема от някой 100 кинта за качествен личен анализ , тогава ще пиша и аз не препоръка ....Ама след като не вземам от никого нищо , къф е проблема ...Ма то и затуй мненията ми са такива - щото са безплатни .
Абе прав си ама помниш преди врем каво разследване се води заради една публикация в БГ мама... Та знаеш ли кой идиот ще вземе да помисли че сме големи експерти и ще вземе да бухне държавният резерв във акции и ела да видиш шоу.... Малоумници всякъкви.. Една колежка излъгала гаджето си че е била военен пилот в Израел и ония тъпанар три години след това я разпитвал с възхищение за преживяванията и в армията... И е банков мениджър...
... От три години пълним, осредняваме, целим дъното и като турим чертата пак сме много далече от доходноста на един тъп депозит дори....
................................................ Не е препоръка за покупка на акции..
Мнението ти е направо заръка за продажба на акции - в което разбира се няма нищо лошо и аз отдавна го споделям ...
ПС : Абе тая глупост " Не е препоръка ...за блъ-блъъъъ-ъ ..." що след всеки пост я пишете ...Тук е свободен форум за всякакви мнения ( безплатни при това ) , анализи и стратегии ...Като взема от някой 100 кинта за качествен личен анализ , тогава ще пиша и аз не препоръка ....Ама след като не вземам от никого нищо , къф е проблема ...Ма то и затуй мненията ми са такива - щото са безплатни .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
По-долу писах.......Страх ме е да не се породи психоза и да почнат тегления от ВФ.....Ако пенсиите малко подпрат(в което се съмнявам)....нещата не са много страшни.Ако решат малкото чужденци да излизат мисля,че ще има кой да им вземе пакетите.
Като цяло мисля,че най-много ще пострадат ТИМаджийските акции....ЦКБ,ХИМ....както и ПИБа и СОФАРМА
Проблема Бобане приятелю е че вече дори и последните мохикани като мен и теб не виждат смисъл да си купуват акции... От три години пълним, осредняваме, целим дъното и като турим чертата пак сме много далече от доходноста на един тъп депозит дори.... Сега май е момента да се харчи и да се теглят кредити... Е днес гледат Патките (нямам вече акции) по 48 ст.... Какво говорим, кави дъна, какви 5 лв. Това е примерно на около няколко хиляди % от средната цена на всеки един борсов играч (сериозен)... Почвам вече да се плаша че втора вълна на кризата (W) съвсем ще ни потопи....
може да понатиснат банките, но не мисля, че има мегдан за много спад
просто пазара ни е доста назад от навън .
По-долу писах.......Страх ме е да не се породи психоза и да почнат тегления от ВФ.....Ако пенсиите малко подпрат(в което се съмнявам)....нещата не са много страшни.Ако решат малкото чужденци да излизат мисля,че ще има кой да им вземе пакетите.
Като цяло мисля,че най-много ще пострадат ТИМаджийските акции....ЦКБ,ХИМ....както и ПИБа и СОФАРМА
Коментар