IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Мажоритаря;1059132856][QUOTE=Forex Master;1059132842]Защото на бфб-то никога не е имало пазар...

Тук не си прав, но както и да е

Интересно ми е щом си фен на депозитите дали имаш застраховка живот или някаква здравна застраховка... Иделно пасват на твоя профил...
    Импето ще ти направи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ако пазарите растят пък аз губя. Ако пазара пада не се брои. Това си е част от играта.
      Това малко шопско ми звучи - Ако пазарите падат, аз губя, но и всички останали - това не се брои.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Добре - обръщам въпроса - Кога разбираш, че започваш да ГУБИШ?
        Само не ми казвай, че когато спреш да ПЕЧЕЛИШ.
        Ако пазарите растят пък аз губя. Ако пазара пада не се брои. Това си е част от играта.

Коментар

Как кога - като взема да губя.
          Добре - обръщам въпроса - Кога разбираш, че започваш да ГУБИШ?
          Само не ми казвай, че когато спреш да ПЕЧЕЛИШ.

Коментар

• [QUOTE=Forex Master;1059132842]Защото на бфб-то никога не е имало пазар...[QUOTE]

Тук не си прав, но както и да е

Интересно ми е щом си фен на депозитите дали имаш застраховка живот или някаква здравна застраховка... Иделно пасват на твоя профил...
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
              Тая графика не става. Форекс Майстора ти говори за РЕАЛЕН ръст. дано правиш разлика между борсов и РЕАЛЕН ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Ами че това е Философският камък - кога определяш момента?
                Кога разбираш, че СПИРАШ да печелиш?
                Как кога - като взема да губя.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  Звучиш минорно, днес се изкара годишната ти лихва от пазарите. Ако не искаш стрес и риск, защо просто не си продължиш ваканцията
                  Е па он обеща до септември да ни освободи от тъпотиите си,ама не трае сърце юнашко!!!

Коментар

. Интересува ме печеля ли, или не. Ако печеля значи продължавам, като спря да печеля ще разпродам всичко.
                    Ами, че това е Философският камък - кога определяш момента?
                    Кога разбираш, че СПИРАШ да печелиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Още отсега знам какво ще говорят ПФ-тата след 3-4 години - криза е и акциите паднаха, затова ви изгубихме парите. А вие ги питайте - някой би ли ви с тояга по главата да купувате акции на бфб-то? Виж аз как изкарвам пари даже и по време на криза... депозитите ми носят лихви всеки ден! И доходността ми е с пъти по-висока отколкото на ПФ-тата.
                      еЙ Пълен уникат.
                      Ти някога квалифицирал ли си активи,като риск или като доходност.Че с тази темерутщина преминаваща в наглост си тръгнал да говориш за инвестиране.
                      Сложи едно "не е препоръка" отдолу,ще изглежда поне издържано.
                      Лихвите по депозитите не спирали да падат,ти в падаща доходност ли инвестираш.Ако разбираш кое определя лихвата на даден банков депозит и тя има ли нещо общо с кредитите.Вземи погледни как една банка отчита депозитите и после кредитите.
                      При положения,че парите ти не са в банката и са раздадени за кредити,които ще трябва да се отпишат,какво ли ще стане с депозита ти.Тогава и дали не трябва да се притесняваш най много ти точно.

А ние в акции ще си чакаме такива като теб да ги оценят.
                      Само в края на 2010г. доходността от тях беше колкото за твоята тлъста лихва за 15г.

И как мазно се появи със спада,ама утре ще ти е пак тъпо,защото няма как да видиш нищо и то точно в инвестирането.Имаш мислене на консомолец,това е.

Коментар

Защото на бфб-то никога не е имало пазар. Там винаги се е играло с белязани карти. Имитацията на пазар е била дотолкова доколкото да се привлекат нови рибета в мрежата. Когато играта загрубее мрежата се изтегля и рибетата приключват цвърчейки в тигана. Някои дотолкова са зублудени че вместо в тигана смятат че са във фризера... демек парите им са замразени на борсата и само трябва да са достатъчно търпелива да изтърпят ледниковия период да приключи... Тая свърши още през 2008 година по света и у нас. В близките 20 години световната икономика няма да има никакъв реален ръст поради обективни причини.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%...an09_(log).svg

Коментар

Защото на бфб-то никога не е имало пазар. Там винаги се е играло с белязани карти. Имитацията на пазар е била дотолкова доколкото да се привлекат нови рибета в мрежата. Когато играта загрубее мрежата се изтегля и рибетата приключват цвърчейки в тигана. Някои дотолкова са зублудени че вместо в тигана смятат че са във фризера... демек парите им са замразени на борсата и само трябва да са достатъчно търпелива да изтърпят ледниковия период да приключи... Тая свърши още през 2008 година по света и у нас. В близките 20 години световната икономика няма да има никакъв реален ръст поради обективни причини.
                          Честно казано не ме интересуват близките 20 г. Интересува ме печеля ли, или не. Ако печеля значи продължавам, като спря да печеля ще разпродам всичко.

не ми отговори на въпроса, как смяташ че е правилно да се влиза и излиза в акции.

Коментар

Защо мислиш че взимането на решение за продажба или покупка въз основа на движението на пазара в реално време е изцяло късмет.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Нещо иглеждаш изнервен, да не си румънец?
                              Продал е накъсо на дъното за това все тези къси са му в устата, пардон в пръстите.

Коментар

Още отсега знам какво ще говорят ПФ-тата след 3-4 години - криза е и акциите паднаха, затова ви изгубихме парите. А вие ги питайте - някой би ли ви с тояга по главата да купувате акции на бфб-то? Виж аз как изкарвам пари даже и по време на криза... депозитите ми носят лихви всеки ден! И доходността ми е с пъти по-висока отколкото на ПФ-тата.
                                Звучиш минорно, днес се изкара годишната ти лихва от пазарите. Ако не искаш стрес и риск, защо просто не си продължиш ваканцията

Коментар

Working...
                                X