IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Аз съм много доволен че за пръв път уцелихме посоката.. Прочетете коментарите от преди два три месеца да видите че този спад го предсказаха поне 90% от пишещитеи очевидно са го отиграли... Та това е един от малкото спадове дето го хванах и ще ме засегне само морално....
    +1

Прав си!!! Много хора очакваха спада .
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Аз съм много доволен че за пръв път уцелихме посоката.. Прочетете коментарите от преди два три месеца да видите че този спад го предсказаха поне 90% от пишещитеи очевидно са го отиграли... Та това е един от малкото спадове дето го хванах и ще ме засегне само морално....

Коментар

• Напротив!!!

даже ще е добър знак . Знак за корелация .

Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
        Това всички го обичаме, нас ни е любимо да растем когато другите сриват.
        Обаче защо така стана днес?
        Защо гледаме навън, а не си гледаме нашата къщичка?
        Както вървим може и под 360 да паднем днес, което ще е лош знак

Коментар

• Импе,

да не си дълъг в Злато???

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Искам Софиксът на 218, а златцето - на 2018.

Тогава ще направя една много хубава врътчица...

Коментар

• Искам Софиксът на 218, а златцето - на 2018.

Тогава ще направя една много хубава врътчица...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
              Като гледам пазара за сега сме островче.
              а и островчето нещо взе да потъва

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Навън като падат ние растем!!!
                Това всички го обичаме, нас ни е любимо да растем когато другите сриват.
                Обаче защо така стана днес?
                Защо гледаме навън, а не си гледаме нашата къщичка?
                Както вървим може и под 360 да паднем днес, което ще е лош знак

Коментар

• Островчето беше отнесено от тайфун.

Коментар

• Навън като падат ние растем!!!

Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                    Защо все навън гледаме?
                    Не може ли ние тук да си седим спокойно и да не гледаме какво става в Европата или у Гръцко?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                      Защо все навън гледаме?
                      Не може ли ние тук да си седим спокойно и да не гледаме какво става в Европата или у Гръцко?
                      Може бе, кефал. Що да не може? Виж как аз само си седим спокойно, а лихвата от банковия ми депозит си се трупа всеки ден - без значение дали е делник или празник. Дет се вика, който си го може си го може!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Защо все навън гледаме?
                        А, не! Така се прави само когато пазарите растат. Днеска сме в "корелация"...

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                          Защо все навън гледаме?

Коментар

Дано днес да не обръщаме внимание на разразяващите се гръцки проблеми, и обсъжданите възможности за фалит на Гърция, които май вече са одобрени от Германия. То бива ли от 1.40 да срине на 1.35 EUR/USD за ден?
                            Поне да имаше причини, а то само паника се всява.
                            Дано тук да си останем остров на стабилността и да не обръщаме внимание на тези приказки.

Коментар

• E как да стане това-ще се поусурнем още доста надолу.
                              Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                              Дано днес да не обръщаме внимание на разразяващите се гръцки проблеми, и обсъжданите възможности за фалит на Гърция, които май вече са одобрени от Германия. То бива ли от 1.40 да срине на 1.35 EUR/USD за ден?
                              Дано тук да си останем остров на стабилността и да не обръщаме внимание на тези приказки.

Коментар

• Дано днес да не обръщаме внимание на разразяващите се гръцки проблеми, и обсъжданите възможности за фалит на Гърция, които май вече са одобрени от Германия. То бива ли от 1.40 да срине на 1.35 EUR/USD за ден?

Коментар

Working...
                                X