IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
    Мисля, че не съм използвал думи като "некадърни", "идиоти" и т.н., още по-малко на старта ми тук. Така характерните за твоя речник думи не използвам нито в живота си, нито в този форум. Само интригантстваш и въпреки следващия/те ти постове най-вероятно отново с обиди, аз не виждам никакъв смисъл от общуването с теб и го прекъсвам. Успех
    България обявява война на Англия и Америка през Втората световна

Коментар

Аз не вярвам в златото и нямам никакви намерения там, но това си е мое мнение - то е чисто спекулативно и влиза в употреба на много малко %. Просто се е наложило в хилядолетията и лично според мен може да дойде ден, в който да загуби незаслужилия си трон.

А ти знаеш ли защо долара беше такава сила до скоро, а Швейцарския франк ?!

Днешните инвеститори дори са забравили, защо Швейцарския франк е "сейф хевън". Просто по инерция му скочиха.......... и долара по инерция се държи, понеже има голяма маса, понеже е натрупал голямо доверие. Хартиените пари са тези които са спекулативни и нямат никаква стойност в момента. А знаеш ли какво означава думата банкнота ?! Просто хората дори са забравили защо имат доверие в парите......... защо парите са били толкова ценни. Истината е следната, златото е пари, а доларите и всички останали валути, са хартишките. Обаче хората са забравили и сега цялата световна икономика ще плати цената, на безобразното печатане на хартия и да......... съвсем скоро ще избиваме печалбите......... деня все повече наближава, това да се случи. И това за стойноста на дадено нещо не е просто в мозъка на хората, всяко нещо има реална и спекулативна цена. В момента цялата световна икономика представлява една голяма хазартна игра, ако не се върнем скоро към фундамента, от който сме тръгнали, всичко ще отиде по дяволите.

Иначе златото има истински и реален заместител и това са мегават часите произведено електричество, но света първо трябва да разбере, защо сме приели златото за пари и после като им уврът главите на всички, че златото има реална стойност, тогава ще могат да сложат мегават часите за валута (то пак ще е хартиена, като сега, но ще е вързана за тях).

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Що бе, направи го. Цитирай ме! Тъкмо ще си припомниш в резултат на кои твои забележки ти отговорих, че имам по-добро образование и повече инвестиционни доходи от теб!
        Мисля, че не съм използвал думи като "некадърни", "идиоти" и т.н., още по-малко на старта ми тук. Така характерните за твоя речник думи не използвам нито в живота си, нито в този форум. Само интригантстваш и въпреки следващия/те ти постове най-вероятно отново с обиди, аз не виждам никакъв смисъл от общуването с теб и го прекъсвам. Успех
        Last edited by първи стъпки; 18.09.2011, 20:20.

Коментар

Преди бях от Герб, сега от Бреф. Казвам на хората какво мисля
          Преди рекламираше постиженията на герб и ни убеждаваше как БГ била цъфнала и вързала. Сега рекламираш бреф. Казвам на хората какво мисля.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не ме карай сега пак цитати да ти вадя как си по-образован, по-богат, как аз съм идиот и т.н.
            Що бе, направи го. Цитирай ме! Тъкмо ще си припомниш в резултат на кои твои забележки ти отговорих, че имам по-добро образование и повече инвестиционни доходи от теб!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първите му писаници бяха че той печели на бфб-то много повече от лихвите, които некадърните инвеститори получават от депозитите си!
              Може и да е печелил......... то някои хора знаеш ли какви пари спечелиха преди краха на Американската борса Ноември 2007-а . После също толкова успешно ги загубиха и фалираха.

Човек реално нищо не е спечелил докато не го е обърнал в нещо полезно, примерно къща, автомобил, компютър, образование, спорт, хубава храна и тн. и тн. Дори бизнеса не е отговор, днес има печалба, утре бачкаш на загуба......... да избиваш печалбата .

Светър е странно устроен. На практика и в банката да държиш пари на лихва, пак ги губиш. Ако решиш да играеш на борсата, днеска ставаш богат, обаче утре може да станеш беден и като резултат си съсипваш нервите (дори физическото здраве, което е безценно). Аз заради това не обичам краткосрочни инвестиции и не обичам борси. За мен цялата тая работа с борсите може да се срути като къщичка от карти. Освен това на тия борси, да се бориш с големите, е все едно мравка срещу слон, няма значение колко си умен........ големите пак ще те смачкат. Те имат вътрешна информация, те могат да продават с подствени лица на висока цена и после да дъмпнат пазара, за да съберат паричките на баламите. Те знаят кога да купуват и кога да продават и са винаги на печалба......... което значи, че някой малък обира пешкира. Днес може да извадиш късмет, но какво остава за утре, други ден и тн.

Коментар

Ей тоя бреф та бреф... Толкова ли са зле, че опряха до теб да ги рекламираш в тоя форум? Толкова ли не намериха човек с повече професионализъм и въображение?
                Преди бях от Герб, сега от Бреф. Казвам на хората какво мисля, ако иска някой може да помисли. Като не го намери за удачно - просто не си взима, какъв е проблемът? Кажи ти за идеята за петролните фючърси, защо си се ориентирал натам?

Коментар

Първите му писаници бяха че той печели на бфб-то много повече от лихвите, които некадърните инвеститори получават от депозитите си!
                  Това не е вярно, към никого не съм подходил с лошо пръв. Не ме карай сега пак цитати да ти вадя как си по-образован, по-богат, как аз съм идиот и т.н. Тези обиди ме накараха да ти отговоря, че е нямало смисъл да учиш толкова, за да си дадеш парите на депозит, защото много от идиотите на БФБто примерно наистина изкарват повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
                    Продължаваш да се държиш с високомерие към хората от които чакваш съвет. Тоест ти си "против" златото, но не обясняваш защо. А искаш диалог/монолог да си водиш.
                    От мен само един съвет пък прави каквото знаеш.
                    Ако знаеш какво е опция се замисли за търговия с опции. Доста по-безболезнена ще е загубата ти от "колове" защото се ограничава само до премията която си платил. Ако обаче предпочетеш "путове", то тогава Бог да ти е на помощ. Особенно ако са злато.
                    Не проявявам високомерие към никого, повярвай ми. За златото писах преди 2-3 поста: Аз не вярвам в златото и нямам никакви намерения там, но това си е мое мнение - то е чисто спекулативно и влиза в употреба на много малко %. Просто се е наложило в хилядолетията и лично според мен може да дойде ден, в който да загуби незаслужилия си трон.
                    В допълнение бих казал, че преди време е било необходимо, в момента мисля, че всички нужди на света са за около 5% от запасите му. Според мен просто хората в момента са го "нарочили" за убежище при несигурни времена и това може да се промени - ако това стане ще има свободне падане. Страх ме е от този сценарии и за мен земята е доста по-ценна - тя реабно ще поскъпва заради пренаселването на света, а и не е чисто психологическа инвестиция. Освен това в БГ усвояваме все още твърде малък % субсидии за нея и това трудно би се влошило. Когато си на дъното лесно се изкачваш, а това изкачване ще вдига рентите, съответно и цената допълнително
                    Last edited by първи стъпки; 18.09.2011, 20:03.

Коментар

Но дори и да е така не се ли сещаш, че някой друг си е купувал Брефа примерно, и то на много по-ниски от моите
                      Ей тоя бреф та бреф... Толкова ли са зле, че опряха до теб да ги рекламираш в тоя форум? Толкова ли не намериха човек с повече професионализъм и въображение?

Коментар

За златото аз лично съм против, а за Юаните на такъв етап не бих го направил. Ако евентуално стане възможно да имаш депозит с Юани обаче, със сигурност ще се възползвам с някакъв % от портфейла ми. Имаш ли идея кога се предвижда това да бъде възможно? И как мога да имам достъп до китайските пазари и въобще там има ли свободна и търговия на пазарни принципи?
                        Защо си против златото ?! Дай аргументирана позиция.

Наякои от Китайските компании се листват на NYSE и NASDAQ. Избираш си наш брокер и си търгуваш.

Един хубав пример за компания с добра доходност е Baidu (BIDU) , Китайският аналог на Google.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                          Защо така с лошо, може пък да е загубил от БФБ и заради това да иска съвет.

Коментар

Пет пари не давам какъв ще ми е имиджа тук... За мен е важно да се забавлявам с лъжливи гъдулки като теб.

Как е въжможно, ще си помислите, да се дадат пари на управление и да не знае дали преди 6 или преди 12 месеца си ги дал? Може, може... Когато се опитваш да вържиш цените по графиките на определени акции с една лъжлива история, може!
                            !
                            Мастъре, само обиди бе човек! Как да те убедя, като обясних вече, а и това е мой приятел - разбираш ли взаимоотношенията между приятели? Мислиш си, че за не много пари сме подписвали документи, че аз съм му искал отчети ли? Пак ти казвам да се успокоиш - аз съм лъжец. Но дори и да е така не се ли сещаш, че някой друг си е купувал Брефа примерно, и то на много по-ниски от моите докато ти си казвал как всичко ще се срине?
                            Last edited by първи стъпки; 18.09.2011, 19:44.

Коментар

За златото аз лично съм против, а за Юаните на такъв етап не бих го направил. Ако евентуално стане възможно да имаш депозит с Юани обаче, със сигурност ще се възползвам с някакъв % от портфейла ми. Имаш ли идея кога се предвижда това да бъде възможно? И как мога да имам достъп до китайските пазари и въобще там има ли свободна и търговия на пазарни принципи?
                              Продължаваш да се държиш с високомерие към хората от които чакваш съвет. Тоест ти си "против" златото, но не обясняваш защо. А искаш диалог/монолог да си водиш.
                              От мен само един съвет пък прави каквото знаеш.
                              Ако знаеш какво е опция се замисли за търговия с опции. Доста по-безболезнена ще е загубата ти от "колове" защото се ограничава само до премията която си платил. Ако обаче предпочетеш "путове", то тогава Бог да ти е на помощ. Особенно ако са злато.
                              www.finance5.bg

Коментар

Изнервило се лъжливото овчарче от печелившите си инвестиции на бфб-то и дошло да иска съветети във форума.... Нооооо... само да сте посмели да кажете нещо лошо за акциите, в които се е ушило... Ще ви обвини във вопиюща некомпетентност и във всички възможни грехове!
                                Защо така с лошо, може пък да е загубил от БФБ и заради това да иска съвет.

Коментар

Working...
                                X