Първоначално изпратено от Pivoley
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеВсичко говори за ръстове и сигурно ще има някакви, но най-вероятно мънички и то с много малки обеми. Това е според мен, много хитреем да не би да се прецакаме някъде - докато мъдрото се намъдрува, лудото се налудува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнениеДнес какво да очакваме на БФБ?
Може би поредното голямо ослушване и зануляване на Sofix, най-вероятно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение"Аз също не се заяждам, извинявай ако ти е прозвучало така. Имах предвид , че не е нарочно /за мое съжаление/ или с някакъв хитър замисъл, например "У" като учебен. Просто правописна грешка от бързане, недоглеждане и т.н.
"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...frastrukturni/
Кефалче ,
виж какво е сътворил нашият бащица....май ние ще си плащаме магистралите сега и никакъв леФ няма да има за социални дейности и увеличение на потреблението...
Монти,къде се изгуби бе!!!Гледеш ДАКС-а как шари ли!!!
Що не излезна навреме!!!С няколко стотин евра!!!Last edited by kefala; 06.10.2011, 15:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеСпокойно де!Кво се впрегаш толкова!!!И аз не съм китка за мирисане!!!На една диктовка трябваше да се направят най-много 11 грешки за отличен,аз направих 34!!!Сега доволен ли си!!!
"
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеБлагодарих за корекцията, следващият път ще се постарая да не допускам тази грешка и не смятам че е нужно да я поправям. Тука между другото постоянно съветвате за лицемерничене: преди време ми давахте съвети да си изтрия имената, да си направя нова регистрация с нов ник, сега пък да трия мои си постове.... Защо така толерирате това хората да са фалшиви, да прикриват грешките си, да се правят на съвършенни?
Не съм оригиналничил, а съм искал да обърна внимание на правописа му, тъй като разбирам, че той е твърде важен за него. Можеше просто да ми благодари и да не прави повече такива грешки и той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАма аз само питаммм!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАма аз само питаммм!!!
Кефалче ,
виж какво е сътворил нашият бащица....май ние ще си плащаме магистралите сега и никакъв леФ няма да има за социални дейности и увеличение на потреблението...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеАми вместо да оригиналничиш,защо не коригира комичното "у".Щеше да е много по-лесно.Или не остава време.
Не съм оригиналничил, а съм искал да обърна внимание на правописа му, тъй като разбирам, че той е твърде важен за него. Можеше просто да ми благодари и да не прави повече такива грешки и той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеБлагодаря, правописна грешка е. Колко много такива има тук, просто никой не обръща внимание според мен, а и все пак правиме паралелно други неща. В тази връзка за форумите е приоритет бързото писане.
Други твои постове не съм гледал, но дори в този, с който критикуваш за правопис има такава грешка. Нека не бъдем така злобни и заядливи
Между другото "проходилков" е кофти прякор, но въпреки това остроумен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеБлагодаря, правописна грешка е. Колко много такива има тук, просто никой не обръща внимание според мен, а и все пак правиме паралелно други неща. В тази връзка за форумите е приоритет бързото писане.
Други твои постове не съм гледал, но дори в този, с който критикуваш за правопис има такава грешка. Нека не бъдем така злобни и заядливи
Между другото "проходилков" е кофти прякор, но въпреки това остроумен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПроходилков,абе това "у" нарочно ли го използваш или....!!!Благодаря, правописна грешка е. Колко много такива има тук, просто никой не обръща внимание според мен, а и все пак правиме паралелно други неща. В тази връзка за форумите е приоритет бързото писане.
Между другото "проходилков" е кофти прякор, но въпреки това остроумен.Last edited by първи стъпки; 06.10.2011, 15:03.
Коментар
Коментар