IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
    Ще има, но въпросът е кога. Ако (когато) Гърция официално обяви, че не може да обслужва плащанията си по външния дълг, борсите най-вероятно ще се сринат бързо с едни 10-20% и чак после нагоре.
    Според мен проблемите на Гърция вече са сметнати /повлияли/ на борсата ни предварително. Може би ще има още спад при подобна новина, но не очаквам да бъке 20%. Като цяло е доста вероятен такъв спад, но според мен той не би бил причинен от Гърция. По-скоро би имало подобни промени, но със знак + при положителни новини от съседите.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      Всичко говори за ръстове и сигурно ще има някакви, но най-вероятно мънички и то с много малки обеми. Това е според мен, много хитреем да не би да се прецакаме някъде - докато мъдрото се намъдрува, лудото се налудува.
      Ще има, но въпросът е кога. Ако (когато) Гърция официално обяви, че не може да обслужва плащанията си по външния дълг, борсите най-вероятно ще се сринат бързо с едни 10-20% и чак после нагоре.

Коментар

• От тук нататък всеки месец ръст!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнение
          Днес какво да очакваме на БФБ?
          Може би поредното голямо ослушване и зануляване на Sofix, най-вероятно.
          Всичко говори за ръстове и сигурно ще има някакви, но най-вероятно мънички и то с много малки обеми. Това е според мен, много хитреем да не би да се прецакаме някъде - докато мъдрото се намъдрува, лудото се налудува.

Коментар

• Днес какво да очакваме на БФБ?
            Може би поредното голямо ослушване и зануляване на Sofix, най-вероятно.

Коментар

"Аз също не се заяждам, извинявай ако ти е прозвучало така. Имах предвид , че не е нарочно /за мое съжаление/ или с някакъв хитър замисъл, например "У" като учебен. Просто правописна грешка от бързане, недоглеждане и т.н.
              "
              ОК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...frastrukturni/

Кефалче ,
                виж какво е сътворил нашият бащица....май ние ще си плащаме магистралите сега и никакъв леФ няма да има за социални дейности и увеличение на потреблението...
                Тва явно е активно мероприятие на ЕС!!!Гледат да уморят лакомиите!!!Особено СДС-арските!!!Малииии!!!
                Монти,къде се изгуби бе!!!Гледеш ДАКС-а как шари ли!!!
                Що не излезна навреме!!!С няколко стотин евра!!!
                Last edited by kefala; 06.10.2011, 15:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Спокойно де!Кво се впрегаш толкова!!!И аз не съм китка за мирисане!!!На една диктовка трябваше да се направят най-много 11 грешки за отличен,аз направих 34!!!Сега доволен ли си!!!
                  "Аз също не се заяждам, извинявай ако ти е прозвучало така. Имах предвид , че не е нарочно /за мое съжаление/ или с някакъв хитър замисъл, например "У" като учебен. Просто правописна грешка от бързане, недоглеждане и т.н.
                  "

Коментар

Благодарих за корекцията, следващият път ще се постарая да не допускам тази грешка и не смятам че е нужно да я поправям. Тука между другото постоянно съветвате за лицемерничене: преди време ми давахте съвети да си изтрия имената, да си направя нова регистрация с нов ник, сега пък да трия мои си постове.... Защо така толерирате това хората да са фалшиви, да прикриват грешките си, да се правят на съвършенни?
                    Не съм оригиналничил, а съм искал да обърна внимание на правописа му, тъй като разбирам, че той е твърде важен за него. Можеше просто да ми благодари и да не прави повече такива грешки и той.
                    Спокойно де!Кво се впрегаш толкова!!!И аз не съм китка за мирисане!!!На една диктовка трябваше да се направят най-много 11 грешки за отличен,аз направих 34!!!Сега доволен ли си!!!

Коментар

Ама аз само питаммм!!!
                      Аз също не се заяждам, извинявай ако ти е прозвучало така. Имах предвид , че не е нарочно /за мое съжаление/ или с някакъв хитър замисъл, например "У" като учебен. Просто правописна грешка от бързане, недоглеждане и т.н.

Коментар

Ама аз само питаммм!!!
                        http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...frastrukturni/

Кефалче ,
                        виж какво е сътворил нашият бащица....май ние ще си плащаме магистралите сега и никакъв леФ няма да има за социални дейности и увеличение на потреблението...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                          Ами вместо да оригиналничиш,защо не коригира комичното "у".Щеше да е много по-лесно.Или не остава време.
                          Благодарих за корекцията, следващият път ще се постарая да не допускам тази грешка и не смятам че е нужно да я поправям. Тука между другото постоянно съветвате за лицемерничене: преди време ми давахте съвети да си изтрия имената, да си направя нова регистрация с нов ник, сега пък да трия мои си постове.... Защо така толерирате това хората да са фалшиви, да прикриват грешките си, да се правят на съвършенни?
                          Не съм оригиналничил, а съм искал да обърна внимание на правописа му, тъй като разбирам, че той е твърде важен за него. Можеше просто да ми благодари и да не прави повече такива грешки и той.

Коментар

Благодаря, правописна грешка е. Колко много такива има тук, просто никой не обръща внимание според мен, а и все пак правиме паралелно други неща. В тази връзка за форумите е приоритет бързото писане.
                            Други твои постове не съм гледал, но дори в този, с който критикуваш за правопис има такава грешка. Нека не бъдем така злобни и заядливи
                            Между другото "проходилков" е кофти прякор, но въпреки това остроумен.
                            Ама аз само питаммм!!!

Коментар

Благодаря, правописна грешка е. Колко много такива има тук, просто никой не обръща внимание според мен, а и все пак правиме паралелно други неща. В тази връзка за форумите е приоритет бързото писане.
                              Други твои постове не съм гледал, но дори в този, с който критикуваш за правопис има такава грешка. Нека не бъдем така злобни и заядливи
                              Ами вместо да оригиналничиш,защо не коригира комичното "у".Щеше да е много по-лесно.Или не остава време.
                              Attached Files

Коментар

Проходилков,абе това "у" нарочно ли го използваш или....!!!
                                Last edited by първи стъпки; 06.10.2011, 15:03.

Коментар

Working...
                                X