If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не зная доколко това е новина... Новината ще е ако се обяви кой ще ги плати тези 60%? Имало разправят два варианта...
1. Да се платят от банките дали кредити на Гърция, като последните се принудят да мобилизират допълнителни капитали от пазарите.
2. Вторият вариант е да се платят от банките дали кредити на Гърция, като последните ако не успеят да съберат допълнителни капитали от пазарите да бъдат рекапитализирани от Европейското Финансово Кредитно Улеснение /още в проект/
Още никой не смее да зададе на глас въпроса - А откъде Европейското Финансово Кредитно Улеснение ще събере капиталите необходими за рекапитализация на фалиралите банки?!... Става въпрос за трилиони евро!
От бурканбанк!!!Ама най-добре е да си ги съберат от гръцката бурканбанк!!!
Не зная доколко това е новина... Новината ще е ако се обяви кой ще ги плати тези 60%? Имало разправят два варианта...
1. Да се платят от банките дали кредити на Гърция, като последните се принудят да мобилизират допълнителни капитали от пазарите.
2. Вторият вариант е да се платят от банките дали кредити на Гърция, като последните ако не успеят да съберат допълнителни капитали от пазарите да бъдат рекапитализирани от Европейското Финансово Кредитно Улеснение /още в проект/
Още никой не смее да зададе на глас въпроса - А откъде Европейското Финансово Кредитно Улеснение ще събере капиталите необходими за рекапитализация на фалиралите банки?!... Става въпрос за трилиони евро!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Я за да не спамим тая тема иди в новата тема за борда да го обясниш на бутачите. Там нашия Пешо МлЕкото твърди че бордът ще падне до една година и ще стане 1 евро = 6-10 лева Ама той така си говореше и преди една година и преди две и преди три ..... и не пада пустият му борд и тва е.
Борда ще падне точно когато никой не очаква.......... обаче аз си мисля че няма да е в близките 2 - 3 години.
ХЕЛЕКЮН КИЪОЛИКЮН (ТЕРВЕ ЮДЕКСИ) и от ЧИИС КОПФОВЕТЕ
БЛАГОСЛОВИЯ ЩЕ ЧАКАМЕ ха дано ,( че ни омръзна стари вересии
да плащаме. Гориха , палиха и нямат край задкулисните манипулации ) http://www.investor.bg/news/article/124184/332.html
Аз съм го казал още преди година - борда ще падне. Ще стане 1 лев = 1 евро.
Я за да не спамим тая тема иди в новата тема за борда да го обясниш на бутачите. Там нашия Пешо МлЕкото твърди че бордът ще падне до една година и ще стане 1 евро = 6-10 лева Ама той така си говореше и преди една година и преди две и преди три ..... и не пада пустият му борд и тва е.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Според мен проблемите на Гърция вече са сметнати /повлияли/ на борсата ни предварително. Може би ще има още спад при подобна новина, но не очаквам да бъке 20%. Като цяло е доста вероятен такъв спад, но според мен той не би бил причинен от Гърция. По-скоро би имало подобни промени, но със знак + при положителни новини от съседите.
Ako бе сега споменЪ, вероятно би казал: "Че ще има спад, ще има, две мнения няма, но дали ще е 20 или 40% засега е трудно да се каже" )))) Айде споменЪ, излез от дупката и кажи така ли е, или не
Коментар