IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Работя. Пътувам. Организирам. Координирам. Предстоят велики времена. До 2-3 месеца ще ви предложа алтернативи за вашата финансова енергия. България ще бъде тест зона за 6-7 месеца. При успех, тръгваме да превземаме света. След 4-5 години финансовият сектор по света ще бъде неузнаваем.

Венсеремос.
    А така де,а така!!!Нещо оптимистично и от тебе!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
      Ха . Здрати Мастере . Къде се запиля ?
      Работя. Пътувам. Организирам. Координирам. Предстоят велики времена. До 2-3 месеца ще ви предложа алтернативи за вашата финансова енергия. България ще бъде тест зона за 6-7 месеца. При успех, тръгваме да превземаме света. След 4-5 години финансовият сектор по света ще бъде неузнаваем.

Венсеремос.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

той човека беше споменал че сменя стратегията и ще отсъства!

Коментар

как къде, теглел си е
          мангизите, докато
          все още може
          Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          отиваш в банката и си го теглиш.

Коментар

• Ха . Здрати Мастере . Къде се запиля ?

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
              От своя страна компанията да работи с парите ти и да стигне по-лесно до въпросното развитие.
              И аз така думам де... Давам парите си на депозит и банката ги дава на кандидат милионерите или кандидат милиардерите да работят с парите ми. Само че напоследък чувам че не давали кредити... Значи го няма въпросното развитие, което ти сънуваш в розовите си сънища! Съответно камилчетата на бфб-то духат супата. А депозита си е депозит, отиваш в банката и си го теглиш.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                Абе вие нормални ли сте? Кой на БФБ търгува като гледа П/Е-тата?

Що за странни мисли...
                Точно това е проблемът, а идеята на борсите като цяло е точно това - човек да стане съакционер някъде, където намира перспеткива за развитие. От своя страна компанията да работи с парите ти и да стигне по-лесно до въпросното развитие. В момента обаче в цял свят тържищата се възприемат като хазарт - никой не го е еня какво купува, а само накъде ще тръгне кривата след час или ден. Още не е купил акция и вече пуска оферти продава???

Коментар

• Абе вие нормални ли сте? Кой на БФБ търгува като гледа П/Е-тата?

Що за странни мисли...
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                    Скъпо?!? P/E - 5.20 за Стара планина холд е скъпо? P/E - 6.60 за М+С Хидравлик е скъпо? P/E - 8.2 за Елхим Искра е скъпо? Р/Е около 10 за Софарма, Софарма Трейдинг, Алкомет е скъпо?
                    Интересно какви критерии използваш, за да определиш кое е скъпо и кое е евтино?
                    А P/B нa MCH видя ли ?
                    Не са лоши MCH и HES, ама доста са надценени според мен. Поне 50%. Дори и сега. От така наречените ракетки са (не че има много на БФБ) ама и горивото е на изчерпване.
                    Аз ще чакам за тях в ниското, в дола.Рано или късно ще паднат като тухли и двете.

Коментар

• Здравейте момчета, как е? Търгувате ли здраво?
                      Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        ...

Борсата не пада щото някой си бил фалирал - никой фонд не може да фалира. Борсата пада защото е скъпа спрямо алтернативите и
                        Не, има по-логично обяснение. Борсата пада, за да можеш да купиш евтино ! Ako си продал преди това ефекта е двоен - пада повече ! Простите неща са най-вероятни Природна аномалия
                        Не е препоръка
                        Last edited by precakanoto; 02.12.2011, 18:14.
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Сори всеки сам си ги търси. Аз просто посочих че БФБ няма никакво предимство що се отнася до това дали е евтино или скъпо.
                          Как да няма предимство, като има дружества като МЦХ ? p/e може и 16 ако им се избушат поръчките догодина
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                            Виждам, че изключително много ги разбираш нещата.
                            Би ли посочил поне част от по-евтините алтернативи.
                            Бих искал да попия поне малко от мъдростта ти.

Благодаря предварително.
                            Не искам да ставам адвокат на човека, но той сподели мнение 3-4 поста по-назад, моля прочети ги:
                            "Сименс например в момента се търгува на P/E 9.7 Палфингер на 10 КРКА на 10,1 Рош Холдинг на 13,7"
                            И аз съм на мнение, че БФБ пада неоправдано и по-скоро от нуждата от пари на някои по-големи участници, отколкото по нормални и икономически причини, но трябва да уважаваме всяко мнение. Точно поради тази причина си допълвам по някоя бройка от тук, когато имам възможност. Не е реално и оправдано това, че някой има нужда от пари и си продава апартамента примерно на 100 Евро м2, да ме накара и аз да си продам моя на същата цена.
                            Last edited by първи стъпки; 02.12.2011, 17:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Благодаря предварително.
                              Сори всеки сам си ги търси. Аз просто посочих че БФБ няма никакво предимство що се отнася до това дали е евтино или скъпо.

Коментар

Силно се съмнявам и ти да си разбираш какво пишеш

Борсата не пада щото някой си бил фалирал - никой фонд не може да фалира. Борсата пада защото е скъпа спрямо алтернативите и

Благодаря предварително.

Коментар

Working...
                                X