IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от @uDaCiOuS D@r7nG Разгледай мнение
    ....
    Вече къде повече е съсредоточена по време на системната вече криза е пак отделен въпрос.Има го в историята това е цикъл.
    Сополов , остави - имаш желание , но нямаш възможности !
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от @uDaCiOuS D@r7nG Разгледай мнение
      Ами, може и още как,нали има стойност.Имаше ликвидна криза следствие на това.И май много бързо забравихте, че има състояния на риск апетит/ риск усредняване.

И това е по важно явно и преди изкупувания и обеми на БФБ.А как се възприема във финансовия свят е нещо съвсем различно, тоест стойността е всичко.
      Вече къде повече е съсредоточена по време на системната вече криза е пак отделен въпрос.Има го в историята това е цикъл.

Три пъти чета и не вдявам....
      А бе.... да не си Сокола.....

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Гледай глобално, как може капитал да се скрие в хартиен кеш

Кеша е инструмент, а не богатство, все пак.

Ами, може и още как,нали има стойност.Имаше ликвидна криза следствие на това.И май много бързо забравихте, че има състояния на риск апетит/ риск усредняване.

И това е по важно явно и преди изкупувания и обеми на БФБ.А как се възприема във финансовия свят е нещо съвсем различно, тоест стойността е всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
          Алъне, за БФБто ти знаеме мнението, коментирай моля те случилото се днес на международните пазари. Имам предвид металите и индексите. Питам те сериозно, как ги виждаш ти нещата там?
          Първи стъпки,един жокер от мен,-следи оборотите на БФБ,и втори жокер,-поредни сериозни изкупувания по множество ликвидни позиции

Коментар

Ужассс, зададох и аз такъв въпрос: Какво става с тези пазари? Инвеститорите бягат от златото /което си възприемат като стабилност/, бягат от акции, бягат и от облигации и на всичкото отгоре и банките реват за ликвидност /т.е. и там няма пари/. Много странна ситуация и ми е много интересно какво ще се случи. Освен, че ми е интересно, започвам и някакви крайно песимистични мисли ми се въртят в главата! Да не се окаже накрая само, че нито парите да имат стойност, ни акции, ни злато?На този фон нашите заяжданици за БФБто са най-малкото смешни!
            Гледай глобално, как може капитал да се скрие в хартиен кеш

Кеша е инструмент, а не богатство, все пак.

Коментар

Алъне, за БФБто ти знаеме мнението, коментирай моля те случилото се днес на международните пазари. Имам предвид металите и индексите. Питам те сериозно, как ги виждаш ти нещата там?
              Отивам да гледам "столичани в повече" но след 22.30ч. ти обещавам коментар специално за теб.

П.П. - това е за златото към момента : http://forex.finance5.bg/viewtopic.php?f=4&t=238

Коментар

Ужассс, зададох и аз такъв въпрос: Какво става с тези пазари? Инвеститорите бягат от златото /което си възприемат като стабилност/, бягат от акции, бягат и от облигации и на всичкото отгоре и банките реват за ликвидност /т.е. и там няма пари/. Много странна ситуация и ми е много интересно какво ще се случи. Освен, че ми е интересно, започвам и някакви крайно песимистични мисли ми се въртят в главата! Да не се окаже накрая само, че нито парите да имат стойност, ни акции, ни злато?На този фон нашите заяжданици за БФБто са най-малкото смешни!
                Отговорът на всичките ти зададени въпроси можеш да откриеш в епилога на CASH !
                Една страхотна книга от Пол Лу Сюлицер. Но ако ме послушаш да я прочетеш, не се ограничавай само с нея. Прочети и MONEY както и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО "Зеленият крал".
                Като ги прочетеш, пиши и ще ти кажа с кои да продължиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                  Ако ти го вкара св.Нагъзаки (да се свети името Му) има ли значение дали е остро или е лекинко и с вазелин ?
                  Незнам и за това питам ?

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                    наблюдавате ли златото,
                    как се прегрупирват кешовите позиции

за мен с тази волатилност, и след шоковете които претърпяха акциите като инвестиционнен клас, имайки предвид сериозните натрупвания на кеш, и не лошото представяне на корпорациите като цяло, очаквам акциите отново да станат обект на интерес - ако не те, кое??

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                      Не знам дали е така, но ми се струва че напоследък голяма част от мненията са доста "остри"...
                      Ако ти го вкара св.Нагъзаки (да се свети името Му) има ли значение дали е остро или е лекинко и с вазелин ?
                      Незнам и за това питам ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Никой не дава гаранция за нищо. ОТ няколко месеца имаме тренд надолу - съответно нормално е да се намаляват акциите и да се увеличава кеша, като вземе да върви нагоре се действа наобратно, постепенно намаляване на кеша и увеличаване на акциите. С колко, кога и какви са сигналите за посоката на тренда всеки си решава сам. няма универсални рецепти.
                        Това разбрах, но аз питам за вашите рецепти. Как процедирате вие, пак повтарям - не се заяждам, за мен този спад се явява първи? Какви сигнали вие възприемате като обръщане на тренда: примерно 1 седмица на ръст, 2 седмици ли, или пък ръст от х% от някое ниво? Може би пък следите "кюфтетата" при отделни позиции, външни пазари......

Коментар

• наблюдавате ли златото,
                          как се прегрупирват кешовите позиции

за мен с тази волатилност, и след шоковете които претърпяха акциите като инвестиционнен клас, имайки предвид сериозните натрупвания на кеш, и не лошото представяне на корпорациите като цяло, очаквам акциите отново да станат обект на интерес - ако не те, кое??
                          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Прав си, ама ние за това дъно говориме като за нещо постоянно и непроменливо! Кой гарантира, че отскока от него ще е 30% примерно, а и за какъв период?
                            Как точно ще процедирате, не се заяждам? Примерно Софикс се задържа още на 300 /не казвам, че ще стане/ и започват едни сесии примерно 3 дни в седмицата плюс, 2 минус, но със седмичен ръст от 1-2%. Колко дни или седмици трябва да минат, за да се каже това е дъното?
                            Никой не дава гаранция за нищо. ОТ няколко месеца имаме тренд надолу - съответно нормално е да се намаляват акциите и да се увеличава кеша, като вземе да върви нагоре се действа наобратно, постепенно намаляване на кеша и увеличаване на акциите. С колко, кога и какви са сигналите за посоката на тренда всеки си решава сам. няма универсални рецепти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                              Да,Penko,мненията на съфорумците не могат да бъдат елимиирани.Те са елемент от една по-стройна система.Задължително трябва да се отчита,че определен процент мнения са манипулативни или неискрени.Използвам случая да благодаря на Big Bear за положените от него усилия.
                              Не знам дали е така, но ми се струва че напоследък голяма част от мненията са доста "остри"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                                В тези "маркери" форума има ли някаква тежест - имам в предвид мненията на потребителите...
                                Да,Penko,мненията на съфорумците не могат да бъдат елимиирани.Те са елемент от една по-стройна система.Задължително трябва да се отчита,че определен процент мнения са манипулативни или неискрени.Използвам случая да благодаря на Big Bear за положените от него усилия.

Коментар

Working...
                                X