IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Генерале, тези задълбочени драми из форума, за какво са индикатор?
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от @uDaCiOuS D@r7nG Разгледай мнение
      ХАХАХ
      Еха, не е вярно това горе.Как от 12 годишно какво?Искаш да питаш какво?

Това отношение е лицемерно и надменно.А в това число какво ще питаш.
      Моето дете, "в това число" - концентрирай се малко, де - аз ти вярвам и затова те попитах: тия, които не сме злобни - имаме ли шанс да видим нещо?

Защо ти казвам да се концентрираш: защото много бързо забравяш - нали каза, че злобните няма никога да видят нищо...

Много поздрави на мама и татко. Какво лаптопче ти купиха?
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        Ето това е 12-годишното момиченце, на което мама и татко му купили лаптопче и то сега постоянно се регистрира, за да му обърнат внимание и, за да учи какичките и батковците какво точно да правят и как по-добре да го правят...

Кажи, моето дете, как (според теб) - да не се комплексираме "така равновесно"? Дай ни напътствията си, защото аз уважавам твоите мнения и се вслушвам в тях. Те са много ценни за мен! А тия, които не СМЕ злобни, дали някога ще видим нещо?

Нали няма да те затрудня с въпросите си?
        ХАХАХ
        Еха, не е вярно това горе.Как от 12 годишно какво?Искаш да питаш какво?

Това отношение е лицемерно и надменно.А в това число какво ще питаш.

Коментар

хахахах я пак.Това какво е, какво значение има кои какво бил направил.хахах
          Много големи(смешни)сте били в този форум.хахах
          Какво, не те ли засърбяха ръчичките да защитиш с голи гърди честта на народния герой Пилето не би се сдържал. Може би не си Соколов, трябва да се намерите двамата вие сте родени един за друг.

Коментар

хахаха аз не съм, този които те е комплексирал така равновесно.Злобни сте и няма да видите нищо и никога.А това дали ти приличаш на някои други никове нека тука да ти кажат.хахах
            Ето това е 12-годишното момиченце, на което мама и татко му купили лаптопче и то сега постоянно се регистрира, за да му обърнат внимание и, за да учи какичките и батковците какво точно да правят и как по-добре да го правят...

Кажи, моето дете, как (според теб) - да не се комплексираме "така равновесно"? Дай ни напътствията си, защото аз уважавам твоите мнения и се вслушвам в тях. Те са много ценни за мен! А тия, които не СМЕ злобни, дали някога ще видим нещо?

Нали няма да те затрудня с въпросите си?
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Имам възможности .....
              Виждам ....Но да те питам все пак - тая глупава кличка сам ли я измисли или някой ти помогна
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                герберите са идиоти Цв.Цв. решил да направи престъпление носенето на кутии с блажна боя, за да не би да се използвали за палене на коли
                хахахах я пак.Това какво е, какво значение има кои какво бил направил.хахах
                Много големи(смешни)сте били в този форум.хахах

Коментар

• Такава чудновата птица като Кашпировски не може да се сбърка и от 1000 километра , още в първия пост си пролича.

Коментар

хахаха аз не съм, този които те е комплексирал така равновесно.Злобни сте и няма да видите нищо и никога.А това дали ти приличаш на някои други никове нека тука да ти кажат.хахах
                    герберите са идиоти Цв.Цв. решил да направи престъпление носенето на кутии с блажна боя, за да не би да се използвали за палене на коли

Коментар

О пиле, пременил се Илия пак в тия. Пълната липса на смисъл в постовете ти те издава, ако не си пилето значи си неговия кармичен близнак. форумния му допелгангер

Тука май има доста комплексирани освен теб.Охоо тъкмо такива ги обичам най много.
                      От няколко дни имам регистрация тук.Но този Соколов, кое е?Подскажете, че сте ми много забавни,така.
                      А кои как разбира написаното от мен ще зависи как ще компенсира невежеството с наглост или със постоянство в нея.
                      Last edited by @uDaCiOuS D@r7nG; 14.12.2011, 22:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Три пъти чета и не вдявам....
                        А бе.... да не си Сокола.....
                        Наблюдателен си,4i40.Браво и на SPART.
                        Виж го ти,тоя Кашпировски!!!
                        Attached Files

Коментар

Имам възможности Спарт повече от такива, като теб.Ти какъв си, някакъв военен или и ти си дървена червена глава?
                          4и4о това изречение е в смисъла на горните.Явно си напълно забил.Среща се в предните ти постове.
                          Четох някои то тях.Нямам нищо общо с Соколов.Явно доста ви е комплексирал.Личи ви.
                          Нещо сте яко озлобени и това ви личи.А това говори, какви търговци сте и не само.
                          О пиле, пременил се Илия пак в тия. Пълната липса на смисъл в постовете ти те издава, ако не си пилето значи си неговия кармичен близнак. форумния му допелгангер

Коментар

• Имам възможности Спарт повече от такива, като теб.Ти какъв си, някакъв военен или и ти си дървена червена глава?
                            4и4о това изречение е в смисъла на горните.Явно си напълно забил.Среща се в предните ти постове.
                            Четох някои то тях.Нямам нищо общо с Соколов.Явно доста ви е комплексирал.Личи ви.
                            Нещо сте яко озлобени и това ви личи.А това говори, какви търговци сте и не само.

Коментар

Нямам рецепта. Аз лично като усетя че нещо не върви както очаквам и почвам да търся момент за продажба. Като реша че има някаква причина нещо да расте, и ако то расте наистина както очаквам почвам да търся момент за покупка. Очакванията си ги правя според това което се случва в момента. Не ме интересува какво е било преди година две или три. не ме интересува колко е била някаква цена, не ме интересуват особено и прогнози колко може да струва нещо. Интересува ме как се движи, има ли основателни лично за мен причини да се движи така както се движи и какво ако се случи това движение ще спре.

Всичко е напълно субективно както се вижда. тези глупости с технически анализ ги смятам за глупости. фундаменталния анализ е ок но да разчитам на него само също го намирам за глупост. това пък кой купувал или кой продавал е най-голямата глупост. Всичките са еднакво неграмотни, големи, малки, институционални, спекуланти всичките си нямат идея какво правят по простата причина че бъдещето е непредвидимо. А ако някой почне да ми приказва как предвиждал бъдещето все едно по какъв начин - веднага го слагам в графата безнадеждни идиоти и не му слушам изобщо мнението. да разчитам на чужда неграмотност ми се вижда най-голямата глупост.

така че не виждам никаква причина се съобразяваш с когото и да било. Ако някой ти каже че знае какво прави значи е откъснат от реалността самовлюбен идиот.

...сполай ти - за искреното и точно мнение... и аз така бих направил анализа на ситуацията в момента, ако можех... Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                                Това разбрах, но аз питам за вашите рецепти. Как процедирате вие, пак повтарям - не се заяждам, за мен този спад се явява първи? Какви сигнали вие възприемате като обръщане на тренда: примерно 1 седмица на ръст, 2 седмици ли, или пък ръст от х% от някое ниво? Може би пък следите "кюфтетата" при отделни позиции, външни пазари......
                                Нямам рецепта. Аз лично като усетя че нещо не върви както очаквам и почвам да търся момент за продажба. Като реша че има някаква причина нещо да расте, и ако то расте наистина както очаквам почвам да търся момент за покупка. Очакванията си ги правя според това което се случва в момента. Не ме интересува какво е било преди година две или три. не ме интересува колко е била някаква цена, не ме интересуват особено и прогнози колко може да струва нещо. Интересува ме как се движи, има ли основателни лично за мен причини да се движи така както се движи и какво ако се случи това движение ще спре.

Всичко е напълно субективно както се вижда. тези глупости с технически анализ ги смятам за глупости. фундаменталния анализ е ок но да разчитам на него само също го намирам за глупост. това пък кой купувал или кой продавал е най-голямата глупост. Всичките са еднакво неграмотни, големи, малки, институционални, спекуланти всичките си нямат идея какво правят по простата причина че бъдещето е непредвидимо. А ако някой почне да ми приказва как предвиждал бъдещето все едно по какъв начин - веднага го слагам в графата безнадеждни идиоти и не му слушам изобщо мнението. да разчитам на чужда неграмотност ми се вижда най-голямата глупост.

така че не виждам никаква причина се съобразяваш с когото и да било. Ако някой ти каже че знае какво прави значи е откъснат от реалността самовлюбен идиот.

Коментар

Working...
                                X