IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Откриването на медицинският термин " многопластов двупаралелен шизоид" не е далеч.. само още два три поста от "генерала" и гатова...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение

"Все голо,блядь,все голо...." /Михаил Шуфутинский/
      Можеш ли,да ми го преведеш по смисъл, че не съм много на "ти" (за съжаление) с братския руски език
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Генерале, този да не е маркер за спад
        Ps. Генерале, какво ще правм с артиите !? .. !?

"Все голо,блядь,все голо...." /Михаил Шуфутинский/

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Гаки нещо се засрами май....
          П.С. Продължават да мачкат ХИМа...
          Взех,че се засрамих,Бабане.Ти продължаваш ли да се набабанваш при тимаджиите.Свиркай си,след като си се влюбил в тях.И ако имаш нужда от превод от руски,само дай знак...Ще ти подскажа "кой кой е".
          Attached Files

Коментар

Бабай,тежестта на всички,включени в SOFIX е равнопоставена.Това,че борсата е зависима от CHIM,е мит.
            Генерале, този да не е маркер за спад
            А иначе имам и "бай" оферти !!!
            От 10 точно 7 са под кинт !!! Евала на тези джънкове !! Звучи като джънкдянкови, Генерале
            Относно гюлетата в Софиск - верно , че е време да потопят малко шноркелите )))) Само кухия еврохолд (както каза SubZero, а смятам че е изключително прав, поздравления и за него), та само холда все още е над вода (считай над номиналчето).
            Може би, защото е кух и въздухът вътре в него напира (метафора за количеството спекулант, захранени с надежди, а там имаше много спекулант, генерале),
            Та надеждите още не позволяват, да последва гюлетата към джънк-зоната, но... така беше в началото и с фармата през първия ден на варшавска борса. След това, започнаха нежно да я разсъбличат Незнам, но имам лоши предчувствия, за най-спекулантската артия, генерале Май се отваря непредвидена работа за Ген. Али !
            Всичко това е оптимистично, да не се чете със зла умисъл И е без препоръка ! И да - имам артии, много артии на бфб ...
            Ps. Генерале, какво ще правм с артиите !? .. !?
            Last edited by precakanoto; 15.12.2011, 12:37.
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Гаки нещо се засрами май.......Дано прочете нещо преди да почне да пише

ама как беше.....чукча не читател....чукча писател

П.С. Продължават да мачкат ХИМа...

Коментар

• Марияне, що ми затрихте анкетата - тя е повече от сериозна?
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                  Поне едно мерси да беше казал за фермана дето ти написах снощи.
                  Благодаря ти Алъне, сериозно! Имам и още 1 въпрос: как очакваш да се развият нещата навън в цифри и по-конкретно за Дакс и САС? На какви нива ги виждаш при тази обстановка след 3, 6 месеца? Видях ти мненията и в другия сайт, но те се отнасят за златото, към което нямам ама никакви интереси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                    Наясно съм колко тежи - толкова малко, че дори кухия Еврохолд ще го мине по капитализация.

А за манипулацията - ти се надяваш продавача да спре да продава, за да може цената изригне едва ли не. Ами ако търсенето на цена 1,30 е такова, че не може да поеме определено количество акции, какво те кара да мислиш, че на цена от 1,40-1,50-1,60 купувачите ще са повече?!? .

Логично е, нали?
                    Не си прав и мога да ти дам стотици примери тук, във форума. Всички чакат дъното и казват, че ще влизат след като се стигне то и акциите започнат да катерят! Гарантирам ти, че на цена 1,40 лв при възходящ тренд ще има в пъти по-голям интерес към Хима, отколкото в момента, или на левче примерно!
                    А за да се стигне това дъно, трябва да се осигури купувач на яките зорлии! Стане ли това, започва катерене и наливане на пари от всички! То това е фаталното - никой не кледи коефициенти, перспективност, цена. Всички чакаме дъно, а докато е така, то може да се окаже на смешни нива!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                      Борсата не е зависима изцяло от Хим, но той не тежи ли най много? Нали Софикс се определя и от пазарната капитализация? Въпрос: ако Софикса е 300 и само Бреф поскъпне с 1% колко ще поскъпне Софикс? Същото и за Хима?
                      Поне едно мерси да беше казал за фермана дето ти написах снощи.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                        Наясно съм колко тежи - толкова малко, че дори кухия Еврохолд ще го мине по капитализация.

А за манипулацията - ти се надяваш продавача да спре да продава, за да може цената изригне едва ли не. Ами ако търсенето на цена 1,30 е такова, че не може да поеме определено количество акции, какво те кара да мислиш, че на цена от 1,40-1,50-1,60 купувачите ще са повече?!? Затова и казах, че единственото, на което се надяват повечето инвестиращи на БФБ е даден пакет да свърши, че да можело цената после да изхвърчи. Последното, видимо, няма как да стане заради обективни причини (липса на търсене дори на ниска цена) и манипулацията на цените влиза в ход.

Логично е, нали?
                        Да такае ...Първо ...наистина с тази си цена ХИМа вече не е това ,което беше..(остави го Гаки...много ми падна в очите)...И наистина не се знае колко продавачт има още....А дали ще се качи ако пакйетът свърши....погледни отдясно какво предлагане има...ами почти нищо

....затова така си мисля....а Софикс е толкова защото наистина хима го повлече....поне за мен

Не е препоръка за продажба на ценн книжба...

Успех

Коментар

• Пешо Тарабата в ново амплоа

http://nasmetka.bg/da_posreshtnem_di...a_30_lv-id-131

ПРЕДОСТАВЕНО ОТ ФИНАНС 5 АД

АДРЕС И КОНТАКТИ
                          София,
                          ж.к. Младост 1, бул. Андрей Сахаров 56

0886330788
                          http://www.finance5.bg/
                          karaivanov@finance5.bg
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Не разбирам каква манипулация има в това ....там цената за три месеца е на половина....наясно ли си колко тежи ХИМ във ССОФИКС.....

А за манипулацията - ти се надяваш продавача да спре да продава, за да може цената изригне едва ли не. Ами ако търсенето на цена 1,30 е такова, че не може да поеме определено количество акции, какво те кара да мислиш, че на цена от 1,40-1,50-1,60 купувачите ще са повече?!?

Затова и казах, че единственото, на което се надяват повечето инвестиращи на БФБ е даден пакет да свърши, че да можело цената после да изхвърчи. Последното, видимо, няма как да стане заради обективни причини (липса на търсене дори на ниска цена) и манипулацията на цените влиза в ход.

Логично е, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                              Борсата не е зависима изцяло от Хим, но той не тежи ли най много? Нали Софикс се определя и от пазарната капитализация? Въпрос: ако Софикса е 300 и само Бреф поскъпне с 1% колко ще поскъпне Софикс? Същото и за Хима?
                              В момента не тежи най-много...Мисля,че СОФАРМА СЕЕГА ТЕЖИ много....и АТЕРА....Генерале,генерале

Коментар

Бабай,тежестта на всички,включени в SOFIX е равнопоставена.Това,че борсата е зависима от CHIM,е мит.

Май е мит,че ти знаеш нещо за нашата борса....

Пускаи си рисунките и говори на руски

Коментар

Working...
                                X