IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
    днес продадох две от печелившите си позиции. изкарах си едно коледно бонусче.дано обаче не съжалявам след коледа…
    Тъпо си постъпил. Каквото и да стане все ще съжаляваш... Ако пазарът иде нагоре, ще съжаляваш че си ги продал. Ако пазарът иде надолу, ще съжаляваш че си продал само две.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Весело изкарване на Празниците!

Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
      днес продадох две от печелившите си позиции. изкарах си едно коледно бонусче.дано обаче не съжалявам след коледа…
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Да те тези движения през последните години от 260 до 500 след това до 340 и след това до 440 и сега до 300 са такива човек няма как да печели от тях Не знам дали за теб причинно следствените връзки водят до това да купуваш на върхове и да продаваш на дъна, но за мен нещо не е така

Ами нормална е аз не играя с милиони че да не мога да излизам или да влизам. За моите обеми БФБ си е ОК.
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
          Защо ми е да ти гледам резултатите. На база причинно-следствена връзка са ми ясни. И със сигурност не те радват. Нито пък мен. Това е следствие на Ината да не желаеш да осъзнаеш реалността, а той пък е в следствие на алчността.

А да сравняваш БФБ с нормалните борси е повече от трагикомично и нелепо.
          Да те тези движения през последните години от 260 до 500 след това до 340 и след това до 440 и сега до 300 са такива човек няма как да печели от тях Не знам дали за теб причинно следствените връзки водят до това да купуваш на върхове и да продаваш на дъна, но за мен нещо не е така

Ами нормална е аз не играя с милиони че да не мога да излизам или да влизам. За моите обеми БФБ си е ОК.

Коментар

• днес продадох две от печелившите си позиции. изкарах си едно коледно бонусче.дано обаче не съжалявам след коледа…

Коментар

Защо ми е да ти гледам резултатите. На база причинно-следствена връзка са ми ясни. И със сигурност не те радват. Нито пък мен......
              Alan,понеже на мене ми се загуби причинно-следствената връзка,моля те,дай някое и друго интегрално уравнение с разяснение какво се случва.И числа,числа...Колкото повече,по-добре ще изглежда.Весели предстоящи празници.

Коментар

• Алъне , явно че си в добро настроение , пък и си доста активен . Явно си реализирал няколко печеливши сделки . Би ли споделил какво и къде .

Коментар

И как ми видя резултати, много ми е интересно

Има едно лесно обяснение за голяма част от хейтърите на пазара, които всъщност не са на пазара. Имат огромно его, което обаче като се сблъска с реалността - демек като вземат да правят загуби и отказва да се смали. След това за да запази човек себеусещането си за значимост, компетентност и така нататък готини, но напракитка не покрити с нищо претенции просто отрича реалността. Алтернативата е сриване на самочувствието, изпадане в дупка и пълна преоценка на собствената личност.

Което е леко неприятно . но пък е сигнал че мовек се развил емоционално над пубертетско равнище.

Или с други думи като вземеш да печелиш от БФБ ще ти взимам под внимание мнението за БФБ.
                  Защо ми е да ти гледам резултатите. На база причинно-следствена връзка са ми ясни. И със сигурност не те радват. Нито пък мен. Това е следствие на Ината да не желаеш да осъзнаеш реалността, а той пък е в следствие на алчността.

А да сравняваш БФБ с нормалните борси е повече от трагикомично и нелепо.
                  www.finance5.bg

Коментар

• .....Една шега в стил Asen1975;---^-)Последното златно яйце от късния социализъм е продадено за мнооого амбалажна хартия.Всеобща радост от ефекта "бял лебед"Които лети пред "черния лебед"...p.s. До сега Асен рядко е грешал...

Коментар

Мащаб на глупостта ли? Нещо доста несвързани са ти мислите, което води и до несмислени действия, видни в последните 4 години от твоя страна.
                      И как ми видя резултати, много ми е интересно

Има едно лесно обяснение за голяма част от хейтърите на пазара, които всъщност не са на пазара. Имат огромно его, което обаче като се сблъска с реалността - демек като вземат да правят загуби и отказва да се смали. След това за да запази човек себеусещането си за значимост, компетентност и така нататък готини, но напракитка не покрити с нищо претенции просто отрича реалността. Алтернативата е сриване на самочувствието, изпадане в дупка и пълна преоценка на собствената личност.

Което е леко неприятно . но пък е сигнал че мовек се развил емоционално над пубертетско равнище.

Или с други думи като вземеш да печелиш от БФБ ще ти взимам под внимание мнението за БФБ.

Коментар

Имаше един сериал за някакви брокери. За съжаление не се сещам името му, но действието ставаше някъде в края на 20 век, когато всички бяха луднали по акции в САЩ.
                        Та някакъв изтупан костюмар реши да се прави на важен на едни доста тъпички блондинки и почна да им обяснява какъв потрфейл бил направил и колко процента бил направил. А едната блондинка му вика - ами аз направих повече. И той и как правеше избора си - а тя "Ами купувах акции които ми звучаха оранжево"
                        Интересно ! Бих искало да я чуем - Какво ли е имала предвид под това - "звучаха оранжево". Въпрос за 1 милион
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Ок, няма да гледаме числата тогава. Нека ги оставим за профаните Ще си гледаме в кафето, щом върши работа
                          Имаше един сериал за някакви брокери. За съжаление не се сещам името му, но действието ставаше някъде в края на 20 век, когато всички бяха луднали по акции в САЩ.
                          Та някакъв изтупан костюмар реши да се прави на важен на едни доста тъпички блондинки и почна да им обяснява какъв потрфейл бил направил и колко процента бил направил. А едната блондинка му вика - ами аз направих повече. И той и как правеше избора си - а тя "Ами купувах акции които ми звучаха оранжево"

Коментар

Не. Просто въпрос на мащаб
                            Мащаб на глупостта ли? Нещо доста несвързани са ти мислите, което води и до несмислени действия, видни в последните 4 години от твоя страна.
                            www.finance5.bg

Коментар

От осанна до разпни го за няколко месеца
                              Точно това се наблюдава, затова се чудя, какъв е този животински оптимизъм, който се появи за 2-3 денa преди коледа
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

Р/Е то е много от преди ексела.

За ексел съвсем сериозно го казвам. Техническата леснотата с която се правят прогнози сега, пълни с числа, пълни с варианти, изобщо не означава че човек може да предвижда по-добре. Единственото което може да прави по-добре е да се крие зад числа и сложни формули.

Аз си имам една теория за психологическата привързаност към числата, към математиката и статистиката. Всичко това е същото като вярата в Бог, вярата в идеалното. Олицетворена от числата. И резултата е същия, въпреки че не знае на къде варви човек си мисли че има ориентир, че има за какво да се хване. разбира се само си мисли така.

За да не се чувства все едно че плува някъде в морето, далеч от брега, сам в безлунна нощ. Без да знае на къде е брега. Без да знае на къде плува и без да знае дали изобщо ще успее да стигне до където и да било. Успокоение на тази екзистенциална тревожност, това са числата. Също както и прогнозите, статистиката, графиките, техническия анализ и така нат.
                                Ок, няма да гледаме числата тогава. Нека ги оставим за профаните Ще си гледаме в кафето, щом върши работа
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X