IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Ако от софикса не бяха извадили дружествата които извадиха, щеше да е точно там...
    И аз ако бях извънземно щях да съм на Марс...
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
      Абе и ти твърдеше, че софикса щял да пада под 300, щял да става 200 и нещо или 80 или не знам си какво
      Ако от софикса не бяха извадили дружествата които извадиха, щеше да е точно там...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Пеше за Колчев си прав, но и ти се поизцепи преди години. Сега си по- голям реализ, а натрупа и опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
          Софикс падна до 250 макар и да не успя до 200. Че ще падне до 80 лично за мен съмнения няма.

Но я сега сега сравни грешките в отклоненията при мен 200->250 и тази при Колчев от 1400 до 250 ! Да не говорим за тренда - аз продължавам да твърдя, че тренда е низходящ, докато той говореше за корекция на 1500 пък то улетя до 250 !!!
          Говоря за прогнозите ти преди няколко седмици. Не за софикса преди няколко години. A и колчев не ме интересува, него изобщо не съм го чувал какво е казал. Дори и да е казал нещо сигурно е било пълна глупост.
          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
            Абе и ти твърдеше, че софикса щял да пада под 300, щял да става 200 и нещо или 80 или не знам си какво вече ама няма кой да ти го натяква....
            Софикс падна до 250 макар и да не успя до 200. Че ще падне до 80 лично за мен съмнения няма.

Но я сега сега сравни грешките в отклоненията при мен 200->250 и тази при Колчев от 1400 до 250 ! Да не говорим за тренда - аз продължавам да твърдя, че тренда е низходящ, докато той говореше за корекция на 1500 пък то улетя до 250 !!!
            www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
              КИРО - я се върни в началото на 2008г. и виж какви ги твърдеше Колчев. Че спада е лека корекция, че трябва да се купува на 1400, после на 1200, после и на 1000 пък то къде сме сега !
              Колчев е заинтересована страна и колкото по-голям оборот има, толкова повече той печели. Разбираемо е желанието му да се повиши оборота и да надъхва колкото се може повече хора да се включат. И в това не би имало нищо лошо, ако БФБ не беше толкова измислена и перверзна система (някой я наричат борса) за защита интересите на емитенти и олигарси, но не и за защита на миноритарни и спекуланти. "Борса" на която нямо къси, на която няма деривати, на която има десетки ограничения, но го няма принципа за свободна търговия.
              Абе и ти твърдеше, че софикса щял да пада под 300, щял да става 200 и нещо или 80 или не знам си какво вече ама няма кой да ти го натяква....

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                ЕЦБ ли?
                IMF 1 trillion dollar expansion of its lending resource
                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                  няма още линк, чух го по радио блоомберг
                  затова и подскочиха борсите
                  ЕЦБ ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                    Дай линк да прочетем нещо, че друго не ни остава.
                    няма още линк, чух го по радио блоомберг
                    затова и подскочиха борсите

МФ ще иска да увеличи ресурса си за кредити с 1 трилион
                    Last edited by G.Gekko; 18.01.2012, 12:48.
                    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                      Ей утрепници
                      Още 1 трилион шума дават

Вие си стойте на кеша - шума безподобна

Още 10 трилиона шума да напечатат да ви дойде акъла
                      Дай линк да прочетем нещо, че друго не ни остава.

Коментар

• Ей утрепници
                        Още 1 трилион шума дават

Вие си стойте на кеша - шума безподобна

Още 10 трилиона шума да напечатат да ви дойде акъла

Коментар

• КИРО - я се върни в началото на 2008г. и виж какви ги твърдеше Колчев. Че спада е лека корекция, че трябва да се купува на 1400, после на 1200, после и на 1000 пък то къде сме сега !
                          Колчев е заинтересована страна и колкото по-голям оборот има, толкова повече той печели. Разбираемо е желанието му да се повиши оборота и да надъхва колкото се може повече хора да се включат. И в това не би имало нищо лошо, ако БФБ не беше толкова измислена и перверзна система (някой я наричат борса) за защита интересите на емитенти и олигарси, но не и за защита на миноритарни и спекуланти. "Борса" на която нямо къси, на която няма деривати, на която има десетки ограничения, но го няма принципа за свободна търговия.
                          www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Време е тази тема да стане най-актуалната .
                            A не е ли време да ти дойде акъла в главата? Да започнеш да пишеш тогава когато имаш да кажеш нещо аргументирано, а не да си плямпаш като луда с путк.та !?
                            www.finance5.bg

Коментар

• Време е тази тема да стане най-актуалната .
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1190570
                                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

Working...
                                X