Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеАбе и ти твърдеше, че софикса щял да пада под 300, щял да става 200 и нещо или 80 или не знам си каквоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнениеСофикс падна до 250 макар и да не успя до 200. Че ще падне до 80 лично за мен съмнения няма.
Но я сега сега сравни грешките в отклоненията при мен 200->250 и тази при Колчев от 1400 до 250 ! Да не говорим за тренда - аз продължавам да твърдя, че тренда е низходящ, докато той говореше за корекция на 1500 пък то улетя до 250 !!!Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеАбе и ти твърдеше, че софикса щял да пада под 300, щял да става 200 и нещо или 80 или не знам си какво вече ама няма кой да ти го натяква....
Но я сега сега сравни грешките в отклоненията при мен 200->250 и тази при Колчев от 1400 до 250 ! Да не говорим за тренда - аз продължавам да твърдя, че тренда е низходящ, докато той говореше за корекция на 1500 пък то улетя до 250 !!!www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнениеКИРО - я се върни в началото на 2008г. и виж какви ги твърдеше Колчев. Че спада е лека корекция, че трябва да се купува на 1400, после на 1200, после и на 1000 пък то къде сме сега !
Колчев е заинтересована страна и колкото по-голям оборот има, толкова повече той печели. Разбираемо е желанието му да се повиши оборота и да надъхва колкото се може повече хора да се включат. И в това не би имало нищо лошо, ако БФБ не беше толкова измислена и перверзна система (някой я наричат борса) за защита интересите на емитенти и олигарси, но не и за защита на миноритарни и спекуланти. "Борса" на която нямо къси, на която няма деривати, на която има десетки ограничения, но го няма принципа за свободна търговия.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеЕЦБ ли?There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеняма още линк, чух го по радио блоомберг
затова и подскочиха борсите
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеДай линк да прочетем нещо, че друго не ни остава.
затова и подскочиха борсите
МФ ще иска да увеличи ресурса си за кредити с 1 трилионLast edited by G.Gekko; 18.01.2012, 12:48.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЕй утрепници
Още 1 трилион шума дават
Вие си стойте на кеша - шума безподобна
Още 10 трилиона шума да напечатат да ви дойде акъла
Коментар
-
КИРО - я се върни в началото на 2008г. и виж какви ги твърдеше Колчев. Че спада е лека корекция, че трябва да се купува на 1400, после на 1200, после и на 1000 пък то къде сме сега !
Колчев е заинтересована страна и колкото по-голям оборот има, толкова повече той печели. Разбираемо е желанието му да се повиши оборота и да надъхва колкото се може повече хора да се включат. И в това не би имало нищо лошо, ако БФБ не беше толкова измислена и перверзна система (някой я наричат борса) за защита интересите на емитенти и олигарси, но не и за защита на миноритарни и спекуланти. "Борса" на която нямо къси, на която няма деривати, на която има десетки ограничения, но го няма принципа за свободна търговия.www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеВреме е тази тема да стане най-актуалната.
www.finance5.bg
Коментар
Коментар