Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВинаги, но понякога тази възможност си е съвсем реална. Комерса все още е пълен хазарт. И не е ясно дали пък няма да се превърне в пълна дупка за акционерите и. Не че до момента не е, но все пак от всяка цена до 0 загубата е все 100%Освен това така погледнато то освен борсата всичко е хазарт. И бизнеса и самия живот ако щеш. Въпроса е добре да си правиш сметката и да си наясно с теорията на вероятностите. Аз изкарах 20% от комерса за 2 дена и изтървах други 30 ама какво да се прави. Те затва казват хората че ней-трудното нещо на борсата е да не вземеш малка печалба. Май ще се наложи да купувам комерс с някаква физическа доставка, че да не мога да се изкушавам за дей-трейдинг, което си е доста опасна игра!Сега и от еларга вземам 80% за 6 месеца и е много вероятно да изтърва други 80, но се надявам че БРЕФ-чето ще подскочи повече и затова бартеросвам
Та имам чувството, че с Монти ще си разменяме бутилки с черни етикети по куриери , понеже като гледам на него съм продавал
Който направи по-добър процент до лятото черпи. Аз уиски не пия ама пия мартини и мента със спрайт лятото
Навит ли си Монти ?
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение60% за 2-3 месеца - предоволно.
Тази която ти е дала 60 % , може да даде още толкова но следващата "подценена " да не ти изяде печалбата .....АДСИЦ в момента ти дава 60 % гаранция че ще имаш в близката година 50 % печалба ,докато при останалите са само теория на вероятностите и графики за 2010 ,2011 г......някакво светло бъдеще ни чака ако някой ПФ или голяма акула реши да повярва в него....Същото като с тютюните продалите лятото взеха по малко от продалите декември на 31,5 лв.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВинаги, но понякога тази възможност си е съвсем реална. Комерса все още е пълен хазарт. И не е ясно дали пък няма да се превърне в пълна дупка за акционерите и. Не че до момента не е, но все пак от всяка цена до 0 загубата е все 100%Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениевинаги я има тази възможност. аз лично преди 4Е няма да мисля за изход.
иначе на БФБ има какво да се земе..макар и малко..макар и леко неясно.
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеима, но има потенциал и за надолу да отскочи.
иначе на БФБ има какво да се земе..макар и малко..макар и леко неясно.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеще се хапнеш според мен...в момента комерца има потенциал да отскочи..
писах ти че го очаквам 3 евро до лятото но дотогава ми се струва сериозна корекция по линия на ЕВА ли беше ЕМА.....след средата на февруари. почват да излизат ЕС банковите отчети а те няма да са стока и това допълнително финансиране.....
Успех !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеще се хапнеш според мен...в момента комерца има потенциал да отскочи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКупувам .... кеша от комерса влиза на нашата борса. Лошото че не можах да напазарувам достатъчно преди в някой и го правя на пазарни....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе какво ти пречи да купуваш адсици
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение10 min. -10 000 лв. оборот, ако вървим така и ликвидността ще се подобри.
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента се купуват само АДСИЦ и то на тласъци един купи , изчакване ,друг почне.....но то там е ясно че зад акциите стоят сухо и за дребните като нас ...... Докато не тръгнат ХИМ ,Софармите и Стара планина нема надежда за цялостно качване
......
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение10 min. -10 000 лв. оборот, ако вървим така и ликвидността ще се подобри.. Докато не тръгнат ХИМ ,Софармите и Стара планина нема надежда за цялостно качване
......
Коментар
Коментар