IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересен портфейл на един от големите ДФ в акции

ДСК РАСТЕЖ
    преди имаха Хим сега са излязли нацяло май.
    това и да не е актуално все пак е отправна точка

Коментар

• Къде ви е оптимизЪма бе демогози Няма никакъв оптимизъм. Генерала може да ви запише час при ген. Али !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
        Няма никаква логика просто съм си решил за себеси така тава да ми е пода като бройка при покупка.
        А защо не си определиш под на стойност, например мин. х лева? Има компании с цена на 1 акция - 0,10 лв., има и такива с цена 70 лв? Меко казано странно решение, но ти си знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
          Извинявай, какъв е смисълът от подобен портфейл? Не съм сравнялвал цените, но при 1 компания категорично не отговарят към датата на виртуалната ти покупка. И още нещо - защо гледаш да инвестираш като брой акции? Искаш да кажеш, че ако харесваш Бреф например ще си купиш 100 акции? А след това, за да имаш и Корп би купил отново 100 акции? Защо така?
          Няма никаква логика просто съм си решил за себеси така тава да ми е пода като бройка при покупка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            да гледай поръчката да е поне 200кинта иначе таксата почва да натежава!
            Зависи през какаво търгува. Аз бих казал, че мин. е 400 лв, въпреки че ако опираме дотам, та да гледаме комисионите........
            От друга страна е крайно неприятно някой като се лигави със сделки за по 20, 30, 50 лв и т.н.

Коментар

Това е пример с 1000 лв. какво се случва, не всички хартии притежавам. Това ми е барометър как вървят нещата и да вземам що годе правилно ришение.
              Иначе гледам да поръчките гледам да вървят по 100 бр. от компания .
              Извинявай, какъв е смисълът от подобен портфейл? Не съм сравнялвал цените, но при 1 компания категорично не отговарят към датата на виртуалната ти покупка. И още нещо - защо гледаш да инвестираш като брой акции? Искаш да кажеш, че ако харесваш Бреф например ще си купиш 100 акции? А след това, за да имаш и Корп би купил отново 100 акции? Защо така?

Коментар

• С приходите на фондовете за имоти расте и оптимизмът им

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Приеми, че може да е просто виртуален портфейл.
                  Да това е така. Но спомага за реалният ми портфел.

Коментар

• Така може

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Как да няма значение , когато комисиона не ти е по малко от 3 лева на сделка, а и всички знаят че минималния срок за доходност зза порфеил е 3 години
                      Приеми, че може да е просто виртуален портфейл.

Коментар

Това е пример с 1000 лв. какво се случва, не всички хартии притежавам. Това ми е барометър как вървят нещата и да вземам що годе правилно ришение.
                        да гледай поръчката да е поне 200кинта иначе таксата почва да натежава!

Коментар

• Това са много позиции за малко пари и пак ти казвам- срока за доходност е важен

Коментар

• Това е пример с 1000 лв. какво се случва, не всички хартии притежавам. Това ми е барометър как вървят нещата и да вземам що годе правилно ришение.

Коментар

• Как да няма значение , когато комисиона не ти е по малко от 3 лева на сделка, а и всички знаят че минималния срок за доходност зза порфеил е 3 години

Коментар

• тъй като гледам - от момента на влизане ЛАНД-а те радва най-много а дивидента там ще е добър!

Коментар

Working...
                                X