IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Отдавна трябваше да стане това. От нашата камбанария тук в България не изглежда толкова важно, но за чуждите инвеститори е важно. Наскоро един познат българин, който живее и работи в Германия реши да инвестира на БФБ. Свързах го с моя ИП, направи сметка, всичко като трябва. Но остана много разочарован, че на практика няма да може да ползва директен достъп през Кобос или платформата на ИП поради работното време на БФБ. В Германия правилата са много строги и той няма никакъв начин да го прави докато е на работа. То не че и с новото работно време до 17 часа ще може ....
    Има вероятност скоро да се появят мобилни версии на алтернативните платформи, което да помогне при проблеми от подобен род.
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Такев и Големански явно са решили да разхождат умрялото куче до 17ч.

Няма лошо, но им трябваха 2 години за този гигантски скок ... В същото време поради явно несправяне с работата..броя сделки на БФБ спадна драстично. За пред ББ и компания полит титани на мисълта могат да минат с номера какъв колосален оборот са направили, но сделките с енергото, холда, табака не са показателни за реалното положение на БФБ.

1. Нищо не се прави за повишаване на ликвидността
      2. Нищо не се прави за привличане на качествени дружества
      3. Нищо не се прави за промотиране на БФБ
      4. Международното сътрудничество..поне до ниво балкани... го няма никакво.

Въпреки всичко по-добре да кипи безсмислен труд ..отколкото никакъв. Нека го направят до 17. Сега може да ни е скучно, но като се завърти обороция след някоя и друга година ще пляскаме с ръце

поздрави и успех на всички
      Отдавна трябваше да стане това. От нашата камбанария тук в България не изглежда толкова важно, но за чуждите инвеститори е важно. Наскоро един познат българин, който живее и работи в Германия реши да инвестира на БФБ. Свързах го с моя ИП, направи сметка, всичко като трябва. Но остана много разочарован, че на практика няма да може да ползва директен достъп през Кобос или платформата на ИП поради работното време на БФБ. В Германия правилата са много строги и той няма никакъв начин да го прави докато е на работа. То не че и с новото работно време до 17 часа ще може ....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Въпреки че не съм от най-педераските тролове, от сега мога да ти кажа, че сигналът за купуване още не е дошъл. Прекалено оптимистично сте настроени все още Има на къде да падаме. Някои взеха да изпушват /Атила вчера/ тъй че може и да сме близо до някакво дъно, на 270 ще пада мисъл. Инак аз противно на отношението ми към БФБ си купих артии от компания, която добре познавам, с капитализация малко по-малко от кеша И в момента съм едни 20% назад, но продължавам да купувам
        Възвращаемостта ти от такава компания в момента е възможна само при ликвидация или при продажба. Ако има такова нещо утре имаш едни 10 К да я подпра и аз и я казвай коя е.....

Коментар

• Такев и Големански явно са решили да разхождат умрялото куче до 17ч.

Няма лошо, но им трябваха 2 години за този гигантски скок ... В същото време поради явно несправяне с работата..броя сделки на БФБ спадна драстично. За пред ББ и компания полит титани на мисълта могат да минат с номера какъв колосален оборот са направили, но сделките с енергото, холда, табака не са показателни за реалното положение на БФБ.

1. Нищо не се прави за повишаване на ликвидността
          2. Нищо не се прави за привличане на качествени дружества
          3. Нищо не се прави за промотиране на БФБ
          4. Международното сътрудничество..поне до ниво балкани... го няма никакво.

Въпреки всичко по-добре да кипи безсмислен труд ..отколкото никакъв. Нека го направят до 17. Сега може да ни е скучно, но като се завърти обороция след някоя и друга година ще пляскаме с ръце

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Тук си много прав Берти тези педерски тролове са точния сигнал- може да ги почерпим от печалбите, но те после все се крият
            Въпреки че не съм от най-педераските тролове, от сега мога да ти кажа, че сигналът за купуване още не е дошъл. Прекалено оптимистично сте настроени все още Има на къде да падаме. Някои взеха да изпушват /Атила вчера/ тъй че може и да сме близо до някакво дъно, на 270 ще пада мисъл. Инак аз противно на отношението ми към БФБ си купих артии от компания, която добре познавам, с капитализация малко по-малко от кеша И в момента съм едни 20% назад, но продължавам да купувам

Коментар

за мене ако след силен спад на софикс ако 75% от мненията в темата за оптимизма на 1 и 2 страница са на фори, пека и компания .. това е ясен и чист сигнал за вход средносрочно
              Здравей,
              вместо да комендирате депозитите дайте да коментираме работата на БФБ от 10 до 17 ч.
              Един портрет от днес. При 420 бъдеща работа и 201 сделки се очаква да има сделка на борсата на всеки 2 минути и 10 секунди....
              коментар? Ако ме питат работното време е добро от 14 до 17,3 часа
              Поздрави!

Коментар

• Тук си много прав Берти тези педерски тролове са точния сигнал- може да ги почерпим от печалбите, но те после все се крият

Коментар

Ако ПЕКА и педерските тролове пак започнат със СОФИКС 0- ще има да им го начуквам пак с това- ХА-ХА. Но ПЕКАТА напоследък има голяма промяна- видя, че няма значение дали котката е черна или бяла- важното е да лови мишки
                  за мене ако след силен спад на софикс ако 75% от мненията в темата за оптимизма на 1 и 2 страница са на фори, пека и компания .. това е ясен и чист сигнал за вход средносрочно

Коментар

• Ако ПЕКА и педерските тролове пак започнат със СОФИКС 0- ще има да им го начуквам пак с това- ХА-ХА. Но ПЕКАТА напоследък има голяма промяна- видя, че няма значение дали котката е черна или бяла- важното е да лови мишки

Коментар

Само за пример на троловете, когасто ПеКа и педерите тролове на СОФИКС около 270 твърдяха , че щяло да се стигне до СОФИКС 0- бахти и тъпита парчета. Аз пълних МЦХ и ХЕС на цени 3.60-4лева- ха сега сметнете каква е разликата в цените и колко е спрямо лихвите, но да не се забравят и дивидентите
                      ГолУем си КИРЕ.......голУем...... я ся пак ревни СОФИКС 4000

Коментар

• Само за пример на троловете, когасто ПеКа и педерите тролове на СОФИКС около 270 твърдяха , че щяло да се стигне до СОФИКС 0- бахти и тъпита парчета. Аз пълних МЦХ и ХЕС на цени 3.60-4лева- ха сега сметнете каква е разликата в цените и колко е спрямо лихвите, но да не се забравят и дивидентите

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                          Гаки, по кои позиции препоръчваш да се чака?
                          Gekko,прощавай брато,но не бих се ангажирал по такъв начин.Парите са си твои,прави с тях това.което мислиш,че е добре.Моят съвет е да бъдеш по внимателен и грижовен към финансовите си средства.За разлика от FM съм убеден,че на борсата трябва да се участва,но не да се играе "ва банк".Берти ще ти е по-полезен.Ако е в настроение,ще ти посочи конкретните позиции и нива за влизане.Сега,а не след 6 месеца или какво е направил преди 6 години.Може да го послушаш или да си направиш виртуален портфейл,следвайки указанията му.След 1 година ще знаеш колко точно е тежестта на Берти.Успех.

Коментар

• Кои курсови разлики пич- твоите ли. Аз разпродадох всичко на цените през есента на 2008г..Това съм го писал още тогава. Пак имаше папагали дето философсваха , че не трябва- сега никакви ги няма разбира се. А вие зяпахте и пак лаехте- от 2, 5 години съм на дивидентни акции и още имам пари да пълня- много сте неграмотни, но и този форум не е училище особенно за хора, които не мислят. Ще ми е интересно колко от депозитните папагали ще останат с тези никове в бъдещите 5 години, защото аз моя не съм го сменял от както го има Инвестор. Троловете няма да станат инвеститори само с гледане- иска се четене , учене, пари и много опит

Коментар

• Това е така, но да се твърди, че всички седим и гледаме хипнотизирани маркета без да правим каквото и да било е ...несериозно. Никой не отрича депозита, а даже напротив ползваме го масово за държане на свободен кеш, но това не значи, че трябва да оревем форума как лихва от 4-5-6% ни устройва и сме върха.

поздрави и успех

Коментар

защото колкото и голям да беше спека имаше доста възможности за реализиране на доходност от 100%.

1-2 месец на 2009 даде възможност на смелите да изкарат или да покрият голяма част от реализираните преди това загуби. после имаше чат пат по някое дружество, което даде добре. Имаше и сривове...но защо, винаги когато стане дума за БФБ ни се вменява на всички, че сме купили 2007-ма и вече 5 години седим и си чешем езиците с ФМ (той това го може) ..

ПП
                                за да не излезе, че съм голословен тази година съм вкарал свеж кеш към 40К в позиции на тимуровците, които смятам за подценени и с възможност за ход нагоре тази година или другата. Когато ( и разбира се ако) реализирам таргета от 50% горница на вложените средства съм убеден, че ще излезе ФМ и ще каже че всъщност съм купил есента на 2007 и сега съм само 500% загуба ( той така смята %)
                                Берти, ако от 100 единици човек е изгубил 70% то му остават 30 единици след това трябва а е направил 200% доходност за да се доближи до 90 единици. Мисля че са малцина дори бих казал ако има такива може би са на пръстите ми на едната ръка на тази умряла борса да са направили такива врътки. Така че колкото и да си говорим минаха 4 трудни години и само Бог знае още колко ни предстоят.

Коментар

Working...
                                X