Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеЗа мен всеки човек трябва да си направи портфейл на парите. Примерно за по-богатите той може де се състои от недвижимости, акции, злато, депозит и каквото решат друго. За по-малко богатите може да бъде само акции, депозит и злато. Просто не е редно всичките пари на човек да бъдат на 1 място. ПИБ между другото се опитват да "образоват" депозантите си с 2 продукта, обвързани с акции и ми е любопитно какво ли са привлекли там. А майсторството е човек да променя % съотнтошението на активите си /примерно в добри времена 80% акции, 20% депозит, при кризи 80% депозит, 20% акции и другите активи по същият начин/ съобразно обстановката, но последното явно е доста трудно.
За мен по просто е Законодателя да вмени на ПФ, не само частните разбира се, да инвестират някаква част от приходите си на БФБ, което да доведе до капитализиране на борсата........
НО преди това трябва да се направят мноооооооооого промени, сергийката - наречена БФБ, да работи, като борса, за да не изтекат парите на Пенсионерите.....
В момента, някой хора печелят на БФБ, но начина по който печелят е различен от начина по който се печели на ДАХ или ако щете на РТС.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеЗа мен всеки човек трябва да си направи портфейл на парите. Примерно за по-богатите той може де се състои от недвижимости, акции, злато, депозит и каквото решат друго. За по-малко богатите може да бъде само акции, депозит и злато. Просто не е редно всичките пари на човек да бъдат на 1 място. ПИБ между другото се опитват да "образоват" депозантите си с 2 продукта, обвързани с акции и ми е любопитно какво ли са привлекли там. А майсторството е човек да променя % съотнтошението на активите си /примерно в добри времена 80% акции, 20% депозит, при кризи 80% депозит, 20% акции и другите активи по същият начин/ съобразно обстановката, но последното явно е доста трудно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеИ с три кози,и без кози,все тая.Ъпърите Бог да ги прости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
Тук 1% от спестяванията са в акции (родни и чужди такива), без коментар дали материала е прост или индустрията има да учи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГолем смех..... стълбове, пенсии, работни места, ако може някой друг да му спечели парите на борсата.
Продължавам да се смея......
Тук 1% от спестяванията са в акции (родни и чужди такива), без коментар дали материала е прост или индустрията има да учи.
Та така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеИменно, те са тези дето трябва да дават пример, ама нейси
Е няма да стане Уолстриит никога
Ама поне да е място където хората да могат да вкарват едно 20-30 % от спестяванията си, третият пенсионен стълб и той да участва там, да се инвестират тези пари в БГ компании - да увеличават капитала си, да отварят нови работни места - това е начинът
Голем смех..... стълбове, пенсии, работни места, ако може някой друг да му спечели парите на борсата.
Продължавам да се смея......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХА-ХА Това за форекса беше много смешно
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение[I]Kir
Ооо, много си прав, БГ-ца ще се включи само от завист, ма как може Вуте да е напред от него, абсурд - това му е основната движеща сила,ко да пайш, народопсихология...
И аз съм говорил с 5 - 6 човека да вкарат някакъв % от парите са на БФБ и срещнах 2 отговора:
1. "Кажи ти колко си напред и като се удвоиш поне, пак ще говориме" - не можах да обясня, че има моменти за покупки и други за продажби и да не ги смесват.
2. "Ти луд ли си да рискувам пари за някакви 20-30% годишно, аз толкова правя на ден от Форекс примерно или един каза, че щял да купи апартамент/и" - това са отговорите на по-рисковите хора.
Коментар
-
Kiro Разбира се, че има и чужденци с големи депозити, а пари на лаици на борсата се вкарват на етапа когато всичко гръмне какви печалби са направили някои
Ооо, много си прав, БГ-ца ще се включи само от завист, ма как може Вуте да е напред от него, абсурд - това му е основната движеща сила,ко да пайш, народопсихология...
PS Ама и е прав да чака още де като си помислиш.
Да ти п..я на борсата, дето 3мес.новобранец като мене вчера имаше над 1% от оборота. Днеска не е така че свърших кеша. Ма ще събера още де.
Какво да правя - те не спират промоциите напоследък, и все на хубави акции...Last edited by pipbel; 08.02.2012, 18:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Възможно ли е част от тези милионни депозити да са на гърчоля....
Коментар
Коментар