IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хе,хе, навсякъде ярко зелено,заради Гърция,ама не и тука..
    И що ли ?
    Ми много просто - както бе споменал някой колкото и да ни е калпава и неликвидна борсичката със сигурност е по добър индикатор за световните тенденции от другите.
    Щото сме най интелигентните, хамериканското стадо ряпа да яде.
    Забелязахте ли новината за Япония ?
    Следващото цунами ще дойде от там, ЕС и гръцките проблеми ще им се струват като детска игра.
    Ма аз си оставам оптимист

Коментар

• До средата на Март поне ще е тежко. Зимата е тежка, но не това е проблемът

Проблемът е е т.н. КИС или ДФ - ще продължават да ги дънят, по начина по който беше преди с ДСК, най-скоро с Елана - очаквам и още

Синергон е на ново дъно - пробив, оттук очакивам пробив и при другите по предишните им дъна - до средата на Март чакам:

Химимпорт на около 1.10, ЦКБ на около 0.75, Синергон до 0.50

Представлява анализ, Не е препоръка
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Ставай, айде ставай де стига си спал! Мастъре кво си му дал на тоя бик бе?

Ставайте оптимистиии !! Напред - време е, да поизбушите още индекса ...

Коментар

• Ставай, айде ставай де стига си спал! Мастъре кво си му дал на тоя бик бе?

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
            Видимо,част от кудкудяка не знае,че по времето на Жан Виденов всички българи бяха милионери.Това не им пречи да кудкудякат гръмко.
            Не се шашкайте генерале! Няма да е 2014. Чисто и просто (сигурно знаете лафа - чисто и просто - като къпан милиционер), по-вероятно е, като се поизчерпи вътрешния ресурс, Дянков да ни вкара в малко външен дълг. Ако добави 4-5 милиарда и харчим на година по милиард - нещата се отлагат за към 2020. Мастъра е изперкал. Предстои му дълги години тъпечене на място и без профит + съответното спамене във форума. Ще се убедите, колко много скапани прогнози ще дава и занапред.
            Не е препоръка
            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              За 2013 година не съм сигурен, но през 2014 година подозирам че всички ще сме милионери!
              Видимо,част от кудкудяка не знае,че по времето на Жан Виденов всички българи бяха милионери.Това не им пречи да кудкудякат гръмко.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                Надяваш се на 30-40% лихва, що ли.........?
                Травма от детството
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

За 2013 година не съм сигурен, но през 2014 година подозирам че всички ще сме милионери!
                  Ако си прав, то тези в депозити няма да са милионери.

Коментар

Надяваш се на 30-40% лихва, що ли.........?
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

«— Вот я и миллионер! — воскликнул Остап с веселым удивлением. — Сбылись мечты идиота!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

«— Вот я и миллионер! — воскликнул Остап с веселым удивлением. — Сбылись мечты идиота!
                        Остап вдруг опечалился. Его поразила обыденность обстановки, ему показалось странным, что мир не переменился сию же секунду и что ничего, решительно ничего не произошло вокруг».

Цитат от романа " Златния телец " (гл.30) на Илф и Петров - думи на Остап Бендер по повод получения от него дългоочакван милион , от милионера-измамник Корейко
                        СПАРТ,ето бизнес план - раннее или чуть-чуть позже выполнится,но въполнится.
                        Как сказали бы твои бляды - поживем - увидим.

PS Ей, още си спомняме малко руски.Добре бе тато да ни тормози.
                        Сегашните пишлемета една харошая девочка не могат забият на плажа кат хората. А у них мноооого

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          ....

Иначе аз съм от отбора на чича ви Берт.
                          До годинка - 2 - над 500-600 (ако ще и 200 да стане преди това),след 3 - 1000.
                          Слабо ме интересува дали ще я премине щото на 980 ще съм 100% кеш.
                          ..........
                          Ха да видим кой ще е познал по Трифон Зарезан 2013

Остап вдруг опечалился. Его поразила обыденность обстановки, ему показалось странным, что мир не переменился сию же секунду и что ничего, решительно ничего не произошло вокруг».

Цитат от романа " Златния телец " (гл.30) на Илф и Петров - думи на Остап Бендер по повод получения от него дългоочакван милион , от милионера-измамник Корейко
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            в грешка си
                            -580 ще е и ще ни търсят да връщаме пара имащите акции
                            Той Дянков (или който и да е ФМ) може и да се изкуши - колко му е..
                            Но това ще е края на кариерата му.

Иначе аз съм от отбора на чича ви Берт.
                            До годинка - 2 - над 500-600 (ако ще и 200 да стане преди това),след 3 - 1000.
                            Слабо ме интересува дали ще я премине щото на 980 ще съм 100% кеш.

Тука залозите се хвърлиха - и за златото и за индексите.
                            Сега сме точно по средата.

Ха да видим кой ще е познал по Трифон Зарезан 2013

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              какво се разбрахме от времето на Барклаус на СФД ,никога лост.
                              Дръж Комерса до 3 и ще си доволен тази година....
                              Поздрави!
                              лостът е дърво, но фори е страшен индикатор...едвам се удържам.

комерца няма да го пусна преди 4.28 ...но май ще чакам дивиденти и цени над 5
                              ПП това е за другата тема (ДАКС)
                              Last edited by bertram; 11.02.2012, 15:04.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                признавам си, че последните постове на форката силно ме мотивират да поемам необмислени рискове като да забия 10К в Бенча и да шортна златото с лост 1:2,5 все по-трудно ми става да се удържа , а той призовава ли призовава да се купува злато и сребро..

ПП единствено сериозен военен конфликт с иран би могъл да изстреля цената на златото и нефта сериозно нагоре.

какво се разбрахме от времето на Барклаус на СФД ,никога лост.
                                Дръж Комерса до 3 и ще си доволен тази година....
                                Поздрави!

Коментар

Working...
                                X