IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    та като се замисли човек - къде му е лошото на пробив на Софикс 300:
    1. Няколко АДСИЦ-а се ликвидират - което ще донесе кеш на участниците на пазара
    2. В САЩ достигнаха 4годишен хай - има да гоним рано или късно
    3. Продължава раздържавяването на енергетиката, което ще привлече погледи насам
    4. през 2012 много компании ще ни зарадват с дивиденти
    5. Почти сме стигнали първото дъно след което знаем на къде беше посоката
    6. до 10% от сребърния фонд в акции - ми е това са 170млн бе хора - не е малко!
    7. Въвеждане на мултифондовете, въвеждане на удължено раб, време и други опити които рано или късно ще събудят пазара
    8. Самите компании излязоха от кризата и някои стигнаха предкризисните нива на печалба!
    9. Лихвите по депозитите се сринаха
    сигурно ще има и други аргументи, но посоката е ясна
    Нека чакат Софикс под 300
    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Да чакаш сега пробив на Софикс под 300, е все едно да чакаш като кон на празна ясла

Пичове, изтупаха се чувалите с брашно - който осъзнал осъзнал, който не - ще купува ама по скъпо
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Това щв в последното дъно момчета . Дано пак не стане нвещо със света. Аз зареждам ли зареждам
        Това е единтсвеното нещо, което мен лично ме притеснява. Ако бях една идея по-сигурен........

Коментар

• та като се замисли човек - къде му е лошото на пробив на Софикс 300:
          1. Няколко АДСИЦ-а се ликвидират - което ще донесе кеш на участниците на пазара
          2. В САЩ достигнаха 4годишен хай - има да гоним рано или късно
          3. Продължава раздържавяването на енергетиката, което ще привлече погледи насам
          4. през 2012 много компании ще ни зарадват с дивиденти
          5. Почти сме стигнали първото дъно след което знаем на къде беше посоката
          6. до 10% от сребърния фонд в акции - ми е това са 170млн бе хора - не е малко!
          7. Въвеждане на мултифондовете, въвеждане на удължено раб, време и други опити които рано или късно ще събудят пазара
          8. Самите компании излязоха от кризата и някои стигнаха предкризисните нива на печалба!
          9. Лихвите по депозитите се сринаха
          сигурно ще има и други аргументи, но посоката е ясна

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
            Надъхвате се в петък вечер, а ?
            Ама да ви видим като изпушите след пробива на 300........
            като пробие ще купим по-евтино, а при теб как вървят продажбите на таблетите?
            п.с. върви ли още онази велика телевизия или България он еър ви смачка?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              така е Кире, мисля че няма човек от оптимистите във форума който да не го съзнава и да не се възползва!
              Те и песимистите го знаят, но сега нямат парички да пазаруват....чакат да се върнат нивата отпреди от 2007г за да излязат на чисто. Вероятно тогава ще почнат да купуват
              Пешко, спести си коментара а се замисли
              Малко извън темата - как хора като Тръмп фалират неколкократно и после успяват да се изправят ?
              Last edited by Protokol; 17.02.2012, 21:55.
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Аз отдавна очаквам второ дъно- 260- 270 и после оправяне

Коментар

• Надъхвате се в петък вечер, а ?
                  Ама да ви видим като изпушите след пробива на 300........

Коментар

Това щв в последното дъно момчета . Дано пак не стане нвещо със света. Аз зареждам ли зареждам
                    А аз вече заредих, ма файда ... никаква

Коментар

• Даже много закъсняхме спрямо света, но това е в наша полза- да си донакупим през 2012

Коментар

така е Кире, мисля че няма човек от оптимистите във форума който да не го съзнава и да не се възползва!

Коментар

• Това щв в последното дъно момчета . Дано пак не стане нвещо със света. Аз зареждам ли зареждам

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Фондовете държат 44.4% от активите си в депозити

Браво на фонд мениджърите!!!
                            ми нали трябва да си докарат 4-5% за таксите - таман толкова са лихвите , за профит за клиентите - майната им!!!
                            Last edited by tony1975; 17.02.2012, 21:29.

Коментар

• ми като са им насрани гащите,
                              гъде да ги държат

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Фондовете държат 44.4% от активите си в депозити
                              Браво на фонд мениджърите!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Супер, значи са пълни с кеш. Масов песимизъм, идеална среда за започване на бичи тренд. И така на върха на пазара депозитите вече ще са съвсем малък дял. Класика
                                Така е.

Коментар

Working...
                                X