Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова щв в последното дъно момчета . Дано пак не стане нвещо със света. Аз зареждам ли зареждам
Коментар
-
та като се замисли човек - къде му е лошото на пробив на Софикс 300:
1. Няколко АДСИЦ-а се ликвидират - което ще донесе кеш на участниците на пазара
2. В САЩ достигнаха 4годишен хай - има да гоним рано или късно
3. Продължава раздържавяването на енергетиката, което ще привлече погледи насам
4. през 2012 много компании ще ни зарадват с дивиденти
5. Почти сме стигнали първото дъно след което знаем на къде беше посоката
6. до 10% от сребърния фонд в акции - ми е това са 170млн бе хора - не е малко!
7. Въвеждане на мултифондовете, въвеждане на удължено раб, време и други опити които рано или късно ще събудят пазара
8. Самите компании излязоха от кризата и някои стигнаха предкризисните нива на печалба!
9. Лихвите по депозитите се сринаха
сигурно ще има и други аргументи, но посоката е ясна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеНадъхвате се в петък вечер, а ?
Ама да ви видим като изпушите след пробива на 300........
п.с. върви ли още онази велика телевизия или България он еър ви смачка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетака е Кире, мисля че няма човек от оптимистите във форума който да не го съзнава и да не се възползва!
Пешко, спести си коментара а се замисли
Малко извън темата - как хора като Тръмп фалират неколкократно и после успяват да се изправят ?Last edited by Protokol; 17.02.2012, 21:55.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова щв в последното дъно момчета . Дано пак не стане нвещо със света. Аз зареждам ли зареждам
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеФондовете държат 44.4% от активите си в депозити
Браво на фонд мениджърите!!!Last edited by tony1975; 17.02.2012, 21:29.
Коментар
-
ми като са им насрани гащите,
гъде да ги държат
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеФондовете държат 44.4% от активите си в депозити
Браво на фонд мениджърите!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСупер, значи са пълни с кеш. Масов песимизъм, идеална среда за започване на бичи тренд. И така на върха на пазара депозитите вече ще са съвсем малък дял. Класика
Коментар
Коментар