IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Аре бе, тая борса що не тръгва?
    На БФБ всйо спокойно....тишина
    Запролети се и всички отидоха я да сеят домати, я за гъби

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/biznes/lichni_...ve_se/?ref=rss

http://www.capital.bg/biznes/finansi...p=0#storystart

Коментар

• Аре бе, тая борса що не тръгва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          По скоро бих задал въпроса. Как мислят да се представят в следващите пет години..?
          Че кво да правят ?
          Да са живи и здрави и все така да ни радват с редовни промоции.
          Особено баш преди Трифон Зарезан си спомням бяха много.
          Много ми ареса празника после
          Cheers

Коментар

• Карлос Слим пристига в Македония Идаааат, все по близо са

http://www.klassa.bg/news/Read/artic...91%D0%A1%D0%8F

Коментар

• Първоначално изпратено от dex
              Как се представят пенсионните фондове последните 5 г.?
              По скоро бих задал въпроса. Как мислят да се представят в следващите пет години..?

Коментар

Бобане ,не искам да те обиждам но мойто мнение перифразирано значи ...за какво ти е кон ако ти трябва крава или кокошка.
                каква полза ти носят сега тези хартии....Преди време спорихме за Еларг който беше на под леФче а ХИМ беше на 1,35 ,сега Еларгата е на 1,34 вчера с дивидента а ХИМ пак на 1,36 ...
                Успех!
                За сега НЕ...НЕ НОСЯТ....НО ИМА ВРЕМЕ....кОКОШКИТЕ(КОНЕТЕ) СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН

уСПЕХ

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Ако смяташ да се обиждаме....няма да се поддам ....далеч съм от циганите и обикалянето на кофите за боклук.

Не може да се сравняват компании по този начин,който искаш ти.Естествено,че ХИКАта е по-лесна за манипулиране....че тя има близо 17 пъти по-малък дневен оборот...Иначе си спомням 2007 когато направиха сплита....Добре беше
                  Бобане ,не искам да те обиждам но мойто мнение перифразирано значи ...за какво ти е кон ако ти трябва крава или кокошка.
                  каква полза ти носят сега тези хартии....Преди време спорихме за Еларг който беше на под леФче а ХИМ беше на 1,35 ,сега Еларгата е на 1,34 вчера с дивидента а ХИМ пак на 1,36 ...
                  Успех!

Коментар

• http://www.dnes.bg/redakcia/2012/03/...lstriit.154271

Коментар

Бобане ,

на мен кон не ми трябва ,На мен ми трябва кокошка и ако може да снася до десетина дни ,че идват празници .....Аз да не съм циганин та да ми трябва кон да ходя по кофите за боклук с жив превоз а иначе гонките са само за мажоритарите а аз съм дребосък....
                      Ако смяташ да се обиждаме....няма да се поддам ....далеч съм от циганите и обикалянето на кофите за боклук.

Не може да се сравняват компании по този начин,който искаш ти.Естествено,че ХИКАта е по-лесна за манипулиране....че тя има близо 17 пъти по-малък дневен оборот...Иначе си спомням 2007 когато направиха сплита....Добре беше

Коментар

• Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнение
                        Според мен, ихлбл си е една доста куцукаща позицийка, освен това във връзка с умрелия морски транспорт и т.н., очаквам и волатилни подскоци в отчетите (може и с неприятни изненади), иначе казано за мен - нито достатъчно добър фундамент, нито психологически интерес към тях. Е разбира се, ако ги набалончват алианц или някой друг изкуствено (не случайно си посочил дата в края на месеца) - ок, но не ме кефи тоя подход. Видяхме докъде я докретаха "стандартите"
                        Не е препоръка
                        Колега ,вчера се изчепи се никога няма да видим Софикс 1997 а днес вече не правиш разлика между Индустриален холдинг България и Индустриален капитал холдинг.... Та стана като приказката с компотите ...

Коментар

Бобане,
                          Стига си подскачал като стана въпрос за ХИМ и за ССВ... да има ама при банката продаваше .... а искаше да купи за милиард и 400 милиона акции от БТН ....
                          Случайно да забелеза че и Фармата и БРЕФ и Инд.капитал холдинг вървят нагоре и и Емката тези дни ще я побутна лично ако не тръгне до петък въпреки че пакета ми от над 2К е готов за сметка на Етропал и Формопласт... .....
                          А относно ТИМ и сие тоси е за притеснение. Няма нито един голям на хоризонта за първи път от както я листваха на борсата ....даже и пенсиите ги няма....
                          Ако искаш да хванем едно басче кой първи ще скочи от сега до 29 март с 20 % Инд.кап. холдинг или ХИМ .... на едно Черно Джони от литър....
                          Поздрави!
                          Според мен, ихлбл си е една доста куцукаща позицийка, освен това във връзка с умрелия морски транспорт и т.н., очаквам и волатилни подскоци в отчетите (може и с неприятни изненади), иначе казано за мен - нито достатъчно добър фундамент, нито психологически интерес към тях. Е разбира се, ако ги набалончват алианц или някой друг изкуствено (не случайно си посочил дата в края на месеца) - ок, но не ме кефи тоя подход. Видяхме докъде я докретаха "стандартите"
                          Не е препоръка
                          Last edited by smirenoto; 20.03.2012, 17:06.
                          Не е препоръка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            ХИКА

Пазарна капитализация27,216 млн. лвОбщо книжа15 551 960
                            Среднодневен оборот за последните 12 месеца3,1 хил. лв52-седмично дъно (08/03/2012)1,600 лв52-седмичен връх (30/03/2011)5,900 лв

ХИМ

Пазарна капитализация205,621 млн. лвОбщо книжа150 858 809
                            Среднодневен оборот за последните 12 месеца54,3 хил. лв52-седмично дъно (20/12/2011)1,250 лв52-седмичен връх (06/04/2011)3,611 лв

КОН с кокошка няма как да сравняваме...

Бобане ,

на мен кон не ми трябва ,На мен ми трябва кокошка и ако може да снася до десетина дни ,че идват празници .....Аз да не съм циганин та да ми трябва кон да ходя по кофите за боклук с жив превоз а иначе гонките са само за мажоритарите а аз съм дребосък....

Коментар

• ХИКА

Пазарна капитализация27,216 млн. лвОбщо книжа15 551 960
                              Среднодневен оборот за последните 12 месеца3,1 хил. лв52-седмично дъно (08/03/2012)1,600 лв52-седмичен връх (30/03/2011)5,900 лв

ХИМ

Пазарна капитализация205,621 млн. лвОбщо книжа150 858 809
                              Среднодневен оборот за последните 12 месеца54,3 хил. лв52-седмично дъно (20/12/2011)1,250 лв52-седмичен връх (06/04/2011)3,611 лв

КОН с кокошка няма как да сравняваме...

Коментар

Кой ще скочи с 20%....ХИКА или....примерно....ОПТИК(Опте

Бобане бягаш от баса. Хиката е БГ-40 . Днес има повече търгувани акции от ХИМ и баса е с лимит търговия над 5К при достигната цена за деня.А този Оптик откъде го извади за да му видя поне параметрите...
                                Е да сравняваш ХИМ и ХИКА...Е МЕКО КАЗАНО....тъпо....ЕДните са огромни ,дори при тази цена ХИМА има капитализация над 200мил.....и капитализация на фриифлоута над 40мил.....ХИКАта ми е симпатична ....имал съм навремето от нея....ама е ТВЪРДЕ МАЛКА да ч сравняваш с ХИМ....

а ЗА оптик ....http://www.investor.bg/companies/OPTIC/view/....

Коментар

Working...
                                X