Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАма вие май не ме разбрахте... то и аз съм с вас на масата за покера
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКак е комарджии, въври ли хазартът?!There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеGeko, не мога разбера за какво се ядосваш с тоя ?
Просто още 1 с аспирации за мястото на Дянков.
То в БГ некадърници на високи постове винаги с лопата да ги ринеш.Нищо ново.
Вместо да дава акъл да си види неговата паница и да каже какво е направил за 3 години като шеф на КФН. То е ясно - нищо. Слаб 2 !!!
И защо ли дава за пример някакъв бъдещ фонд в Израел, който още е на етап планиране, понеже газта е още на дъното на морето ?
Вместо да открива Америка (или Юдея) - ми да види хисторито на подобните на нашия СБ във Европа или Фиделити и подобните в Щатите. Къде инвестират, как си управляват средствата, какви им са правилата и ограниченията.
И ще ми казва ,че борсата паднала с 80% за 4 години.
Алооо, СФ с хоризонт за 4 години ли е ?
Защо не избра 2002 за сравнение, Софикс -100, сега(на дъно) е над 300. А за 10 години всеки може да изчисли ако 1/2 от парите са в дивидентни и привилигеровани акции колко биха били сега само от дивиденти.
Ма явно за него е по-изгодно да ги яде инфлацията.
Манипулатор.
ОСТАВКА за тоя плужек!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗемя колко щеш в БГ. Няма кой да я работи. Ти си купил нещо което никой не ще да го работи. Това едно.
Още по-важно е две. Правото на собственост включва владение, ползване и разпореждане. Ти нищо не притежаваш, защото нищо не зависи от теб. Ти си оставен изцяло на милостта на мажовците а те гледат на теб като на тюфлек и паразит...
1. Предполагаме, че си прав и няма кой да обработва тази земя /с което аз не съм съгласен/. Та, бензинът става 100 лв/литъра, почивката на вечер струва мин. 1000 лв. и според теб тази земя ще продължава да се продава по 300 лв/ДКа ли?
2. Аз притежавам формално идеални части от тази земя и недей да забравяш, че на БФБто специално има компании с фрий флоат над 50%. Тук обаче трябва и да ти напомня, че говоря принципно за акциите като защита от инфлация, не конкретно на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗемя колко щеш в БГ. Няма кой да я работи. Ти си купил нещо което никой не ще да го работи. Това едно.
Още по-важно е две. Правото на собственост включва владение, ползване и разпореждане. Ти нищо не притежаваш, защото нищо не зависи от теб. Ти си оставен изцяло на милостта на мажовците а те гледат на теб като на тюфлек и паразит...Last edited by X_Y; 28.02.2012, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеМастъре, инфлацията представлява поскъпването на стоки и услуги. Когато човек има акции /АДСИЦ например/, той притежава идеална част от активите на дружеството /в случая - земя/.
Още по-важно е две. Правото на собственост включва владение, ползване и разпореждане. Ти нищо не притежаваш, защото нищо не зависи от теб. Ти си оставен изцяло на милостта на мажовците а те гледат на теб като на тюфлек и паразит...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАко на някой му липсват забавните арменски шеги днес, в 20 ч. ще има щастието да се забавлява по Нова ТВ.
Нали видя как си сменил мебелите в кабинета то т'ва как ста'а Ами с ваш'те повишени лихви вие к'во си мислите - магаретата не мо'ат да летят
Само той може :
BTW, забелязахте ли как се нада на още 10-годишен мандат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАко на някой му липсват забавните арменски шеги днес, в 20 ч. ще има щастието да се забавлява по Нова ТВ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТвоите пари като си ги ушил на бфб-то не ги ли яде инфлацията?
За теорията ти, че газа, пшеницата и т.н. ще поскъпват съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеняма начин германци, британци и тн икономики, които реално произвеждат да се вържат към златен стандарт при който руснаците буквално ще си копат парите...
... отколкото на хора, които ги печатат когато им потрябват...
... защото последните просто използват твоя труд безпардонно за да си избършат насрания задник...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар