IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
    Май видяхме посленото тръскане на узрелите круши )
    Винаги е последно !!!

Коментар

• "Оптимизъм всеки тука оставете!!!'

Надпис над вратите на инвестиционните посредници, когато всеки оптимист отива да подпише нарежданията си за сделки, които са го изкарали яко на червено

Коментар

• Първоначално изпратено от nayo Разгледай мнение
        Във графиките на ДАУ чеата са видели /глава с рамине/ и може да пада с 6-7%, при нас в СОФИКСА някой не е ли видял нещо / може корем,под корема нещо/,да направят един анализ и нашите анализатори, за да знаем какво да правим.Да продаваме ли,или да купуваме
        е как бе мен още утре ще има софикс падна под 400 пункта - продавайте WTF???

Коментар

• Май видяхме посленото тръскане на узрелите круши )

Коментар

• Във графиките на ДАУ чеата са видели /глава с рамине/ и може да пада с 6-7%, при нас в СОФИКСА някой не е ли видял нещо / може корем,под корема нещо/,да направят един анализ и нашите анализатори, за да знаем какво да правим.Да продаваме ли,или да купуваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Който продал - продал, нале?
              Който е продал и не е купил по-евтино, ще му е вътрешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                След този спад, идва възхода в понеделник.
                Който продал - продал, нале?

Коментар

• След този спад, идва възхода в понеделник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                    Велик си.Неповторим и ненадминат.
                    ХАХА

Коментар

• Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
                      Незнам за вас, но аз за деня до момента съм на +0.22%
                      Велик си.Неповторим и ненадминат.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        ... ще има да дебнеш дебнеш, а после ще ни гониш да ни ги купуваш на цени 20-30% над текущите.
                        Не се заяждам, но те съветвам да си върнеш думите назад

Коментар

• Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
                          Незнам за вас, но аз за деня до момента съм на +0.22%
                          Всички се радваме за теб

Коментар

• Незнам за вас, но аз за деня до момента съм на +0.22%

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              А дали истината изобщо е познаваема ? ?!? Какво би казал Кант !?!! !
                              По ирония на съдбата - каквото си иска да казва кант В края на краищата, идва един момент след който, нищо не може да каже, дори (и колкото) и да иска, да си ревизира становищата
                              Last edited by shokova terapia; 05.08.2011, 11:17.
                              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                                Е как няма да излезете??? С тези балонерски прийоми - да се отчитата дневната котировка от само една сделка и то последната сделка. Пълен ташак. Много ясно че с две акции ще отчетете "възстановяване" - кокото да се успокоят пенсиите и да не си теглят кинтите ....Баси извратената "истина" е това с последната сделка
                                А дали истината изобщо е познаваема ? ?!? Какво би казал Кант !?!! !
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X