IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ти смяташ че забавя нещата а аз смятам че европейскит пазар реагира положително на намесата до момента когато се сети че идва американската сесия и там ще се решава щой ,кого.

Монти,ако на това казваш положително...не ми се мисли какви ще са нещата на обратният полус

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Сигурно си прав брато.....Ама аз знам,че когато целият свят се втурне да разпродава...няма спиране.То и днес ЕЦБ сенамесва.....ама просто забавя нещата.
      Ти смяташ че забавя нещата а аз смятам че европейскит пазар реагира положително на намесата до момента когато се сети че идва американската сесия и там ще се решава щой ,кого.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
        Май ти ни си много на ясно какво се случва по света,поредната манипулация с която да се обезценят и изкупят активите на балъците,САЩ да фалираголям смях,този театър в сената също извинявай ама да коментираш загубите на непродалите в момент на форсиране на печатарката и неизбежната в следствие на това инфлация е доста тъпо братоТрябва да има балъци та да живеят тарикатите

Сигурно си прав брато.....Ама аз знам,че когато целият свят се втурне да разпродава...няма спиране.То и днес ЕЦБ сенамесва.....ама просто забавя нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Извинявай...ама ти от кога търгуваш на борсите.Ти ли ще покриеш загубите на непродалите.Наясно ли си какво се случва по света и как ще рефлектира тук.
          Май ти ни си много на ясно какво се случва по света,поредната манипулация с която да се обезценят и изкупят активите на балъците,САЩ да фалираголям смях,този театър в сената също извинявай ама да коментираш загубите на непродалите в момент на форсиране на печатарката и неизбежната в следствие на това инфлация е доста тъпо братоТрябва да има балъци та да живеят тарикатите
          Last edited by strol; 08.08.2011, 11:32.

Коментар

• То това оптимизъм ли е сега....едно време какви оптимисти имаше

А ДАКС вече е червен с половин процент.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Ти пък.... никой няма да плаща, това е магията, не разбрахте ли? Никой никога няма намерение да плаща реално. Просто завъртяха дигиталната печатница.
              Вярвай си на тези приказки .... Не мога да си спомня кой инвестиционен "гуру" беше казал много отдавна нещо от сорта "каквито и инструменти да ползваш, каквото и да правиш, винаги два моментът, когато трябва да платиш в брой" ...... Та мисълта ми е, че някой в крайна сметка ще плати..... Въпросът е кой ...

P.S. А иначе по принцип съм от "оптимистите"
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Испанските и италиански индекси поведоха пазарите нагоре

Last edited by X_Y; 08.08.2011, 11:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Ти пък.... никой няма да плаща, това е магията, не разбрахте ли? Никой никога няма намерение да плаща реално. Просто завъртяха дигиталната печатница.
                  Аха, абе ти от небето ли падаш?
                  Печатането на пари го плащаме косвено всички ние, имаш едни спестени пари, те пускат още пари и твоите пари вече струват по-малко. Инфлация, кво да правиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
                    Ясно е че там позитивните новини за покриването на техният дълг трябва да ги изстрелят нагоре, но това за сметка на останалите като нас които ще платят дълговете им и съответно трябва да сме надолу
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                      Италианските и испанските индекси на фондовите им борси излетяха в космоса.Някой може ли да предскаже днес с колко процента ще се качим у нас?
                      Ясно е че там позитивните новини за покриването на техният дълг трябва да ги изстрелят нагоре, но това за сметка на останалите като нас които ще платят дълговете им и съответно трябва да сме надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                        Италианските и испанските индекси на фондовите им борси излетяха в космоса.Някой може ли да предскаже днес с колко процента ще се качим у нас?
                        Излетяха, защото мосю Трише граби бондове с пълни шепи. Има ли у нас подобни предпоставки? Не е препоръка.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Италианските и испанските индекси на фондовите им борси излетяха в космоса.Някой може ли да предскаже днес с колко процента ще се качим у нас?

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                            Към момента 02:54ч. БГ време NIKKEI е -3.72%, TOPIX е -3.07%, а HANG SENG е на -4.29%. Та се чудя SOFIX дали ще затвори с 5% надолу или пак с 2 акции ще завърши "само" на -3% ?
                            Малеее , Петре ти ли разсипа Монбат и Албена .Ей сън не те хваща пакостник такъв

Коментар

• Предимно ликвидни акции

Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                              По схема ли купуваш или каквото ти падне?
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                                ОЦК и Биовет - акции убежища ))))
                                Май БФБ ще е убежище.

Коментар

Working...
                                X