Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение*бем ти Богу,*бем ти душу,*бем ти борсу.Хайде пак на плажа.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеХайде балонери, съвсем го спихнахме оптимизма. Да се хванем за ръце и да кажем "Ъп".
Имаме вопиюща нужда да се позитивизираме ... и съответно балонираме
Да гледаме напред, да забравим мъката !
Същевременно обаче, нека да не го отчитаме като препоръка !!!
Коментар
-
Хайде балонери, съвсем го спихнахме оптимизма. Да се хванем за ръце и да кажем "Ъп".
Имаме вопиюща нужда да се позитивизираме ... и съответно балонираме
Да гледаме напред, да забравим мъката !
Същевременно обаче, нека да не го отчитаме като препоръка !!!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеХубаво сме на зелено днес, ама къде се дяна търговията и оборота?
Щото само едното зелено на хартия без да има търговия, нещо много съмнително изглежда ...
Дано по-скоро да свършва Август и да се връщат хората на работа, че така само си губим времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеДано по-скоро да свършва Август и да се връщат хората на работа, че така само си губим времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение100%-това патова ситуация, без надежда за почистване!
Относно разни победи по точки от страна на FM (УКВ),
за да побеждаваш в една игра - шах примерно, трабва да си снабден с фигури
и да си седнал от игралната страна на дъската!
Не може зрител да печели игра!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеТрябва да дадем заслуженото на FM.Засега води в резултата.Лично аз сериозно се разминах с прогнозите си.Колкото до продавачите,да са живи и здрави.Ние сме като две страни на една монета.Но ако тренда спре низходящата си посока,което не е невероятно,продалият на сегашни нива може да има затруднения при попълване на портфейла си.Все тая.Докато не се намерят свежи пари,борсата може да зацикля и в следващите няколко години.А ако ти,stani,успяваш да постигаш двуцифрена доходност,то тогава приеми поздравленията ми.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stani Разгледай мнениеГаки,и аз като теб влезнах където сметнах за нужно,но мисля че краткосрочно превес ще имат продавачите.Все пак нека Форекс Мастера се наслади на вложенията си.На мен ми е достатъчно като получа извлечение в края на годината за движението на портфейла ми да имам поредната двуцифрена доходност.Успех на всички .
Коментар
-
Гаки,и аз като теб влезнах където сметнах за нужно,но мисля че краткосрочно превес ще имат продавачите.Все пак нека Форекс Мастера се наслади на вложенията си.На мен ми е достатъчно като получа извлечение в края на годината за движението на портфейла ми да имам поредната двуцифрена доходност.Успех на всички .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНе открих нищо подходящо за оптимистично настроените купувачи,но ето нещичко за продаващите "на всяка цена":
Коментар
Коментар