IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Чакай малко.
    Това познато ли ти е:
    "...човекът взе парите,
    каза чакай малко,
    хвана самолета,
    дръжте му петите ..."
    ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
      ако ми услужиш с някоя хилядарчица и аз ще те почерпя
      Чакай малко.

Коментар

Кобосче, май ще черпиш, така ми се струва.
        ако ми услужиш с някоя хилядарчица и аз ще те почерпя

Коментар

• Кобосче, май ще черпиш, така ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
            А с по +0,05 няма станеш ...но току виж с +5,0 % на ден би станала ..да за няколко месеца ....а може би и Господин за един ден .....
            Дне между другото как го виждате старият Dow ?

Не е препоръка за ПК на ЦК, не се знае накъде ще се разиграе кончето на PETHL
            При падащ SOFIX, ПОРТФЕЙЛ НА + си е нещо.

Коментар

А с по +0,05 няма станеш ...но току виж с +5,0 % на ден би станала ..да за няколко месеца ....а може би и Господин за един ден .....

Старият DOW го виждам Зелен.(в краен случай малко червен)

Коментар

Вече си понакупих доста "хартийки", сега само гледкам и чакам, до следващото пазаруване.
                Днес доволно + 0.05%, ако вървят така нещата, току виж съм станала Бъфетка.

Коментар

Аре бе деси чакаме те на спирка 0,95 да си купиш големио пакеТТ от PETHL ама теб те нема ...свирих свирих нашият сигнал .....пък взех че те заместих достойно в покупките .... понеже ти тъй или инак ни съ появи

Не е препоръка ...само Десито си знае
                  Вече си понакупих доста "хартийки", сега само гледкам и чакам, до следващото пазаруване.
                  Днес доволно + 0.05%, ако вървят така нещата, току виж съм станала Бъфетка.

Коментар

• http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=1637

така че не се напъвайте...

Коментар

Чакам и днес разпродажби.
                      Аре бе деси чакаме те на спирка 0,95 да си купиш големио пакеТТ от PETHL ама теб те нема ...свирих свирих нашият сигнал .....пък взех че те заместих достойно в покупките .... понеже ти тъй или инак ни съ появи

Не е препоръка ...само Десито си знае

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                        добре 4е не може да се шотрва на бфбто
                        Абе то шорта си има и некои предимства - знаеш ли къв е купон, когато някой гявол не е улучил посоката и почне да си затваря шортовете? Та в този смисъл БФБ-то с тия рестриктивни изисквания за шорт и марджин е просто една заспала борса - и нагоре и надолу да тръгне, не е като влакчето на ужасите, дето го гледаме навън.
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          за оптимизъм си е немците даун 3 % , а нашите няма и 2 даже
                          добре 4е не може да се шотрва на бфбто

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            А иначе фетишизма към силните валути е доста неразбираем. Значи швейцарци и японци могат да се оплакват че валутите им са силни, германците да се кефят че еврото е слабо, но българите все си мислим че всъщност те би трябвало да се чувстват наопаки.
                            Не съм говорил за фаворитизиране нито на "Силните ,нито на "слабите"валути.
                            Само констатирам факта ,че прдишното РАВНОВЕСИЕ на валутния курс Евро/Франк е нарушено .Когато това се случи доста бързо и доста драматично (с ок.1/3 понижение на еврото) - както сега - не означава ли ,че нещо не е наред ???
                            Не бих коментирал къде е проблемът :
                            при нас или при швейцарците.

Разбира се ,че всяка промяна ,както отбелязваш , има и положителни ,и отрицателни проявления.Често зависи от гледната точка.
                            Причините според мен не са само спекула и външни фактори,а по-скоро са недобрите резултати от водената в момента неединна и "хаотична" Европейска икономическа (и финаксова) политика.
                            Та затова си позволих да покрепя мнението ,че има основание за притеснение в настоящя момент( т.е. за спад през тази и следващата седмица).
                            Иначе желая успех на всички !!!
                            Last edited by Dmirkata; 19.08.2011, 14:19.
                            не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                              Даже е много видимо че има достатъчно продавачи >>>> вече оборота за днес мина 3 милиона освен това Софикса падна под дъното 368,42 отпреди десет дена >>> не си заравяйте главите в пясъка като щрауси
                              И по този повод един виц за щраусите
                              Надпис в зоологическа градина: "Не плашете щраусите, подът е циментов."
                              И аз казвам че рискове има особено пък ако навън продължат със спускането, което за момента се случва. За това че няма много продавачи - ще продължа да го смятам. Ако се махнат няколкото пакета които се прехвърлиха кой знае каква активност не сме видели. Въпросът е как ще се развива ситуацията навън и дали ще видим повторна рецесия, но това са малко по-дългосрочни въпроси.
                              За мен навън преиграват вече, ама времето ще покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                                Благодаря за уточнението.
                                Може би си прав - не знам дали в българските учебници по икономика се използва думата девалвация.
                                Но идеята ми е ,че тази обезценка на ЕВРОТО спрямо Франка не е никак добър знак за Европейската Икономика и за Евросъюза ни като цяло.Особено ,ако това се окаже тенденция ,а не само времени пазарни движения ...
                                Дългосрочно валутният курс винаги е резултат от икономическите(и финансови) политики(постижения) на дадено национално стопанство(Volkswirtschaft).
                                Успех
                                То не знам дали и в чуждите учебници се използва девалвация. Поне до колкото съм запознат с термините на английски при пазарно намаление на валутния курс се използва depreciation, а не devaluation, чието използване е запазено са фиксираните курсове.

А иначе фетишизма към силните валути е доста неразбираем. Значи швейцарци и японци могат да се оплакват че валутите им са силни, германците да се кефят че еврото е слабо, но българите все си мислим че всъщност те би трябвало да се чувстват наопаки.

Коментар

Working...
                                X