If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гаврата не е само с неликвидните позиции, а с много и от другите, да не кажа с всички, които се търгуват! И на мен ми клъвнаха по 10, 20 от някои позиции и да, Булброкърс пише! Може и техен клиент да е, но все тая! Това е ТЪПО и БЕЗСМИСЛЕНО, разберете, стига сте имитирали дейност и сте трупали комисиони нахалост, които не са от полза на никого, дори и на купуващия!
Що да е безмислено? Нали трябва да се върже доходността на някой от инвестиционните и пенсионни дружества. Инак като си видят дяловете и пенсионните сметки хората хептен зле ще стане С 1000 лева хората портфейл за 2 млрд оправят
Гаврата не е само с неликвидните позиции, а с много и от другите, да не кажа с всички, които се търгуват! И на мен ми клъвнаха по 10, 20 от някои позиции и да, Булброкърс пише! Може и техен клиент да е, но все тая! Това е ТЪПО и БЕЗСМИСЛЕНО, разберете, стига сте имитирали дейност и сте трупали комисиони нахалост, които не са от полза на никого, дори и на купуващия!
Който няма акъл и не може да разбере за какво иде реч, нека се сърди на гърците. А пък мен те не ме интересуват. Аз си получавам тлъстата лихва от банкови депозити всеки ден.[/QUOTE]
.......която е на стойност 2 кутии цигари.дневно........Пълен ташак
Ако не са гърците ще са португалците. Ако не са португалците ще са ирландците. Ако не са ирландците ще са испанците. Ако не са испанците ще са италианците. Ако не са италианците ще са французите.... И така нататък и така нататък...
Който няма акъл и не може да разбере за какво иде реч, нека се сърди на гърците. А пък мен те не ме интересуват. Аз си получавам тлъстата лихва от банкови депозити всеки ден.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
питай профитата , ама те може да не ти отговорят , че от толкова много сделки и поръчки ...
Къде е унисонаааа /това е любимата им думичка при спад навън / ?
Коментар