IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=dosadnik;
    A e тоя е фарона

Щот магазинчето на Пешо в един момент се оказва хич не толкова печелившо, ти с тея 10% можеш да си иззбържеш задника , докато Пешо примерно ви се присмива от Хаваите/Карибите на вас и другите "инвеститори" [/QUOTE]

Както споменах в поста си: И сега понеже "Мастърите" ще скочите на революция пак пояснявам, че това е основата и идеята на борсата, има и изключения. Точно тук е и разликата между печелившите и губещите на нея - едните усещат Пешо, другите не могат и губят Не знам нищо за компаниите му, а с моите участия на борсата си бърша ..... в по-луксозни тоалетни. Кофти е да се набиеш в гадна компания /правил съм го няколко пъти - грешна моя преценка, за която съм си платил цената/, но човек винаги може да продаде на малка загуба, не е нужно да е алчен и да чака на всяка цена печалба от всяка сделка.
    Last edited by първи стъпки; 16.09.2011, 20:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      Опит да се избяга от реалната тема на поста ми за банките и страховете ти, породени от незнание.
      Разглеждате БФБто като някаква пирамида, в която си обречен, ако не си първи. Какъв "джънк" е това да станеш съсобственик в работеща и печеливша компания? Много се усложняват нещата и за това не се правят нормални преценки според мен. Ако приятеля ти Пешо си отвори магазинче за цигари, което години наред е печелившо, активите му са за 10 000лв и ти каже: давам ти 10% от магазинчето, но не за 1000 лв, колкото има вложени, а за 400-500 примерно - това "джънк" ли е според теб? И сега понеже "Мастърите" ще скочите на революция пак пояснявам, че това е основата и идеята на борсата, има и изключения. Точно тук е и разликата между печелившите и губещите на нея - едните усещат Пешо, другите не могат и губят. А за да усетиш кой е Пешо и кой е идиот трябва да боравиш с факти и статистики, а не с Ха, Ха, проходилки, буркани или пък "правителството не става, оня взима рушвети"! Факти, факти, факти! "Тоя крал, оня прост, управниците мислят само за себе си, заплатите трябва да скочат с 100%, в САЩ взимат 4000 долара, значи Дянков е тъп, защото ние не взимаме толкова и т.н и т.н." могат да бъдат думи само на елементарни хора, когато не стоят факти зад тях!

A e тоя е фарона

Щот магазинчето на Пешо в един момент се оказва хич не толкова печелившо, ти с тея 10% можеш да си иззбържеш задника , докато Пешо примерно ви се присмива от Хаваите/Карибите на вас и другите "инвеститори"

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
        И за какво им е на банките да инвестират на БФБто. Да може вие да земете суха пара от тех, пък те да се набълбукат в всичкия джънк
        Опит да се избяга от реалната тема на поста ми за банките и страховете ти, породени от незнание.
        Разглеждате БФБто като някаква пирамида, в която си обречен, ако не си първи. Какъв "джънк" е това да станеш съсобственик в работеща и печеливша компания? Много се усложняват нещата и за това не се правят нормални преценки според мен. Ако приятеля ти Пешо си отвори магазинче за цигари, което години наред е печелившо, активите му са за 10 000лв и ти каже: давам ти 10% от магазинчето, но не за 1000 лв, колкото има вложени, а за 400-500 примерно - това "джънк" ли е според теб? И сега понеже "Мастърите" ще скочите на революция пак пояснявам, че това е основата и идеята на борсата, има и изключения. Точно тук е и разликата между печелившите и губещите на нея - едните усещат Пешо, другите не могат и губят. А за да усетиш кой е Пешо и кой е идиот трябва да боравиш с факти и статистики, а не с Ха, Ха, проходилки, буркани или пък "правителството не става, оня взима рушвети"! Факти, факти, факти! "Тоя крал, оня прост, управниците мислят само за себе си, заплатите трябва да скочат с 100%, в САЩ взимат 4000 долара, значи Дянков е тъп, защото ние не взимаме толкова и т.н и т.н." могат да бъдат думи само на елементарни хора, когато не стоят факти зад тях!
        Last edited by първи стъпки; 16.09.2011, 20:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Е за Баневи няма какво да се коментира...

Сещай се за АКБ Форес и АКБ Корпорация, гледай Полимери...

Държи и част от къмпинга на Смокиня... То затова е толкова зле там...
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
            Ето го още един "Мастър"! И той се присмива на хора милият и се притеснява банките да не инвестират на БФБто!
            Те нямат това право по закон, като не четеш никакви факти, данни и закони, поне чети във форума, там поне това го изяснихме!
            И за какво им е на банките да инвестират на БФБто. Да може вие да земете суха пара от тех, пък те да се набълбукат в всичкия джънк

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
              Откакто станаха на ТИМ не проявявам абсолютно никакъв интерес...
              http://www.capital.bg/biznes/kompani...u_akcionerite/

Пробвай тук......

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
                Имам за продаване на ТЕКСИМБАНК малко (на един приятел са) ....... ако те интересуват, чакам цена на л.с
                А, да не са включили Тексимбанк в Софикс днес? Защото аз пък имам депозит там - блазе ми

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Ма разбира се, на кой му пука за Мудис? Мудис даваха тройно А рейтинг на Лимън Брадърс 24 часа преди да фалира... Кво да говорим повече за рейтинги? Не се излагайте вече с тези рейтингови агенции.
                  Абе Георги, Ма разбира се, че Евростат, Мудис, НСИ...... нищо не разбират! Ти знаеш ли Форекса какво образование има, та ще ги слушаш тях! Учил е толкова години, че си е сложил парите на депозит. Значи няма мърдане - депозитът е истината! Аз ще взема тези учебници да ги хвърля където съм ги чел, тях пак ги е писал някой глупак. Точно си припомнях какъв % марж трябва за всяко едно начинание /май не беше 5-6%/, за да може да се реинвестира в него или другаде и въобще да се нарича инвестиция.
                  Аааа, учел е и за да разбира образованието и доходите на другите по чатовете : Драскаш 2-3 изречения на каквато и да е тама и той вече знае всичко за теб!
                  Last edited by първи стъпки; 16.09.2011, 18:55.

Коментар

GeorgiBB - влизаш в сайта на НСИ и почваш да се запознаваш с грозната и нелицеприятна истина. Ама си направи сравнитеният анализ по години като започнеш от 2007г когато ни приеха в ЕС
                    Знаещия, влизаш в сайта на статистиките на всички страни от ЕС и почваш да се запознаваш с грозната и нелицеприятна истина /в пъти по-лоша от нашата/. Ама си направи сравнитеният анализ по години като започнеш от 2007г когато ни приеха в ЕС.
                    Поздрави

Коментар

Имам за продаване на ТЕКСИМБАНК малко (на един приятел са) ....... ако те интересуват, чакам цена на л.с
                      Откакто станаха на ТИМ не проявявам абсолютно никакъв интерес...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Как е пичове? Сутрешното рали в Европата, пак падане на БФБ-ту Не се притеснявайте. Пазарите тръгнаха надолу май - значи утре БФБ-ту е нагоре
                        Гледам обаче си имате младо месце у темата, дето ви убеждава че сме цъфнали и вързали.
                        Никого не убеждавам в нищо, просто искам да се говорят сериозни неща, а за тях трябват факти, които не се уважават от всички тук. За БФБто и на мене ми е странно защо така: каквото и да става навън пада, но имам още малко свободен кеш и засега ми е почети все едно какво се случва. Ако пада - ще допълвам, ако се вдига - ще продавам. Кофтито ще стане като набия всичкия свободен кеш, тогава ще започнат загубите ми, ако продължава да пада до тогава де. Дори и тогава обаче имам опции за контролирани загуби или както мисля да направя в такъв случай - да чакам възтановяването. Сега пак ще кажете, че няма да има възтановяване - еми просто ще си взимам 6-12% дивидент на година без да продавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                          Ами продавай всичко и заминавай за САЩ... ако имаш Софкомки ми драсни на лична...
                          www.finance5.bg

Коментар

• GeorgiBB - влизаш в сайта на НСИ и почваш да се запознаваш с грозната и нелицеприятна истина. Ама си направи сравнитеният анализ по години като започнеш от 2007г когато ни приеха в ЕС
                            www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              Когато политиците си променят съзнанието и почнат да работят здраво и милеят за България и българският народ, а не само за себе си и нечии интереси, тогава можем да тръгнем нагоре.
                              Положението трагично. Тая зима ще е като Виденовата за българския народ.
                              Оптимизма ми умира за БГ.
                              Ами продавай всичко и заминавай за САЩ... ако имаш Софкомки ми драсни на лична...

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                                Докато не се стимулира потреблението и не се увеличат доходите на 60% от работещите българи, няма да можем да се наречем Европейци.
                                Положението е трагично, 2012 година е преломна за България. По принцип съм оптимиска, но като гледам какво се случва и как на никой не му пука от управляващите за българския народ, като цяло и няма воля за реформи и корупцията и далаверата се ширят навсякъде просто си стягам и аз куфарчетата.
                                Аз средата на октомври заминавам за Германия. Хуав бизнес се отворил там
                                www.finance5.bg

Коментар

Working...
                                X