IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Gaki;1059159814]"Кудкудякът" подготвя небивала по мащабите си настъпателна акция:

Гаки,картинката е страхотна!!!

Коментар

• BFB 2012

"Кудкудякът" подготвя небивала по мащабите си настъпателна акция:

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        То е ясно много отдавна. Въпросът е че има хора като теб които колкото и ясно да е нещо няма да го видят, защото не им изнася.
        Все тая бедни човече Не се напъвай толкова

Коментар

• Голямо чакане ще падне - поне петилетка още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            След 3-и години нивата на по-голямата част от акциите ще са между 3-5 пъти по-високи от сега .
            eдва когато дау запише нова рецордна стойност тогава можем да очакваме размърдване тука.имам акции на най прецаканите дружества от божковите ама няма да му ги дам каквото и да си мисли като врътки.така че и аз чакам покачването.но то просто няма да е скоро

Коментар

• След 3-и години нивата на по-голямата част от акциите ще са между 3-5 пъти по-високи от сега .

Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
              тука преди 2014 година влизане на наща борса си е едно затваряне на парите на ниски нива но какво от това че нивата сега са такива.ами подобни ще бъдат поне още 3 години,а варианти за печалби бол по форекса или депозитите
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Разбира се!!!

п.с. стягайте коланите
                тука преди 2014 година влизане на наща борса си е едно затваряне на парите на ниски нива но какво от това че нивата сега са такива.ами подобни ще бъдат поне още 3 години,а варианти за печалби бол по форекса или депозитите

Коментар

• Разбира се!!!

п.с. стягайте коланите

Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
                  След години дебати в тази тема не стана ясно едно основно нещо - ще растем ли?

Коментар

• Промоцията май няма да трае дълго .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      На мен като Централен Хуй- бф-ин....
                      X.-bfb-in
                      Не е препоръка

Коментар

• Какво не съм прочел искам да чета.
                        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Кой е трил???

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                            A те дали ги заслужават!!!
                            Аз и ти дали сме спечелили от висенето пред компа?
                            Смятам ,че на пазара има място за не повече от7-8 посредника.Ненормалното , е че
                            излизат анализатори и брокери от посредници с по 100 сделки на месец и раздават мнения и препоръки .

Коментар

• Най лошуту е че дуверие много бързо се качва и има сравнително малко предлагане на ниски цени.Естествено е че имат акции.

Коментар

• Тези които купиха от Дуверие преди 9 дена на цени окло 1,56 трябваше да чакат цели девет дена преди да имат възможността да реализират някакви нищожно ниски 20 пруцента и вероятно трябва да чакат поне още 9 дена за да имат някакви надежди да реализират обидно ниските 100 процента печалба докато песимистите тоест така наречените мастъри на депозита чакат само 1 година и ако банката им не дефолтира ще земат колосалните 5-6 процента или невъобразимо-високите 7-8 процента.Ей голям оптимизъм има в некои держави.Не е препоръка защото у нас секи иска пари а не акъл и препоръки.Естетвено щастливи са тези които имат по-малко от 100 000 евро в една банка щото и да фалира банката пак ще земат пари но не повече от 100 000 в случай че с лихвите е трябвало да получат повече.
                                Last edited by the money-maker; 14.10.2011, 11:41.

Коментар

Working...
                                X