If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След 3-и години нивата на по-голямата част от акциите ще са между 3-5 пъти по-високи от сега .
eдва когато дау запише нова рецордна стойност тогава можем да очакваме размърдване тука.имам акции на най прецаканите дружества от божковите ама няма да му ги дам каквото и да си мисли като врътки.така че и аз чакам покачването.но то просто няма да е скоро
След 3-и години нивата на по-голямата част от акциите ще са между 3-5 пъти по-високи от сега .
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
тука преди 2014 година влизане на наща борса си е едно затваряне на парите на ниски нива но какво от това че нивата сега са такива.ами подобни ще бъдат поне още 3 години,а варианти за печалби бол по форекса или депозитите
тука преди 2014 година влизане на наща борса си е едно затваряне на парите на ниски нива но какво от това че нивата сега са такива.ами подобни ще бъдат поне още 3 години,а варианти за печалби бол по форекса или депозитите
A те дали ги заслужават!!!
Аз и ти дали сме спечелили от висенето пред компа?
Смятам ,че на пазара има място за не повече от7-8 посредника.Ненормалното , е че
излизат анализатори и брокери от посредници с по 100 сделки на месец и раздават мнения и препоръки .
Тези които купиха от Дуверие преди 9 дена на цени окло 1,56 трябваше да чакат цели девет дена преди да имат възможността да реализират някакви нищожно ниски 20 пруцента и вероятно трябва да чакат поне още 9 дена за да имат някакви надежди да реализират обидно ниските 100 процента печалба докато песимистите тоест така наречените мастъри на депозита чакат само 1 година и ако банката им не дефолтира ще земат колосалните 5-6 процента или невъобразимо-високите 7-8 процента.Ей голям оптимизъм има в некои держави.Не е препоръка защото у нас секи иска пари а не акъл и препоръки.Естетвено щастливи са тези които имат по-малко от 100 000 евро в една банка щото и да фалира банката пак ще земат пари но не повече от 100 000 в случай че с лихвите е трябвало да получат повече.
Коментар