IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Кой ще познае, кои са трите най-сини чипа.
    ХДпат, Кремиковци и Полимери !
    Има още много. Половината борса е синя !
    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Донякъде си прав. Но мисля че е твърде рано да се притесняваме за ЦКБ, Хим и останалите от картената кула
      Все пак до 2017 г. ПФ ще имат само входящ паричен поток и дори и след това първите няколко години изходящия ще е много по малък. Така че нещата там ще се държат на положение още доста време... но вярно е че риска си стои и трябва много да внимава и да се ослушва човек.
      В периоди на рали обаче тия акции, поради сравнително добрата си лихвидност на БФБ-фона са интересни за бързи и сръчни спекуланти. Така че като разумна част в портфолиото не са за подценяване.
      Измекяр, излъга камилчетата при свилоза, сега искаш да ги лакаш и на други места. Не става. Хората вече знаят защо.
      Не е препоръка

Коментар

Едно от три все пак е добре.
        Пали свещи !
        Сложи три пъти кръст !
        Кажи Алелуя !
        А накрая - Бог да прости бфб
        Не е препоръка

Коментар

• Фкстра е!
          Аз отвам да се позаиграя tonight!
          Лека

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
            Аз,аз,аз може ли аз?
            HDPAT;KDN И не напоследно място MOSTS!!!
            Едно от три все пак е добре.

Коментар

Кой ще познае, кои са трите най-сини чипа.

Аз,аз,аз може ли аз?
              HDPAT;KDN И не напоследно място MOSTS!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                Батя, че има евтини акции с по 40-50% потенциал - така е. Ама че и има набедени "блу чипове", към кито се е юрнало всичкото спекулант също е така. То затова и реват, защото следват модата. Преди бяха Холдинг Пътища и мостовете, после други, сега гледам не е останал форумец дето да не е купил ЦКБ...
                Донякъде си прав. Но мисля че е твърде рано да се притесняваме за ЦКБ, Хим и останалите от картената кула
                Все пак до 2017 г. ПФ ще имат само входящ паричен поток и дори и след това първите няколко години изходящия ще е много по малък. Така че нещата там ще се държат на положение още доста време... но вярно е че риска си стои и трябва много да внимава и да се ослушва човек.
                В периоди на рали обаче тия акции, поради сравнително добрата си лихвидност на БФБ-фона са интересни за бързи и сръчни спекуланти. Така че като разумна част в портфолиото не са за подценяване.

Коментар

Ти си провалена(остригана) овца и мнението ти не ме интересува.
                  А мен пък ме боли шнура, аматьорите к'во ги инетрсува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                    Да, към небитието
                    Ти си провалена(остригана) овца и мнението ти не ме интересува.

Коментар

• Кой ще познае, кои са трите най-сини чипа.

Коментар

Излитаме!!!
                        Да, към небитието

Коментар

• Излитаме!!!

Коментар

• Хора дойчетата са само 8.40% назаде за година а ние къде сме?
                            Ако продължът да се възстановяват с тези темпове до края на годината ще минат 10% отгоре!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                              Брей, какви са тия с по 1 мнение, дето хвалят точно Химснаб. Друзя, вие знаете ли какво е това дружество и защо е направило такава "шеметна" доходност.
                              Явно иронията ми не е била доссатъчна.Намерих отчет на дружеството от тази година и вътре няма много за гледане. Има информация за някакви вливания дето много не ги разбирам. Май някой е панадул ценичките за да прави кинти на хартия. Всеки има глава за да мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от pistoli Разгледай мнение
                                Прочетох, че в темата има доста негативни неща за БФБ но смятам, че има и печеливши за акционерите компании. Например Химснаб България през 2011 г. е донесла шеметна доходност на акционерите си над 1000 %. Не всечки губят от БФБ, ямно може да се правят кинти.

Pistoli, пистолет ли имаше до главата, че написа това...?

Коментар

Working...
                                X