IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вари го, печи го, все същите...

http://www.economynews.bg/%D0%BC%D0%...news26557.html

Коментар

• ОК, винаги съм гледал макро на нещата; Бг.х 4 епървият отговор, пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
        Добре де, като Шенген е виновен, защо акциите в Румъния скочиха здраво вчера? Пак повредата си е в нашия самолет. Но пък ние изнасяме нашите бизнес практики там - справка, темата за Еврохолд, та след време и тяхната борса ще вземе да пада.
        приземяване, приземяване, приземяване ....
        Само Оцк не ще да приземи самолета, рее се из облаците като дирижабъл без управление
        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          За кого е тайна , това видях 70те за Австрия, 80те за Гърция, за Испания
          и тн ,до сега съм се опирал на опита си ,а без опорни точки не става
          Добре де, като Шенген е виновен, защо акциите в Румъния скочиха здраво вчера? Пак повредата си е в нашия самолет. Но пък ние изнасяме нашите бизнес практики там - справка, темата за Еврохолд, та след време и тяхната борса ще вземе да пада.

Коментар

• Как е ? Расте ли, расте (БФБ) ???

Коментар

Ето, пак имаме причина, която не е в нас. Все едно слушам Бат Бойко
              За кого е тайна , това видях 70те за Австрия, 80те за Гърция, за Испания
              и тн ,до сега съм се опирал на опита си ,а без опорни точки не става

Коментар

Добре , след като причината е в нас, коя е и какво да направим, ако зависи от мен го правя веднага??!?

Коментар

Даааааа........ и това е най-тъжното и страшното. Нема мозъчни гънки явно !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    Така ще е, докато дъчове и финки ни държат на прага и не ни пускат в ЕU

Коментар

• Така ще е, докато дъчове и финки ни държат на прага и не ни пускат в ЕU

Коментар

• Опять обосрались

Коментар

• Никакво продаване. Примерно аз от 2 седмици имам около 10 сделки иначе правя над 100 за това време. В момента както писах по рано нямам кеш и си чакам.
                          Най ме е яд на Гърците вчера +5% а ние в киреча. Тия Гърци ни такова борсата вече над 2 години.
                          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            Тия избори ни върнаха години назад, от месеци натискат надолу, нито за секунда не съм търсил друга причина за сегашната ситуация.. Ако Европата беше причина за нашият спад, сега трябваще да вдигаме..
                            Какво общо имат тук изборите бе човек??

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                              И какво да правим при ушите като сме останали една шепа хора дето търгуваме тук. То няма колкото едно голямо предприятие. Процентно тези които активно търгуваме спрямо населението сигурно сме на последно място в света. Кои би ни подкрепил от населението, като за тях ние сме спекуланти. Другия въпрос е представянето на публичните компании и връзката им с икономиката ( много слаба). Та ние дребните ли да ходим да защитаваме интересите на Мажоритарите, че не могат да си пробутат хрумванията ( бая поумняхме според мен ).
                              Ми ще декларираш, че те има, че Ти е писнало да се ебават с теб/вас, ще инициирате нещата да се ускорят и промените да се случат с няколко години по-рано. Изобщо много неща можете да постигнете. Организирайте се и впрегнете сили и воля в постигането на прагматични и практични неща за развитието на капиталов пазар в БГ, вместо всеки ден да се надъхвате, че от утре Ъп...Ъп... и да търсите вината във всичко и всички, но само не и там където е основният проблем.
                              Так мисля аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                                И какво да правим при ушите като сме останали една шепа хора дето търгуваме тук. То няма колкото едно голямо предприятие. Процентно тези които активно търгуваме спрямо населението сигурно сме на последно място в света. Кои би ни подкрепил от населението, като за тях ние сме спекуланти. Другия въпрос е представянето на публичните компании и връзката им с икономиката ( много слаба). Та ние дребните ли да ходим да защитаваме интересите на Мажоритарите, че не могат да си пробутат хрумванията ( бая поумняхме според мен ).
                                Това според теб причина ли е да продаваме около дъното?
                                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

Working...
                                X