Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеДобре де, като Шенген е виновен, защо акциите в Румъния скочиха здраво вчера? Пак повредата си е в нашия самолет. Но пък ние изнасяме нашите бизнес практики там - справка, темата за Еврохолд, та след време и тяхната борса ще вземе да пада.
Само Оцк не ще да приземи самолета, рее се из облаците като дирижабъл без управление
Не е препоръка
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЗа кого е тайна , това видях 70те за Австрия, 80те за Гърция, за Испания
и тн ,до сега съм се опирал на опита си ,а без опорни точки не става
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЕто, пак имаме причина, която не е в нас. Все едно слушам Бат Бойко
и тн ,до сега съм се опирал на опита си ,а без опорни точки не става
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЕто, пак имаме причина, която не е в нас. Все едно слушам Бат Бойко
Коментар
-
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТака ще е, докато дъчове и финки ни държат на прага и не ни пускат в ЕU
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТия избори ни върнаха години назад, от месеци натискат надолу, нито за секунда не съм търсил друга причина за сегашната ситуация.. Ако Европата беше причина за нашият спад, сега трябваще да вдигаме..
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеИ какво да правим при ушите като сме останали една шепа хора дето търгуваме тук. То няма колкото едно голямо предприятие. Процентно тези които активно търгуваме спрямо населението сигурно сме на последно място в света. Кои би ни подкрепил от населението, като за тях ние сме спекуланти. Другия въпрос е представянето на публичните компании и връзката им с икономиката ( много слаба). Та ние дребните ли да ходим да защитаваме интересите на Мажоритарите, че не могат да си пробутат хрумванията ( бая поумняхме според мен ).
Так мисля аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеИ какво да правим при ушите като сме останали една шепа хора дето търгуваме тук. То няма колкото едно голямо предприятие. Процентно тези които активно търгуваме спрямо населението сигурно сме на последно място в света. Кои би ни подкрепил от населението, като за тях ние сме спекуланти. Другия въпрос е представянето на публичните компании и връзката им с икономиката ( много слаба). Та ние дребните ли да ходим да защитаваме интересите на Мажоритарите, че не могат да си пробутат хрумванията ( бая поумняхме според мен ).Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
Коментар