If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак не сте разбрали ....Хората си вдигнаха пазара за да продадат по-изгодно ... Пък покупките ще са перспективни след 2020-25 г. ако изобщо има свят дотогава ...
ПС: Горното не важи за БФБ,където всяка продажба е на далавера - но проблема е ,че няма балъци да купуват дори и на софикс под 120
По скоро пустият свят пак е бил спасен, докато някои чакат Годо..
Да се неначуди човек с какво постоянство го спасяват
Пак не сте разбрали ....Хората си вдигнаха пазара за да продадат по-изгодно ... Пък покупките ще са перспективни след 2020-25 г. ако изобщо има свят дотогава ...
ПС: Горното не важи за БФБ,където всяка продажба е на далавера - но проблема е ,че няма балъци да купуват дори и на софикс под 120
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Гнило,гнило.....колко да е гнило....Ама те гнилите круши падат от постоянното друсане.....
Има една БГ поговорка....Като заиграе мечката(бика) у комшиите идва и унас
Лалке/Гаки....Я кажи някоя руска поговорка на тема съвместни действия на ФЕД и ЕЦБ...че аз не знам
Ейййй Лалке/Гаки.....кажи нещо бе....що мълчиш като БИТ гъз.....Кажи нещо....пусни някоя снимчица,некой руски лаф кажи....Пък аз ще ти се кефя....Наздраве ...
Идва ред, на тези които треперят и си стоят на кеша както се казва,
да бъдат резнати с едни 25% по скъпи акции (доста бързо може да стане) - като за начало
Не те ли притеснява, че може да е спекулативно това ?! Друг е въпроса че ако си влязъл на време е идеално.
Идва ред, на тези които треперят и си стоят на кеша както се казва,
да бъдат резнати с едни 25% по скъпи акции (доста бързо може да стане) - като за начало
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар