IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• днес се заформя хубав ден за оптимистите.
    пека-та да не е продал някой кораб връзки за обувки и да е решил да влиза на БФБ

поздрави и хубав ден
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      Добре де, какви са доводите му освен ниския фрий флоут? Кажи ти ако знаеш, все пак трябва да се уважава всяко мнение!
      Аргументите на Пецата е, че той както между другото 70-80% от тези които някога са купували сами акции на БФБ - са комарджии - такива са и портфолио менажерите

Това са хора, които не знаят приемерно къде компаниите публикуват отчетите си, ако питаш Пеката, сигурно и един отчет на компания на БФБ не е прочел, камоли да да ги следи, анализира

Това са хората от Форекса - комарджии
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
        Пецата е на БФБ от поне 7-8 г., и все така е разсъждавал и все е чакал и гледал
        Но няма лошо, трябва да има и такива които ще купуват после на Софикс 1000
        Добре де, какви са доводите му освен ниския фрий флоут? Кажи ти ако знаеш, все пак трябва да се уважава всяко мнение!

Коментар

На този ник специално няма нищо, ако искаш сподели..........................
          Пецата е на БФБ от поне 7-8 г., и все така е разсъждавал и все е чакал и гледал
          Но няма лошо, трябва да има и такива които ще купуват после на Софикс 1000
          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
            Поне 1000 пъти съм писал. Ако ти се рови из постовете ми ще намериш.
            На този ник специално няма нищо, ако искаш сподели..........................

Коментар

• Stocks best December day

Коментар

1. Появяваме се нови "шаранчета" на мястото на "отпадналите" стари.
                2. Моля те сподели за последен път къде са корените на проблема. Аз лично до сега съм чувал само ниският фрий флоут, имаш ли да добавиш нещо друго?

Не иронизирам и ще се радвам на отговор!
                Поне 1000 пъти съм писал. Ако ти се рови из постовете ми ще намериш.

Коментар

Къда са всички така наречени "инвеститори" на БФБ ???
                  Вече 4 години се опитвам да обясня къде са корените на проблема
                  Отрицание на отрицанието никога не е било полезно или прагматично.
                  1. Появяваме се нови "шаранчета" на мястото на "отпадналите" стари.
                  2. Моля те сподели за последен път къде са корените на проблема. Аз лично до сега съм чувал само ниският фрий флоут, имаш ли да добавиш нещо друго?

Не иронизирам и ще се радвам на отговор!

Коментар

Как да не ги мисля? Къде е Батя?
                    Къде си ти от преди 4г. и сега? Къда са всички така наречени "инвеститори" на БФБ ???
                    Вече 4 години се опитвам да обясня къде са корените на проблема ( и още 4-5човека), но оптимизмът интерпретира предупрежденията Ни като заяждане, дърляне и какво ли още не. Оптимизмът си е заровил главата в пясъка като щраус и чака всичко да се оправи от самосебе си. Но това няма как да стане - жокерче, приказката за Неволята !
                    (П.П. - мисля, че точно тук е момента генерала да качи снимка на щраус с глава в пясъка).
                    Чудя си кое по глупаво, са си бил оптимист на БФБ по това време 2007 г, или да си песимист на БФБ днес (пре днешните цени и ситуация)

Онея бяха глупави парчета, а сегашните са хем глупави, хем и нагли - нагло е да искаш да купуваш акции на цени по ниски от сегашните (освен, че е глупаво)

Коментар

Къде си ти от преди 4г. и сега? Къда са всички така наречени "инвеститори" на БФБ ???
                      Вече 4 години се опитвам да обясня къде са корените на проблема ( и още 4-5човека), но оптимизмът интерпретира предупрежденията Ни като заяждане, дърляне и какво ли още не. Оптимизмът си е заровил главата в пясъка като щраус и чака всичко да се оправи от самосебе си. Но това няма как да стане - жокерче, приказката за Неволята !
                      (П.П. - мисля, че точно тук е момента генерала да качи снимка на щраус с глава в пясъка).
                      Не ми се спори, дали отрицанието на отрицанието всъщност не е най-печелившата стратегия, но е факт че ти нямаш акции, а изброените от теб имат повече отколкото 2007, да не са много такива и се преживяват

Коментар

За тебе винаги
                        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Ми, сдавай всичко, по списък, и не ги мисли новите собственици

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Никакъв шанс за БФБ-ту . Всички тия дето разпродадоха от 350 надолу и продължават всекидневно да шортят,няма да се върнат никога . А това са местни емблеми ,които се наблюдават изкъсо от западняците и поведението на нашите е индикатор затова дали външен инвеститор си заслужава да влезе или не .....

БФБ-ту ще е първата фалирала борса в икономическата история на света ....

ПС: В момента рухват бушоните и скелетите на баш майсторите . След тях идва ред на самите муфтаджии, пардон мажоритари ...
                            Аз на моите бушони съм им сложил два квадрата жица и не ми пука......
                            Само да ме светниш - тези които купуват от 350 надолу..какво да очакват...

Дай нещо оптимистично...
                            Утре като се сбият за акциите на енергото и им артисат по 10-20 млн....знаеш ли какво ще направят в яда си на другия ден.....????
                            Щото аз не знам.....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Никакъв шанс за БФБ-ту . Всички тия дето разпродадоха от 350 надолу и продължават всекидневно да шортят,няма да се върнат никога . А това са местни емблеми ,които се наблюдават изкъсо от западняците и поведението на нашите е индикатор затова дали външен инвеститор си заслужава да влезе или не .....

ПС: В момента рухват бушоните и скелетите на баш майсторите . След тях идва ред на самите муфтаджии, пардон мажоритари ...
                              Ми, сдавай всичко, по списък, и не ги мисли новите собственици

Коментар

• Никакъв шанс за БФБ-ту . Всички тия дето разпродадоха от 350 надолу и продължават всекидневно да шортят,няма да се върнат никога . А това са местни емблеми ,които се наблюдават изкъсо от западняците и поведението на нашите е индикатор затова дали външен инвеститор си заслужава да влезе или не .....

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X