13% печалба за ДВА дни - това е печалбата от лихви за ЧЕТИРИ години!!!! Дееба!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Та, значи, ако си бил притеснен за банковата система и, според теб, единственото решение е евтин и дългосрочен ресурс, за да закърпят ликвидните проблеми, то би трябвало да си се успокоил още, когато Драги свали лихвата и стартира 3-годишните заеми срещу джънк обезпечение. Т.е. преди две седмици.
Но, не, ти не си се успокоил преди две седмици, когато горното е станало факт, а
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение.......... Така че от вчера ситуацията и перспективите пред България се смениха на 180 градуса.
Е, казах ти аз, че си търсиш някакво оправдание за покупките, ама ти - не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеАма ти май сериозно ги говориш тези...
Като мине малко време, като вземат още кинти и през февруари и ще видим какво ще се получи. След това остава средата на 2012 да ги видим как ще се справят европейските банки с новите изисквания. Но лично за мен острата част на кризата свърши. В момента имаме едно относително сигурно негативно нещо - една елементарна рецесия, което е нищо спрямо това което можеше да се случи и пазарите даже са надскочили в посока надолу тази рецесия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеАма ти май сериозно ги говориш тези...
Точната цифра беше 484 май.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕдно е да се вземе, друго е да видиш дали банките ще се възползват, трето е да видиш че вместо очакваните 200 милиарда са се нагушили с почти 500.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКакто всички знаем пазарите са ирационални.
ЕЦБ обяви че ще пуска ликвидност и кризата взе да минава, а реално едва ли са инжектирали за два дни кои знае колко пари....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеА аз не мога да разбера как решение, взето още преди две седмици е изненадало някого вчера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе мога да разбера ,защо ЕЦБ взе това решение толкова късно.За мен няма случайни неща.Просто на Някои така им е било необходимо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе мога да разбера ,защо ЕЦБ взе това решение толкова късно.За мен няма случайни неща.Просто на Някои така им е било необходимо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова че са навлезли в перод на преоценка не прави към момента действията им грешки. Макар и мотивите им може и да не са точните.
Нямам нужда от оправдания за пред мен - от години не изпитвам емоционалната привързаност към което и да било мое решение за покупка или продава. Ако видя че нещата не се движат така както очаквам просто ще продам част.
Но моите огромни притеснения за това как ще върви икономиката на България през следващите месеци силно намаляха. Предполагам че една част от хората - дори и в този форум просто не са схващали колко зле можеха да бъдат нещата. За съжаление законите за банките правят невъзможно споделянето на подобни мисли.
Не мога да разбера ,защо ЕЦБ взе това решение толкова късно.За мен няма случайни неща.Просто на Някои така им е било необходимо.
Коментар
-
Всички участници на капиталовите пазари през последните 4 години било то песимисти или оптимисти с срещнахме с свети Нагазаки.
Просто момента за всеки беше различен.
Надявам се по умните поне да са били предвидили горе-долу срещата и да са си носили лабрикулантиНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеПоследното е частично вярно - пенсионните фондове навлязоха в периода за преоценка, при това най-важния.
А останалото, което си написал ми звучи повече като оправдание за пред теб самия защо си купил и/или купуваш акции.
Без лоши чувства.
Нямам нужда от оправдания за пред мен - от години не изпитвам емоционалната привързаност към което и да било мое решение за покупка или продава. Ако видя че нещата не се движат така както очаквам просто ще продам част.
Но моите огромни притеснения за това как ще върви икономиката на България през следващите месеци силно намаляха. Предполагам че една част от хората - дори и в този форум просто не са схващали колко зле можеха да бъдат нещата. За съжаление законите за банките правят невъзможно споделянето на подобни мисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСпада от върховете през август бе защото при това развитие в еврозоната беше възможно западните банки да започнат да дърпат прекалено много пари от България. Като така напрактика да притиснат дори и борда. Поради тази причина и никаква цена за продажба не бе твърде ниска, просто защото ако ситуацията се развиваше без контрол то накрая всичко можеше да струва 0.
Сега банките в европа са заляти с ликвидност. Ако някоя не се е усетила февруари ще има втори дубъл. Така че от вчера ситуацията и перспективите пред България се смениха на 180 градуса.
А останалото, което си написал ми звучи повече като оправдание за пред теб самия защо си купил и/или купуваш акции.
Без лоши чувства.
Коментар
Коментар