И принципно за дружествата които се изваждат от BG30 е добре щото това да са редом с Енергони е по вероятно да им падне рейтига.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКъде ги видя тези продажби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧакам я и не от Нова година а от началото на февруари.Купувам и продавам АДСИЦ и Алианц и сие и я чакам що ти кеш ли изкара от качването ....Не съм къс не съм дълъг и нямам акции на ДАУ и ДАХ имам долари но и те се качват учудващо при качващ се индекс това да ти говори нещо....
До 1,5 на Еларг и 40 на БТН дали ще ги глътне индексният за това може да пишем или дали днес ССВ ще удари 70 стинки или ХИМ 1,2 лв....Не е препоръка...
Поздрави!
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИндексният в действие....
Бройките лродажба на Корл и Алена са налице...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВажното е, че се уточни.
Също и че ме накара да видя моментната ситуация.
А ако наистина ще махат 16 бона, а има оферти за под 5, видимите разбира се, то...
Това може да коментираме сега.
Препоръки няма!
P.S.: Какви крупни схеми и сделки коментираме - нямам думи...
Но принципно е голяма простотия длъжен си продавай и ти се опира пистолета до главата.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВажното е, че се уточни.
А ако наистина ще махат 16 бона, а има оферти за под 5, видимите разбира се, то...
Препоръки няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеИзвинявам се явно съм ослепял щото ги четох и не видях Холдинга но явно това беше само за BG40 където остава а за BG30 се маха.
Отново сори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеИзвинявам се явно съм ослепял щото ги четох и не видях Холдинга но явно това беше само за BG40 където остава а за BG30 се маха.
Отново сори.
Препоръки няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПромените в BGTR30 влизат в сила от 19 март 2012 г. (понеделник) и до тогава ДФ Златен лев индекс 30 трябва да е продал акциите си в излизащите 5 компании, а именно Биовет АД, Оловно цинков комплекс АД, Софарма трейдинг АД, ТБ Българо-Американска Кредитна Банка АД и Холдинг Пътища АД и да е купил от влизащите.
Отново сори.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеСтига на изуст неща нито го махат нито ще го продават.
И стига с тоя оптимизъм. Ние тук сме повечето песимисти.
Промените в BGTR30 влизат в сила от 19 март 2012 г. (понеделник) и до тогава ДФ Златен лев индекс 30 трябва да е продал акциите си в излизащите 5 компании, а именно Биовет АД, Оловно цинков комплекс АД, Софарма трейдинг АД, ТБ Българо-Американска Кредитна Банка АД и Холдинг Пътища АД и да е купил от влизащите.
Коментар
-
Албената ще видим цената .. и там има търсене по принцип...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕ щом го махат...и излиза от индекса...ще го продават...Ама пука му на ВБ....
И стига с тоя оптимизъм. Ние тук сме повечето песимисти.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПо някои позиции...нещо много "отъня" предлагането........
Коментар
Коментар