Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеБроя на акциите няма никакво значение за статистиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЦената на отваряне при сделка за цели 10 акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеОооооо.....не съм.... на същото мнение е ДВИ на БФБ......очаквам да си коригират прес релийста
Имаме ръст спрямо номинала, но имаме спад смрямо цената на отваряне......помисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепека голяма глупост си написалама ...
Имаме ръст спрямо номинала, но имаме спад смрямо цената на отваряне......помисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от АлънАкциите на Българска Фондова Борса се понижиха с 43% в първия ден от листването й
http://www.finance5.bg/news/bulgarian/62667.htmlама ...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеДянков ако опре на БФБ за да кърпи бюджета,то акциите и едва ли ще се търгуват повече от 0,001 лв.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение+ 1000
тъкмо има за по 1 левче на акция
Дянков, не знам как още не се е усетил, нали източи сума ти държавни дружества вече..МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеаз съм навит да разкарат кеша под формата на 'сосен' дивидент и да я продават на Дойче брьозе
тъкмо има за по 1 левче на акция
Дянков, не знам как още не се е усетил, нали източи сума ти държавни дружества вече..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе бързам има много други евтини и качествени акции. Висока ми е тази цена
зависи как ги гледаш нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе бързам има много други евтини и качествени акции. Висока ми е тази ценабилетче за ОСА
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар