IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

1000+
    Не го виждам, - явно е само за абонати или?
    За колегата ,- ОСА 29,06,
    Виждам, че Йори ти е отговорил. Само за абонати е да, получавам на мейл всеки ден най важното. Ето това представлява.

https://preview.mailerlite.com/k1o9r...30549312/y8g7/

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
      Това увеличение на капитала не е ли мурафет на Мурафетов да се "скътат" парички - да има за инвестиции(харчене), например в стартъпи, вместо да се раздават като дивидент, както иска държавата, също и останалите акционери? Какво се случва с ръководство, което играе против волята на акционерите?!?

Вече съм над 85,8% за най малко 0,74+1,00левче вместо никому не нужната акция(хартийка) ,
      а за мурафетлъка мегдана окъсява!

Коментар

• Това увеличение на капитала не е ли мурафет на Мурафетов да се "скътат" парички - да има за инвестиции(харчене), например в стартъпи, вместо да се раздават като дивидент, както иска държавата, също и останалите акционери? Какво се случва с ръководство, което играе против волята на акционерите?!?
        Last edited by petyob; 14.06.2023, 15:07.

Коментар

1000+
          Благодаря!

Коментар

1000+

В отговор на въпрос той подчерта, че намаляването на дефицита от 6.5%, заложен в бюджета, предложен от служебното правителство, на 3%, каквато е целта на новия финансов министър Асен Василев, няма да попречи на това доходите ще продължат да растат в нормални размери. "Ще съкратим излишните разходи. Ще се прибере 100% от дивидента на държавните компании, които иска пари за нещо, ще трябва да защити бизнес план. Ще влезем в 3%, без да има цена в социалната програма", подчерта Кирил Петков. Той отбеляза, че особено внимателно ще се следят инвестиционните разходи. "Махайки корупцията, парите ще отиват при хората, но дефицитът ще е 3%",

Докато подкрепят кабинета, ГЕРБ носят отговорност за действията му, смята бившият премиер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
              ЦИТАТ НА ДЕНЯ
              Кирил Петков, депутат от “Продължаваме промяната - Демократична България”
              "Ще се прибере 100% от дивидента на държавните компании. Който иска пари за нещо, ще трябва да защити бизнес план".

1000+

Коментар

• Кога е ОС-то? На коя дата?

Коментар

• ЦИТАТ НА ДЕНЯ
                  Кирил Петков, депутат от “Продължаваме промяната - Демократична България”
                  "Ще се прибере 100% от дивидента на държавните компании. Който иска пари за нещо, ще трябва да защити бизнес план".

Коментар

• Първоначално изпратено от RSS Разгледай мнение
                    Извинете ме моля, за лаишкия въпрос. Имам няколко акции от БФБ. Сега прочетох че се увеличава капитала и ще се разпределят акции 1:1( ако правило съм разбрал). Трябва ли да се предприемат някакви действия, или всичко е работа на инвестиционния посредник? Акциите при посредника ли ще се "появят", или ще са записани в депозитара и трябва да му ги прехвърлям?. Благодаря за отделеното време.
                    Ще стане автоматично, колега! В един момент ще се появят допълните акции в сметката Ви при ИП.

Коментар

Извинете ме моля, за лаишкия въпрос. Имам няколко акции от БФБ. Сега прочетох че се увеличава капитала и ще се разпределят акции 1:1( ако правило съм разбрал). Трябва ли да се предприемат някакви действия, или всичко е работа на инвестиционния посредник? Акциите при посредника ли ще се "появят", или ще са записани в депозитара и трябва да му ги прехвърлям?. Благодаря за отделеното време.
                      Ако тези които притежаваш са при посредника там ще се появят и новите.......само че първо трябва да ги гласува събранието ,а това все още не е много сигурно.

Коментар

Всичко ще стане автоматично, не е необходимо да правите нищо.

Коментар

• Извинете ме моля, за лаишкия въпрос. Имам няколко акции от БФБ. Сега прочетох че се увеличава капитала и ще се разпределят акции 1:1( ако правило съм разбрал). Трябва ли да се предприемат някакви действия, или всичко е работа на инвестиционния посредник? Акциите при посредника ли ще се "появят", или ще са записани в депозитара и трябва да му ги прехвърлям?. Благодаря за отделеното време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Абсолютно ! Да разпределят всичко, а не Моравенов да мисли разни схеми !
                            Абсолютно. Да беше предложил някаква инвестиционна програма. С детайли, а не само общи приказки, да говорим. А то.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                              Най-добре е да се плати максимален дивидент. Какво ще ми развалят десет лева на два по пет?
                              Абсолютно ! Да разпределят всичко, а не Моравенов да мисли разни схеми !

Коментар

• Най-добре е да се плати максимален дивидент. Какво ще ми развалят десет лева на два по пет?

Коментар

Working...
                                X