IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

... златната кокошка БНЕБ, та направо не я извадят от тук с едно решение за 5 минути и да си вземат ... Невъзможно ли ти звучи? ...
    Колега много си прав, че на някой чантаджия може да му хрумне нещо по отношение на БНЕБ, но според мен с оглед на това, че изваждането от БЕХ по попосока БФБ, бе по препоръка на Европейската комисия, този риск се минимизира. Просто не вярвам Евро-атлантическите поклонници да посмеят да го направят! Иначе рисковете държавен служител да инвестира държавни пари в стъртъпи или да ги сложи в КТБ (както доста от министерствата и Софийската Топлофикация), това е отворен риск. Ама риска и доходноста са ръка за ръка, ако не сме склонни да поемаме риск, отиваме в банката и влагаме при нула цало нула, нула и нищо доходност.

И малко подранявам с половин час. Честит Празник

Коментар

• У сенките се прокрадва пророкуване за съдбата на БНЕБ, ама да вземат врачките да се осведомят поради що чини тука БНЕБ.

Коментар

А след като бюджетът е празен, защо им е посредник, за да си вземат парите от златната кокошка БНЕБ, та направо не я извадят от тук с едно решение за 5 минути...
        Груйка, и какво точно ще спечелиш ти?

Коментар

А след като бюджетът е празен, защо им е посредник, за да си вземат парите от златната кокошка БНЕБ, та направо не я извадят от тук с едно решение за 5 минути и да си вземат цялата сума от там, а не намалена с два данъка дивидент и със заплатите на хрантутниците в БФБ? Невъзможно ли ти звучи? Ми то на много хора и коалиция на кирчококорчовия умнокрасивитет с БХ им звучеше като научна фантастика, ама
          Не знам доколко е лесно просто да се извади БНЕБ, след като вече е в БФБ. Все пак тук има значителен миноритарен интерес, който не може да бъде нарушен прекалено грубо, защото в противен случай ще е порой от съдебни дела. Но че има риск от някакво криво решение на държавата си е валидна хипотеза. Съгласен!

А тези два данъка дивидент къде ги видя, нямам представа.

Коментар

• 'намалена с два данъка дивидент' Г-н Груев нали данък дивидент отива също в бюджета

Коментар

А след като бюджетът е празен, защо им е посредник, за да си вземат парите от златната кокошка БНЕБ, та направо не я извадят от тук с едно решение за 5 минути и да си вземат цялата сума от там, а не намалена с два данъка дивидент и със заплатите на хрантутниците в БФБ? Невъзможно ли ти звучи? Ми то на много хора и коалиция на кирчококорчовия умнокрасивитет с БХ им звучеше като научна фантастика, ама

Аааа, ти за девети септември ли ми говориш????

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Знам само, че бюджета е празен и няма нужда от ..ц..
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                  Мурафетов да не стане пак благ ще види той сплит или рисков фонд

Знам само, че бюджета е празен и няма нужда от ..ц..

Коментар

• Мурафетов да не стане пак благ ще види той сплит или рисков фонд
                    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• 3. Асен Василев – министър на финансите и еврофондовете

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/05...kabinet.570650
                      Да нЕма Изненадани???

Коментар

• Мъка, колега, мъкаааа

Коментар

• И днес ли ще трябва да разпъвам

Коментар

• За сега нещата се случиха, както ги предвидих по рано ; -цитат от 30,03," Колкото до 0,52/акц, те са извоювани, но да не забравяме консолидираните по ланшни!
                            Очаквам неочакваното или 50% горница, като първа придобивка;- другото е за следващия март!"
                            - (получихме предложение от 0,74-супер)+ 1акц. от по ланшната печелба!
                            Има време до публикуването +15дни за донаместване, -ще е най добре да го оспорят от МФ и да предложат допълнителни поне 75% от ланшната печалба и да го докарат нейде,
                            -"сиреч къде 1,50/акц."...

-Да видим първо дали ще има друг министЕр от този вид
                            Last edited by inta53; 20.05.2023, 12:04.

Коментар

Винаги съм се чудил как спите с толкова много риск в тази акция. От една страна изглежда много подценена, но от друга - само с едно решение на правителството БНЕБ изчезва от шапката тук и цената отново отива под леФ за отрицателно време. Всъщност, защо изобщо държавата държи БНЕБ тук - още един комисионер по пътя не ѝ е нужен? Лично мнение, всеки сам си преценЯ
                              Много добре си спим. И не само..
                              Вероятно защото нямаме проблемите с БРЕФ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Тряскам 2-3 уискита и си спя като бебе
                                Евала, Софикс - най-искрено ти желая успех. Потенциалът тук е огромен и дано върже!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X