Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Чакаш междинен дивидент още есента ли ?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Нищо не е ясно, тази година не е свършила
бюджета трябва да се пълни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНа акордиониста това му е най-тежката позиция в портфейла. Аз разбирам, че те е яд на акордеониста защото е по-добър в прогнозите от теб, но няма нужда да го споменаваш във всеки твой постПросто човека си е много добро техничарче
Я се почеши зад вратъ и се сети от кога си промени картинките на първо време,- защото тя историята ти е отзад!!!
- 1 like
Коментар
-
За тази година стана ясно, а за догодина имаш ли прогнози ? Аз и на 50% разпределение ще съм доволен, а всичко отгоре би било бонус !
Кораба се е насочил към 11сти пояс, може и без препятствия да го прескочи в 12стия, но това само мечти след добро позициониране във времето на заралийски мечки, под съпровода на ХакардеонистиLast edited by X_Y; 24.07.2023, 12:41.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За тази година стана ясно
Нищо не е ясно, тази година не е свършила
бюджета трябва да се пълни
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Пфипу пфииууу,- пеят птичките в горатааа
За тази година стана ясно, а за догодина имаш ли прогнози ? Аз и на 50% разпределение ще съм доволен, а всичко отгоре би било бонус !
- 1 like
Коментар
-
Все пак е държавна компания !Маньо и счетоводителя може да са в отпуска !
Пфипу пфииууу,- пеят птичките в горатааа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМаньо какво чака?" Да цъфнат джапанките на Василев???
-Илевън Кепитъл АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
16:45
Уведомление за решениена СД на "Илевън Кепитъл" АД за определяне на начална дата за изплащане на дивидент."Маньо и счетоводителя може да са в отпуска !
Коментар
-
Маньо какво чака?" Да цъфнат джапанките на Василев???
-Илевън Кепитъл АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
16:45
Уведомление за решениена СД на "Илевън Кепитъл" АД за определяне на начална дата за изплащане на дивидент."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Не чак толкова, в следващото тримесечие няма да има такива приходи от лихви
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Арна хартишка...ценна бумага
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМоже и по смело, все пак тази партина за втори път се тъпче...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар