IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Я се почеши зад вратъ и се сети от кога си промени картинките на първо време,- защото тя историята ти е отзад!!!
    Покажи ги тези картинки, защото не се сещам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Чакаш междинен дивидент още есента ли ?
      Защо не

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Нищо не е ясно, тази година не е свършила
        бюджета трябва да се пълни
        Чакаш междинен дивидент още есента ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
          На акордиониста това му е най-тежката позиция в портфейла. Аз разбирам, че те е яд на акордеониста защото е по-добър в прогнозите от теб, но няма нужда да го споменаваш във всеки твой пост Просто човека си е много добро техничарче

Я се почеши зад вратъ и се сети от кога си промени картинките на първо време,- защото тя историята ти е отзад!!!

Коментар

• На акордиониста това му е най-тежката позиция в портфейла. Аз разбирам, че те е яд на акордеониста защото е по-добър в прогнозите от теб, но няма нужда да го споменаваш във всеки твой пост Просто човека си е много добро техничарче

Коментар

За тази година стана ясно, а за догодина имаш ли прогнози ? Аз и на 50% разпределение ще съм доволен, а всичко отгоре би било бонус !

Кораба се е насочил към 11сти пояс, може и без препятствия да го прескочи в 12стия, но това само мечти след добро позициониране във времето на заралийски мечки, под съпровода на Хакардеонисти
              Last edited by X_Y; 24.07.2023, 12:41.

Коментар

За тази година стана ясно

Нищо не е ясно, тази година не е свършила
                бюджета трябва да се пълни

Коментар

Пфипу пфииууу,- пеят птичките в горатааа
                  За тази година стана ясно, а за догодина имаш ли прогнози ? Аз и на 50% разпределение ще съм доволен, а всичко отгоре би било бонус !

Коментар

Все пак е държавна компания ! Маньо и счетоводителя може да са в отпуска !

Пфипу пфииууу,- пеят птичките в горатааа

Коментар

Маньо какво чака?" Да цъфнат джапанките на Василев???
                      -Илевън Кепитъл АД-София
                      Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                      16:45
                      Уведомление за решениена СД на "Илевън Кепитъл" АД за определяне на начална дата за изплащане на дивидент."
                      Все пак е държавна компания ! Маньо и счетоводителя може да са в отпуска !

Коментар

• Маньо какво чака?" Да цъфнат джапанките на Василев???
                        -Илевън Кепитъл АД-София
                        Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                        16:45
                        Уведомление за решениена СД на "Илевън Кепитъл" АД за определяне на начална дата за изплащане на дивидент."

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Не чак толкова, в следващото тримесечие няма да има такива приходи от лихви
                          При тази цена всеки дивидент от 0,50лв. нагоре ме устройва !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Арна хартишка...ценна бумага
                            Не чак толкова, в следващото тримесечие няма да има такива приходи от лихви

Коментар

• Пак акордеон ще свири

Коментар

Може и по смело, все пак тази партина за втори път се тъпче...
                                Арна хартишка...ценна бумага

Коментар

Working...
                                X