If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има още 3 месеца да изкарат още някой лев. Държавата има дефицит да покрива. Надявам се за 2023 година да дадат дивидент по 2 лева на акция.
В неконсолидирания печалбата е 1.5 милиона за деветмесечието. Ако не получат дивиденти от свързани лица през 4то тримесечие, дивидентът който ще раздадат е много по-малък от тазгодишния. Дивидентът се изплаща от неконсолидираната печалба.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Ако аз бях министър на финансите, бих пуснал ДЦК за граждани. Това казва експерт по инвестиции. Тезата му подкрепят и други като казват, че това е възможност за гражданите да изкарат пари от спестяванията си, а пък държавата може да набере по-евтин дълг.
Ами Софикс щеше да е 10 пъти по-пародиен отколкото сега.
Представяш ли си всички акции да почнат да правят по 1300% ръст без обем и то по време на икономическа стагнация
И то най-слабите фундаментално.
пропусна инфлацията, която акциите пропуснаха. А скоро трябва да са и в евро... пени сток за ЕС
....Представяш ли си всички акции да почнат да правят по 1300% ръст ....
Ами всъщност не, не си го представям! Другите компании не са растящи, но определено всички можем да видим влиянието на това една компания да е прозрачна и отговорна към малките акционери!
Колега, то ако всички фирмибяха като Шели, каква борса щяхме да имаме... тазгодишния ръст на Софикс щеше да е ежегоден!
Ами Софикс щеше да е 10 пъти по-пародиен отколкото сега.
Представяш ли си всички акции да почнат да правят по 1300% ръст без обем и то по време на икономическа стагнация
И то най-слабите фундаментално.
Един момент , не съм съвсем съгласен - в сайта на Софарма не съм влизал от години, мога да се справя и без да влизам на сайта на Шели - навсякъде около мен има информация, интервюта и т.н.
Колега, то ако всички фирми бяха като Шели, каква борса щяхме да имаме... тазгодишния ръст на Софикс щеше да е ежегоден!
Един момент , не съм съвсем съгласен - в сайта на Софарма не съм влизал от години, мога да се справя и без да влизам на сайта на Шели - навсякъде около мен има информация, интервюта и т.н.
Е стига де Аз не оценявам сайтовете като такива. Естествено, че има и по-добри. Само че ще ми бъде трудно да повярвам, че за Софарма и Шели се информираш първо от сайтовете им, особено за "големите движения".
Едит: Още не са ти отговорили в темата за Софарма на какво се базират определени очаквания. И аз като теб чакам отговор например там.
Коментар