Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Last edited by Brzęczyszczykiewicz; 29.01.2022, 13:09.
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМоже би пак 50-60 стотинки дивидент..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИмам въпрос. Вече от месеци и година може би, виждаме, че под СДЕЛКИ НА БФБ се разбира сделки с Модерна, Порше, Фолксваген, Тесла, САП и т.н.
Да попитам - тези компании не съм ги чувал да са листнати на БФБ?
- да дават отчети на БФБ? Къде има инфо за тях някаква? Да са регулирани от КФН? Да плащат данъци в БФБ?
- ЗА ЧИЙ СЕ ТЪРГУВАТ НА БФБ СЛЕД КАТО НЕ СА БЪЛГАРСКИ?
- 1 like
Коментар
-
Имам въпрос. Вече от месеци и година може би, виждаме, че под СДЕЛКИ НА БФБ се разбира сделки с Модерна, Порше, Фолксваген, Тесла, САП и т.н.
Да попитам - тези компании не съм ги чувал да са листнати на БФБ?
- да дават отчети на БФБ? Къде има инфо за тях някаква? Да са регулирани от КФН? Да плащат данъци в БФБ?
- ЗА ЧИЙ СЕ ТЪРГУВАТ НА БФБ СЛЕД КАТО НЕ СА БЪЛГАРСКИ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИ аз не харесвам държавните участия, но да видиш П/Е 6 на компания задължена да разпределя поне 50% от печалбата си като дивидент е странно. Особенно в тези набалончени времена.Last edited by спекуланта; 28.01.2022, 13:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеСамото БФБ едва ли някога ще е причина за инвестиция тук при тези нива, но докато енергийната борса е под шапката му, ще си е сериозна дивидентна позиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеДобре изглежда, явно правилно вземах напоследък.
Май пак хубав дивидент се заформя
- 1 like
Коментар
Коментар