IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дивидента за 2013 г според мен ще бъде най - малко 0,20 лева, ако няма продажба на борсата. В случай на продажба май трябва да раздадат целия кеш, който вече не е малко.

Коментар

• БРАВО НА МУСТАКА, А СЕГА ДА ПОВТОРЯТ ДИВИДЕНТА ОТ 2012 ПОНЕ

Коментар

• Ехеееееееееееее аз дремнах за един час и каква сте я направили?!?!
        Ми то г-н Такев може да го пускаме отпуска, той мустака навъртял оборот до края на годината!!!

Коментар

• Тези 2 па 35 милиона на БТН ще влезат и в това тримесечие... а колко пъти могат още да ги продадт
          Не е да няма сделки ....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Бате Ви Тони си е взел почивка другата седмица и очаква да чете само хубави отчети!!!
            Особено внимание обръщам на:
            СФАРМ
            СФИ
            БФБ и АЛБЕНА
            Вземи купувай Неохим.... като излезе лош отчет...
            Иначе тези милиони който ги цитираш ,как ги разпределяш ,колко БСО и колко ЦД..
            Като гуру в позицията да не те пренебрегваме....
            Не е препоръка...

Коментар

• Бате Ви Тони си е взел почивка другата седмица и очаква да чете само хубави отчети!!!
              Особено внимание обръщам на:
              СФАРМ
              СФИ
              БФБ и АЛБЕНА

Коментар

ами да щом я пиша.
                С интерес чакам отчета в понеделник. Колко кеш имаха - по 1лев на акция ли беше?
                ехееееее размечтах се!
                ама ако ги купи някой голям оператор той ще трябва да ни предложи и на нас цена, нали?
                Аз грубо също толкова ги сметнах ,ама мога и да бъркам...
                Хубаво е че някой изкупи тук до 3 ,1 където са спекуланските от миналото качване...
                Търси се следващият до 3,5 ...
                или до 2,9 ....
                Това са вариантите...скоро...
                Не е препоръка........

Коментар

• днес е хубав ден за БФБ!!!

Коментар

• Тук май едни и същи акции се превъртат

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Разбира се..... че ще направят извънредно ОСА ....
                      Ти вярваш ли в цената 5 лева...
                      Не е препоръка...
                      ами да щом я пиша.
                      С интерес чакам отчета в понеделник. Колко кеш имаха - по 1лев на акция ли беше?
                      ехееееее размечтах се!
                      ама ако ги купи някой голям оператор той ще трябва да ни предложи и на нас цена, нали?

Коментар

е ако продажбата е на пролет - дивидента ще иде при новия собственик!
                        или чакаш извънреден дивидент?
                        Разбира се..... че ще направят извънредно ОСА ....
                        Ти вярваш ли в цената 5 лева...
                        Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Не знам колко струва ,но преди това държавата ще прибере целият наличен кеш ,като дивидент....
                          Продажбата ще е другата година през пролетта.....така че и големите продажби в Каолин ,БТН и Софарма ще минат през отчет...
                          Имам малко от 2,7 ,но не можах да попълня и сега мисля дали да се рискува.... работата е на кантар....
                          Не е препоръка...
                          е ако продажбата е на пролет - дивидента ще иде при новия собственик!
                          или чакаш извънреден дивидент?

Коментар

тук целта ми беше 4лева, но с оглед на обстоятелствата вдигам на 5лв!
                            Не знам колко струва ,но преди това държавата ще прибере целият наличен кеш ,като дивидент....
                            Продажбата ще е другата година през пролетта.....така че и големите продажби в Каолин ,БТН и Софарма ще минат през отчет...
                            Имам малко от 2,7 ,но не можах да попълня и сега мисля дали да се рискува.... работата е на кантар....
                            Не е препоръка...

Коментар

• РЪГАИ ТОМИ...

Коментар

• Излезна един политик, каза нещо и взеха да купуват акции и да се качва цена.

Коментар

Working...
                                X