If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дивидента за 2013 г според мен ще бъде най - малко 0,20 лева, ако няма продажба на борсата. В случай на продажба май трябва да раздадат целия кеш, който вече не е малко.
Ехеееееееееееее аз дремнах за един час и каква сте я направили?!?!
Ми то г-н Такев може да го пускаме отпуска, той мустака навъртял оборот до края на годината!!!
Бате Ви Тони си е взел почивка другата седмица и очаква да чете само хубави отчети!!!
Особено внимание обръщам на:
СФАРМ
СФИ
БФБ и АЛБЕНА
Вземи купувай Неохим.... като излезе лош отчет...
Иначе тези милиони който ги цитираш ,как ги разпределяш ,колко БСО и колко ЦД..
Като гуру в позицията да не те пренебрегваме....
Не е препоръка...
ами да щом я пиша.
С интерес чакам отчета в понеделник. Колко кеш имаха - по 1лев на акция ли беше?
ехееееее размечтах се!
ама ако ги купи някой голям оператор той ще трябва да ни предложи и на нас цена, нали?
Аз грубо също толкова ги сметнах ,ама мога и да бъркам...
Хубаво е че някой изкупи тук до 3 ,1 където са спекуланските от миналото качване...
Търси се следващият до 3,5 ...
или до 2,9 ....
Това са вариантите...скоро...
Не е препоръка........
Разбира се..... че ще направят извънредно ОСА ....
Ти вярваш ли в цената 5 лева...
Не е препоръка...
ами да щом я пиша.
С интерес чакам отчета в понеделник. Колко кеш имаха - по 1лев на акция ли беше?
ехееееее размечтах се!
ама ако ги купи някой голям оператор той ще трябва да ни предложи и на нас цена, нали?
Не знам колко струва ,но преди това държавата ще прибере целият наличен кеш ,като дивидент....
Продажбата ще е другата година през пролетта.....така че и големите продажби в Каолин ,БТН и Софарма ще минат през отчет...
Имам малко от 2,7 ,но не можах да попълня и сега мисля дали да се рискува.... работата е на кантар....
Не е препоръка...
е ако продажбата е на пролет - дивидента ще иде при новия собственик!
или чакаш извънреден дивидент?
тук целта ми беше 4лева, но с оглед на обстоятелствата вдигам на 5лв!
Не знам колко струва ,но преди това държавата ще прибере целият наличен кеш ,като дивидент....
Продажбата ще е другата година през пролетта.....така че и големите продажби в Каолин ,БТН и Софарма ще минат през отчет...
Имам малко от 2,7 ,но не можах да попълня и сега мисля дали да се рискува.... работата е на кантар....
Не е препоръка...
Коментар