IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• daris, а дано, ама надали. Комунягите не чуват петлите относно борси и други такива подобни работи. Иначе логично звучиш, ама не ги вдяват нещата орицата. Вдянков не я продаде за да вземе някой леФ, че тези ли?
    Имам акции, не е препоръка.
    Lian4o Private Equity Fund

Коментар

• Това ще е пършинга" ... /за по младите - американска балистична ракета/

Преди време два три месеца, ме питаха коя според мен ще е следващата ракета ...
      не исках да си кажа, но сега след като съм напълнил дисагите и не смятам повече да допълвам ще ви призная че за тази акция съм си мислил през цялото време.

1. единственото държавно предприятие на борсата /поправете ме ако бъркам/.
      Няма начин, ще го продадът ... рано или късно ... цената ще излети.

2. Няма как освен чрез раздаване на голям дивидент да го опразнят преди да го продадат /може да надмине очакванията за дивидент догодина/

3. Разходите са незначителни колкото и да си увеличават заплатите.

4. И не на последно място "банката при хазарта винаги печели"
      Last edited by daris; 30.07.2013, 14:18.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• БРАВО- СЕГА ДА НЕ ВЗЕМАТ И ДА Я ПРОДАДАТ

Коментар

• Браво,никак не е зле,625хил.лв. печалба за шестмесечието,при 65 хил.лв загуба за същия период на 2012г...

http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=030412611

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
            Кога ги дадоха тези пари от еларга ?
            към 20ти май някъде беше ех

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
              аз пък си купих, да подкрепим бфбто АМИ парите от еларга за 15 дена ги профуках, тия дет са ги зели от мене дано ги управляват по-добре
              Кога ги дадоха тези пари от еларга ?

Коментар

• Тая година бфбто ще мине май 1 милиард оборот, 2010 510 милиона, 2011 -590 гледах 2006 е бил 11 милиарда 2007- 7 сакън да не намалят комисоните само

Коментар

• аз пък си купих, да подкрепим бфбто АМИ парите от еларга за 15 дена ги профуках, тия дет са ги зели от мене дано ги управляват по-добре

Коментар

• Кой така душмански продава

Коментар

• ясно, мерси
                      Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
                        Имам един въпрос, комисионната която отива за БФБ при всяка сключена сделка не е ли 1,20 ( + 0.6 за ЦД ), без значение от размера на сделката, тоест според мен ако е така не би трябвало да има връзка нарастването на изтъргуваният обем с печалбата на борсата. По скоро увеличаването на броят сделки само би имало ефект.
                        Прегледай тарифата на БФБ. Това, което си написал е абсурдно.

Коментар

Имам един въпрос, комисионната която отива за БФБ при всяка сключена сделка не е ли 1,20 ( + 0.6 за ЦД ), без значение от размера на сделката, тоест според мен ако е така не би трябвало да има връзка нарастването на изтъргуваният обем с печалбата на борсата. По скоро увеличаването на броят сделки само би имало ефект.
                          При сделка под 1300 лева 1,20 с ДДС.
                          При сделка над 1300 лева 1,20 с ДДС + %

Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

май до 1300 лева е фиксирана, после е процент, нещо от сорта на 0.001

Коментар

• Имам един въпрос, комисионната която отива за БФБ при всяка сключена сделка не е ли 1,20 ( + 0.6 за ЦД ), без значение от размера на сделката, тоест според мен ако е така не би трябвало да има връзка нарастването на изтъргуваният обем с печалбата на борсата. По скоро увеличаването на броят сделки само би имало ефект.
                              Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                                Честно казано учудва ме, че цената се държи след провалената приватизация.

Защото рисковете са големи. Бюджетът ще се продънва все повече и монополното право на БФБ на което се крепи и без това символичната й търговия ще изчезне. Тогава не я виждам.

То дори австрийската борса клекна и иска да се слее с Варшавската.

За българската съм предпазлив песимист, докато държваата й подарява пазар с данъка. След това не я виждам.
                                Рано или късно ще има приватизация.

Коментар

Working...
                                X