Соколе, ти ли си бре ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЯвно не сте слушали Н.Василев, който нарече БФБ НАНО БОРСА. Каза и истианта, че БФБ се е развивала в правилната посока само 2-3 години 2005-2007 г. Следва зимата на ГЕРБ, и последните две години Маньо заби пирона на борсата. Нито Асен, нито дори В.Панев се интересуват от БФБ. Н.Василев каза, че не очаква никакво положително развитие. НЕ СЕ ОЧАКВА И ПРИВАТИЗАЦИЯ! БИЙН ИЗМАТА ЛЪСНА, БАЛОНА СЕ СПУКА.
ЧУЖДИТЕ АКЦИИ ЛИЧНО ОЧАКВАМ ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ НА БФБ, ЗАЩОТО БОРСАТ Е ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖАВНА!! НЕ Е РЕДНО ДА СЕ СПОНСОРИРАТ ЧУЖДИ ИКОНОМИКИ ОТ ДЪРЖАВНАТА БФБ!!!! Сигурен съм, че това още не е станало, защото Корнелия още вероятно не знае за това.
Като няма приватизация, но дори и да има ЦЕНАТА НЯМА ДА Е ТОЛКОВА ВИСОКА??
КАКВО ТЪРГУВАТЕ ТУКА? При Аргия има поне нещо на склад, а тук какво има? Няколко сървъра?
Съвсем изтрещяхте!
Коментар
-
Явно не сте слушали Н.Василев, който нарече БФБ НАНО БОРСА. Каза и истианта, че БФБ се е развивала в правилната посока само 2-3 години 2005-2007 г. Следва зимата на ГЕРБ, и последните две години Маньо заби пирона на борсата. Нито Асен, нито дори В.Панев се интересуват от БФБ. Н.Василев каза, че не очаква никакво положително развитие. НЕ СЕ ОЧАКВА И ПРИВАТИЗАЦИЯ! БИЙН ИЗМАТА ЛЪСНА, БАЛОНА СЕ СПУКА.
ЧУЖДИТЕ АКЦИИ ЛИЧНО ОЧАКВАМ ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ НА БФБ, ЗАЩОТО БОРСАТ Е ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖАВНА!! НЕ Е РЕДНО ДА СЕ СПОНСОРИРАТ ЧУЖДИ ИКОНОМИКИ ОТ ДЪРЖАВНАТА БФБ!!!! Сигурен съм, че това още не е станало, защото Корнелия още вероятно не знае за това.
Като няма приватизация, но дори и да има ЦЕНАТА НЯМА ДА Е ТОЛКОВА ВИСОКА??
КАКВО ТЪРГУВАТЕ ТУКА? При Аргия има поне нещо на склад, а тук какво има? Няколко сървъра?
Съвсем изтрещяхте!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ма много обичаш да се хвалиш, колко велик инвеститор си! Какво общо има SFI, SFT и AGH с дивидента на BSE и защо въобще ги споменаваш?
Има общо и то се явява като, осезаемо увеличение на дивидентната доходност на порфейла+ капиталова такава,- без лупкане и канене на животински видове!- п.п. - разпъвам Лакардеонаааа
Това не пречи и да си помечтая за златна есен,- превелики агресореLast edited by inta53; 13.03.2022, 22:58.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Такааа, аз не отричам обосновкота ти!-но!
За миналата година (тъй като преструкторирах доста от софимоти и софтрейд в това направление от нива 4,50 и агрия 5,0-6,50,- спавка другите на каква цена са по това време) съм получил нетно 0,5985/акц. , та сега залагам на годишен 21г. около 0,20 + над 0,50/акц. авансов от печалбата за 22г., а какво ще се получи ;- ще разберем през септември предполагам!
Но, остава това "Ако",- което ще рефлектира и в оценката.
Не казвам че съм прав, но ги следвам тези "въображения" с действия! За сега поне са с рентабилност,- много по добра.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
ще е под 0,5 лв/акция, това е повече от сигурно
основната дейност на БФБ е на загуба
печалбата се прави от дивидента от свързаното дружество
там има печалба около 7.5 мил лева
половината ако се раздаде /без стари години ако въобще има/ ще кацнат 3.55 мил
едва ли всичко ще разпределят, защото при трупана загуба трява да си намаляват СК, а няма да го направят, ще си оставят нещо за себе си
и излиза, че дивидента ще е под 0.5
Такааа, аз не отричам обосновкота ти!-но!
За миналата година (тъй като преструкторирах доста от софимоти и софтрейд в това направление от нива 4,50 и агрия 5,0-6,50,- спавка другите на каква цена са по това време) съм получил нетно 0,5985/акц. , та сега залагам на годишен 21г. около 0,20 + над 0,50/акц. авансов от печалбата за 22г., а какво ще се получи ;- ще разберем през септември предполагам!
Но, остава това "Ако",- което ще рефлектира и в оценката.
Не казвам че съм прав, но ги следвам тези "въображения" с действия! За сега поне са с рентабилност,- много по добра.
Коментар
-
Седни ,- грешно! >0.73/ak.
основната дейност на БФБ е на загуба
печалбата се прави от дивидента от свързаното дружество
там има печалба около 7.5 мил лева
половината ако се раздаде /без стари години ако въобще има/ ще кацнат 3.55 мил
едва ли всичко ще разпределят, защото при трупана загуба трява да си намаляват СК, а няма да го направят, ще си оставят нещо за себе си
и излиза, че дивидента ще е под 0.5
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Уфф, изпаднах в когнитивен дисонанс
Коментар
-
Тук протича процесът - Генетична дивергенция !!! - клонящ към 11,+ (здравословна акселерация)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Тук протича процесът - Генетична дивергенция !!! - клонящ към 11,+ (здравословна акселерация)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМоже би дивидент 0.5-0.55 лв
Седни ,- грешно! >0.73/ak.
- 2 Харесвания
Коментар
-
6,766 (печалба) /5,871(намалени бр.акц. с обр. изкупени)=1,152лв./за 1акц.(тук малко отнемам -около 0,025-ако и за това ме питаш , няма да отговоря!
)
8,25/1,152=7,16 е за тебПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Какво значи коефициента 1,127? кажи ги нещата като за дете, та да те разбера и аз. дори не разбирам дали си разочарован или очарован от отчета!-ако и за това ме питаш , няма да отговоря!
)
8,25/1,152=7,16 е за теб
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар